Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Το αιώνιο ερώτημα φίλοι ή εραστές.!!

Φιλία ανάμεσα σε μια γυναίκα και έναν άντρα, μια πρόταση αρκετά αμφιλεγόμενη. Και ξαφνικά ιδού η απορία… από φίλοι… εραστές; Η φιλία ανάμεσα στα αντίθετα φύλα, τις περισσότερες φορές μετατρέπεται σε μεγάλο ρίσκο. Οι περισσότεροι φοβούνται μην χαλάσουν την ποιοτική φιλία τους, ενώ άλλοι δεν θέλουν να απορριφθούν Όλα γυρίζουν γύρω από το όχι και το ναι.

Τα σημάδια… Μήπως κάτι τρέχει περισσότερο από φιλία!

Ξαφνικά μια παλιά και χαλαρή φιλία, παίρνει ένα διαφορετικό μονοπάτι. Ξαφνικά κάτι αλλάζει… χωρίς καν να το συνειδητοποιείτε! Μήπως η συμπεριφορά του άλλου, έχει γίνει πιο εσωστρεφής ή πιο εκδηλωτική;


Η κοινή σας παρέα κάνει περίεργα σχόλια! Η υπόλοιπη παρέα αποτελεί ένα καθοριστικό σημάδι. Αν βγαίνετε έξω, και οι φίλοι σας σχολιάζουν διαρκώς πόσο χαριτωμένο ζευγάρι θα ήσασταν ή πόσο ταιριάζετε… τότε κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει! Συχνά η παρέα σας μπορεί να παρατηρήσει, την ρομαντική διάθεση στο μεταξύ σας, πριν καν το διαπιστώσετε εσείς.


1) Δέχεστε ή κάνετε τηλεφωνήματα καθημερινά πριν τον ύπνο. Από το πουθενά, οι δύο σας ξεκινήσατε να μιλάτε καθημερινά ! Γενικές συζητήσεις, χωρίς συγκεκριμένο περιεχόμενο. Αν κάποια ημέρα όμως περάσει χωρίς να επικοινωνήσετε και αυτό σας ζορίσει… τότε ίσως και να είστε ερωτευμένοι!!!


2) Τα ονόματα μεταξύ σας αλλάζουν. Μπορεί ξαφνικά, η λέξη φίλη μου, να μετατράπηκε στη λέξη καλή μου! Μια τέτοια κίνηση, κρύβει συχνά ευχάριστες εκπλήξεις. Πολλοί ενσωματώνουν, στο λόγο τους φράσεις που προβάλουν την καλή τους διάθεση.

3) Η γλώσσα του σώματος έχει μετατραπεί σε ερωτική! Είτε βλέπετε μια ταινία στην τηλεόραση, είτε κάθεστε σε μία καφετέρια, η γλώσσα του σώματος προδίδει τα συναισθήματά σας. Μια φιλική αγκαλιά, ακόμα και ένα χάδι εντελώς αθώο γίνεται πιο ερωτικό. Αν παρατηρήσετε ότι κάθεται συνεχώς δίπλα σας ή ψάχνει αφορμή για να βρεθεί πιο κοντά σας… τότε σίγουρα υπάρχει κάτι ?παραπάνω΄ μεταξύ σας.


Ωστόσο εσείς θέλετε κάτι περισσότερο από μια φιλία ή ίσως όχι; Όταν πρόκειται για μια κίνηση – μεγάλη αλλαγή, πάντα σκεφτόμαστε περισσότερο για τα αποτελέσματα ή τον ιδανικό τρόπο! Βέβαια, αν νιώθετε ερωτική έλξη για τον άλλο… μην κρατάτε πιεσμένο τον εαυτό σας, αλλά εξομολογηθείτε τα συναισθήματα σας. Ακόμα και αν ο καθένας εκφράζεται διαφορετικά, οι ιδέες για το πώς θα τον μετατρέψετε από φίλο σε εραστή είναι δεδομένες…

Αποφασίστε τι αναζητάτε από μια σχέση. Η αυτογνωσία αποτελεί το πρώτο και βασικό κομμάτι του πάζλ! Ίσως θέλετε κάποιον που να είναι ειλικρινής, πιστός ή να έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με τα δικά σας. Είναι σημαντικό να ανακαλύψετε αν ο φίλος σας έχει αυτό που ψάχνετε, αν βρίσκεστε δηλαδή στην ίδια φάση ζωής.

Σκεφτείτε τις επιλογές του, σε μια σχέση του παρελθόντος. Άλλοι αναζητούν ρομαντισμό, μερικοί πάθος, και ορισμένοι ήρεμες στιγμές. Φέρτε στο μυαλό σας προηγούμενες σχέσεις του φίλου σας, και κρίνετε τις τότε επιλογές του και το αν ταιριάζουν με τα τωρινά θέλω σας. Προσοχή όμως! Δεν σημαίνει ότι θα κάνει τα ίδια με εσάς. Θυμηθείτε οι άνθρωποι δεν συμπεριφέρονται το ίδιο σε μια φιλία, και σε μια σχέση.

Συζητήστε με ειλικρίνεια τις αποφάσεις σας! Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε μια σχέση, με έναν φίλο, είναι να είστε απόλυτα ειλικρινείς για τις επιθυμίες, αλλά και τις ανησυχίες σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα νιώθετε άβολα μεταξύ σας, αν τυχόν κάτι πάει στραβά στο μέλλον, και μιλήστε για τα συναισθήματά σας. Μπορεί στην αρχή να νιώθετε αμήχανα, ή ακόμα να μην είστε έτοιμοι να συνηθίσετε την αλλαγή στην κατάσταση της σχέσης σας, αλλά αν είστε ειλικρινείς, όλα θα βρούν τον δρόμο τους.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Οι φίλοι μπορούν να γίνουν εραστές, αλλά θα πρέπει και το επίπεδο της σχέσης τους να εξελιχθεί. Δεν γίνεται να αλλάζει μόνο η ετικέτα στη σχέση.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα