Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Τα μυστικά της γιάφκας του Βύρωνα


Σοβαρό τρομοκρατικό χτύπημα σε ποδοσφαιρικό στόχο, χωρίς να αποκλείεται η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γουνάιτεντ, ετοίμαζαν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αντιτρομοκρατικής, οι παίκτες της ομάδας Μαζιώτη που είναι πίσω από τη γιάφκα η οποία εντοπίστηκε στον Βύρωνα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθη ένα άτομο, πιθανότατα ο τερματοφύλακας της ομάδας, ενώ αναζητούνται ο γυμναστής και το παιδί για τα νερά, φερόμενο κι ως "water boy".

Συγκεκριμένα, οι ιδιόχειρες σημειώσεις του προπονητή της ομάδας περιελάμβαναν επιθετικά συστήματα, ώστε να χτυπηθεί η άμυνα του Ολυμπιακού κι ο πρόεδρός του Βαγγέλης Μαρινάκης με μια καραβολίδα στο κεφάλι.



Όπως ήταν φυσικό, η στοχοποίηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία κι άλλα αδικήματα, στενοχώρησε πολύ τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος έστειλε νέα επιστολή στον Στίβεν Χώκινγκ όπου τον αποκαλεί "αντίχριστο καροτσάκια" και "παραπληγικό πουσταριό".

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας ανέφερε ότι η ομάδα Μαζιώτη είχε προγραμματίσει φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης στις 3 Οκτωβρίου, ενώ ο επίσημος αγώνας με τον Ολυμπιακό επρόκειτο να δοθεί στις 4 Οκτωβρίου.

Στον σάκο του τερματοφύλακα, εκτός από τα συστήματα, βρέθηκαν 4 ιδρωμένες κάλτσες, 5 χρησιμοποιημένα σώβρακα και σημειώσεις με τις κωδικές επισημάνσεις "πιτσαδόρος", "φασισταριό του κερατά" και "μαγκιά-κλανιά" που παραπέμπουν απευθείας στον πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά.

Ακόμα, βρέθηκε ένα απόκομμα εισιτηρίου από το 7-0 της Γιουβέντους επί του Ολυμπιακού καθώς και μια σημαία της Λιβερίας που κατέβασε ο Μαζιώτης από τη ναυαρχίδα του Ιερού Στόλου του Βαγγέλη Μαρινάκη, λίγες μέρες πριν συλληφθεί ενώ έτρωγε σουβλάκια στο Μοναστηράκι.

Ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό, ενώ την Κυριακή η Αντιτρομοκρατική θα μπουκάρει στον τάφο της Αμφίπολης για να ξετρυπώσει ακόμα ένα μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης, η δράση της οποίας χάνεται στα βάθη της αρχαιότητας. 

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στους στόχους της ομάδας Μαζιώτη περιλαμβάνονταν κι άλλοι εφοπλιστές κι επιχειρηματίες. Δεν είναι πολύ άδικο να στοχοποιούνται αυτοί οι άνθρωποι για ένα 99% των εφοπλιστών που δυσφημίζει τον κλάδο;)


thethreemooges

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα