Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Μαζί γινόμαστε βούρκος


Καλησπέρα, καλησπέρα!

Σταύρο, είχα καιρό να σου γράψω. Είδα ότι χθες ήσουν στον Άγιο Παντελεήμονα και μίλησες στους κατοίκους της περιοχής. Ήμουν κι εγώ εκεί. Ήσουν πολύ ωραίος, Σταύρο!

Σταύρο, είδα και την ντουντούκα σου που έγραφε "Μήπως είσαι Ποτάμι;" Ομολογώ ότι με προβλημάτισε. Με έβαλε σε βαθιές σκέψεις. Tελικά κατέληξα: Μήπως είσαι μαλάκας;

Σταύρο, σε άκουσα να λες ότι όποιος έχει γεννηθεί, μεγαλώσει και παραμείνει στα πούπουλα, δε θα καταλάβει ποτέ πώς χτυπά η καρδιά του Αγίου Παντελεήμονα. 

Συνέχεια με τους φτωχούς ασχολείσαι ρε Σταύρο! Άλλη έγνοια δεν έχεις; Ούτε ο Άγιος Παντελεήμονας τέτοια αγωνία για τους κατατρεγμένους. Πες καμιά καλή κουβέντα και για μας τους πλούσιους.

Σε φανταζόμουν στην πλατεία Κεφαλαρίου να λες ότι όποιος έχει γεννηθεί, μεγαλώσει και παραμείνει στα σκατά, δε θα καταλάβει ποτέ πώς χτυπά η καρδιά της Κηφισιάς. Σημείωσέ το, θα σου χρειαστεί στη συνέχεια της περιοδείας σου.



Σταύρο, με συγκλόνισες όταν αποκάλυψες το ανθελληνικό σχέδιο 1,3 εκατομμυρίων μεταναστών που έχουν μαζευτεί στην Τουρκία κι ετοιμάζονται να μπουκάρουν στην Ελλάδα. Ο Μιχαλολιάκος το ξέρει; Δε διάβασα τίποτα στον Στόχο. Σε παρακαλώ να τον ενημερώσεις άμεσα. Αν δεν έχει σήμα στον Κορυδαλλό πάρε απευθείας τον Σαμαρά. Τρέχω να καθαρίσω το όπλο μου. 

Σταύρο, ανέφερες ότι κάθε χρόνο προστίθεται στη χώρα μία πόλη σαν τη Λαμία. Δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Θα γεμίσουμε πλατείες και ανηφόρες. Χάθηκε μια Καρδίτσα ή μια Αλεξανδρούπολη; 

Α, εννοούσες ότι 50.000 άνθρωποι έρχονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Καλά, πριν δεν είπες ότι τα παιδιά μας εγκαταλείπουν τη χώρα; Για το καλό μας έρχονται οι ξένοι. Για να μη μας αφήσουν μόνους μας με κάτι Ελληναράδες σαν εσένα.

Σταύρο, πρότεινες να δεχόμαστε μετανάστες ανάλογα με τις ανάγκες που έχουμε σε δουλειές κι όταν τελειώσει η δουλειά τους να φεύγουν. Πολύ επιεική σε βρίσκω. Εγώ προτείνω να τους εκμεταλλευόμαστε και μετά να τους πνίγουμε στο Αιγαίο. Πλάκα δε θα 'χει; Εν τω μεταξύ, για ποιες δουλειές μιλάς; Άνοιξαν θέσεις στου Μπόμπολα; Πες μου να στείλω βιογραφικό.

Σταύρο, είπες ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να βάζει κανόνες για το πόσοι μετανάστες μπορούν να ζουν σε μια περιοχή. Το να βάλουμε κανόνες για το πόσοι μαλάκες μπορούν να ζουν σε μία χώρα, σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό; Σκέψου το. Μάστιγα έχετε καταντήσει πια.

Σταύρο, το σημείο που με καθήλωσες ήταν όταν είπες ότι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που θέλουν μείνουν στην Ελλάδα πρέπει να μιλάνε τη γλώσσα μας. Εγώ λέω να τους βαφτίζουμε κιόλας, μην κολλήσουμε κάναν έμπολα. Έχω ακούσει ότι με τη Θεία Κοινωνία δεν κολλάει. Μπορούμε επίσης να τους στειρώνουμε. Έχουμε γεμίσει μαυράκια.

Σταύρο, εκεί που γέλασα πολύ ήταν όταν είπες ότι οι μετανάστες πρέπει να αποδέχονται τις ευρωπαϊκές αξίες. Είσαι πολύ αστείος ώρες ώρες! Πάντως, δίκιο έχεις. Αυτό είναι σωστό. Να διδαχτούν οι μετανάστες τις ευρωπαϊκές αξίες και μετά να τις μάθουν και σε εμάς.

Σταύρο, θέλω να σου κάνω μια ερώτηση. Γιατί ολόκληρη η ομιλία σου στον Άγιο Παντελεήμονα κινήθηκε γύρω από τους μετανάστες και τους πρόσφυγες; (Επί τη ευκαιρία, μάθε επιτέλους τη διαφορά μεταξύ τους, φαίνεσαι εντελώς γελοίος.) Μήπως ήθελες να χαϊδέψεις τα χρυσαυγίτικα αυτιά των κατοίκων; Δε θέλω να πιστέψω κάτι τέτοιο.

Γιατί δεν είπες κουβέντα για τα δις που χαρίζονται σε εφοπλιστές κι επιχειρηματίες; Γιατί δεν είπες ότι η χρεοκοπία της Ελλάδας, η ανεργία και η ανυπαρξία εργασιακών δικαιωμάτων δεν έχουν καμία σχέση με το μεταναστευτικό; Γιατί δεν είπες ότι τα ευρωπαϊκά κονδύλια που μας δίνουν γίνονται βίλες κι εξοχικά κι ότι όλο αυτό με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης είναι μία μπίζνα που στήθηκε για αυτόν ακριβώς το λόγο; 

Απάντησέ μου έστω σε αυτό: πώς στο διάολο κατάφερες να μελετήσεις τόσο καλά τη Μαρίν Λε Πεν; Αφού είχες πει ότι δε μιλάς ξένες γλώσσες.

Σταύρο, θα σου πω κάτι. Δεν έχεις καμία διαφορά από το ΠΑΣΟΚ. Τα ίδια με σένα έλεγε το 2010 για τους μετανάστες. Ούτε από τη Νέα Δημοκρατία έχεις. Τις ίδιες ακροδεξιές μαλακίες λέτε, απλά αυτοί δεν τα λένε τόσο ατσούμπαλα και χοντροκομμένα. Δεν είσαι η εναλλακτική επιλογή. Ένα κρυφοφασιστρόνι του κερατά είσαι. 

Καλή συνέχεια στην περιοδεία σου. Σε περιμένουμε στη γειτονιά μας. Θα σε υποδεχτούμε αναλόγως. Να είσαι σίγουρος.

Με αγάπη,

To Skouliki Tom

ΥΓ: Μια φιλική συμβουλή, αν μου επιτρέπεις. Κόψε την παρέα με τον Τζήμερο. Σε χαλάει. Κατά τα άλλα, είσαι άψογος. Πιστό σκυλί του αφεντικού σου. Ό,τι πρέπει για υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ.


thethreemooges

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα