Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Βαβυλώνιοι-Ανουνάκι


 γράφει ο Νικόλαος Καλογήρου

Knight of Creator

Τόσο απο το βίντεο που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου, οσο και απο την μελέτη των ιστορικών ντοκουμέντων και ευρημάτων, συνειδητοποιούμε πως οι "Θεοί" των Σουμέριων και των Βαβυλωνίων, ήταν πλάσματα με σάρκα και οστά οπως κι εμείς.
 Απο την πίστη και την λατρεία των Σουμέριων, κατάγονται οι περισσότερες πολυθεϊστικές θρησκείες της απώτατης αρχαιότητας. Η ομοιότητα Ιερατείων , τυπικών ,  δοξασιών, "μύθων", είναι όμοια απο την Αμερικάνικη Ήπειρο, μέχρι την Αυστραλία, με "κοιτίδα" την γη της μεσοποταμίας. Αρκετές διαφοροποιήσεις και αντιθέσεις, βρίσκουμε στην Αίγυπτο, στον Ζωροαστρισμό των Περσών, αλλά και στην εσώτερη φιλοσοφία/θρησκεία των αρχαίων Ελλήνων.

 Με ασφάλεια μπορούμε στην εποχή μας να υποθέσουμε, πως αυτά τα όντα, αυτοί οι "θεοί" , δεν ήταν κάτι περισσότερο απο κάποια εξελιγμένη εξωγήινη φυλή, που προήλθε απο τον Ουρανό-Αστέρια και για άγνωστη σε εμάς αιτία "ξέμεινε" στην Γη. Η "κάθοδος" των "θεών" απο τα αστέρια, είναι σύνηθες μοτίβο, σε ολες τις αρχαίες πολυθεϊστικές λατρείες ανα την Γη. Η ύπαρξη ανθρώπων με υπερβολικά μεγαλύτερες ικανότητες απο τον μέσο όρο των ανθρώπων, στον βαθμό του "υπερφυσικού", είτε σωματικά, είτε διανοητικά, ακόμα μια "ένδειξη" της ύπαρξης τους, ως πλάσματα που "πλάγιασαν" με τους θνητούς και που το DnA τους, σε ορισμένους ανθρώπους, ρέει ακόμα και σήμερα. Είναι δεδομένο, πως αυτά τα όντα δεν ζούνε πια ανάμεσα μας με σάρκα και οστά. 

Είτε έζησαν με τους μακρινούς προγόνους μας 10, είτε 100 είτε 500 χιλιάδες χρόνια η και περισσότερο, είναι "δεδομένο", πως εδω και κάμποσες χιλιετίες, δεν βρίσκονται "ανάμεσα μας", τουλάχιστον με "φυσική" βιολογική μορφή. Είτε αναχώρησαν για τις διαστημικές τους "οικείες" και πλανήτες, είτε τα βιολογικά τους σώματα ατρόφησαν και δεν μπορούσαν να επιβιώσουν περισσότερο, με αποτέλεσμα να πεθάνουν βιολογικά, στην σάρκα τους, ακριβώς οπως εμείς οι άνθρωποι. 

 Γνωρίζουμε απο τους "μύθους" πως οι "θεοί" ηταν "αθάνατοι". Υποθέτουμε, πως θα υπήρχε τρόπος, να μπορούν να ζήσουν μακράν περισσότερο απο το homo sapien, η κάποιο άλλο προγενέστερο ανθρωποειδές πριν απο το δικό μας. Θα ήταν φυσιολογικό, αυτή η "αθανασία" να μην μπορεί να ξεπεράσει ενα Χ χρονικό ορίζοντα κάποιων χιλιετιών. Οι Αιγύπτιοι, αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό οι Έλληνες , είχαν κατορθώσει να μεταμορφώσουν την "στείρα" λατρεία στους θεούς-είδωλα, μιας παλαιάς "ξεχασμένης" εποχής, σε λατρεία συμπαντική και φυσιολατρική, αν και η πλειοψηφία των ανθρώπων καλώς η κακώς, πράγματι πίστευε στα "πρόσωπα" πίσω απο τους μύθους των θεών, προφανώς διατηρώντας την εποχή εκείνη ζωντανή στην μνήμη τους, οπου οι "θεοί" συνυπήρχαν με τους ανθρώπους. Η ύπαρξη 4-5 διαφορετικών φυλών ανα Ήπειρο και περιοχή, δείχνει πως οι "Θεοί", είχαν "μοιράσει" το homo sapiens και τον πλανήτη και τον μορφοποίησαν γενετικά , κυριολεκτικά ανάλογα τα κέφια τους. 
Υποθέτουμε με ασφάλεια , πως ολες οι "παθογένειες" και τα "λάθη" στην ανθρώπινη φύση και λειτουργία μας ως είδος, οφείλονται σε "αναπηρίες" που κουβαλάει ακόμα η ανθρωπότητα, απο εκείνη την μακρινή και άκρως επίπονη εποχή της καταδυνάστευσης της. Γιατί επίπονη ; Διότι οι "θεοί" τον άνθρωπο, τον είχανε και του συμπεριφερόντουσαν ως σκλάβο με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Αυτό μαρτυρούν οι μυθολογίες των λαών και οι τελετουργικές προσφορές και ανθρωποθυσίες προς αυτούς, οι οποίες διατηρήθηκαν ατόφιες για μακράν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απο την ίδια την ύπαρξη των θεών ανάμεσα στους ανθρώπους. Τι απέγιναν ομως ;

Προσωπικά, πιστεύω πως οι αρχαιότεροι των οντων αυτών, κυριολεκτικά "σηκώθηκαν" και έφυγαν. Γνωρίζουμε απο τις μυθολογίες, πως οι "θεοί", είχαν ενα είδος Ουράνιας Κατοικίας. Υποθέτουμε με ασφάλεια πάλι, πως η κατοικία αυτή, ηταν κάποιου είδους πλανήτης, διαμορφωμένου κατάλληλα, προκειμένου να ταξιδεύει στο αχανές του διαστήματος με πλήρη αυτάρκεια, εξυπηρετώντας τις ανάγκες της "φυλής". Οπότε μιλάμε για εναν σαφέστα υπερ-εξελιγμένο πολιτισμό. Υποθέτω , πως κάποιοι εξ αυτών "έφυγαν" και βρίσκονται κάπου "εκει εξω" - αν ζούνε ακόμη - ενώ κάποιοι "εμειναν" και συνέχισαν να κυβερνάνε την ανθρωπότητα. Πληθώρα ευρημάτων στην Σελήνη, τα οποία η ΝΑΣΑ κάνει τα πάντα για να τα αποκρύψει , είτε για να τα γελοιοποιήσει, αποδεικνύουν πως, κάποιοι, κάπως, κάποτε, χρησιμοποίησαν την Σελήνη ως "βάση" παρατήρησης, η ακόμα και ελέγχου των ανθρώπων. Ο "θεός" Μαρντούκ των βαβυλωνίων , ο οποίος εχει περισσότερα "κοινά" χαρακτηριστικά με τον Γιαχβέ των Ιουδαίων όσο κανείς άλλος "θεός", σύμφωνα με την μυθολογία, παντρεύτηκε μια θνητή για σύζυγο του, η οποία ονομαζόταν Sarapanit . Εξαιτίας αυτού του "γάμου", ήρθε σε "ρήξη" με το συμβούλιο των παλαιών "Θεών" και του αρνήθηκαν την μετάβαση στην οικεία των "θεών" μαζί με μια θνητή ως σύζυγο του . Μια θνητή, η οποία αρνήθηκε να λάβει το ελιξήριο της "Αθανασίας" και οπως ηταν φυσικό, πέθανε, ενω ο Marduk-Μαρδουχαίος, "ξέμεινε" στην Γη, σίγουρα οχι μόνος του, αλλά και με πολλούς ακόμα, νεότερους θεούς. Συμπτωματικά, σε μια τέτοια "εξέλιξη" και εαν πράγματι ο Θεός ΙΧΒΧ των Εβραίων είναι ο Marduk, θα είχε "ενδιαφέρον" να κοιτάξουμε την "Έξοδο" και το "Αντίο" των θεών απο το Ηλιακό μας σύστημα, με το "κλείδωμα" και το "σφράγισμα" αυτών απο την Γη, με την περιβόητη Σολομωνική και τις αντίστοιχες "κλείδες". 

Εμείς στην δύση, εχουμε συνηθίσει να αποσυμβολίζουμε και να μεταφράζουμε φιλοσοφικά και "εσώτερα" κάθε τι που περιγράφεται στις μυθολογίες των λαών. Θα συμφωνήσω πως με άκρατη Σοφία καιι συμβολισμούς, πλάστηκε η κοσμοθεωρία-λατρεία των αρχαίων Ελλήνων. Δεν είναι ομως ιστορική πραγματικότητα, πως την γνώση περι θεών , την παραλάβαμε απο τους Αρχαίους Αιγυπτίους; Έχει μείνει η εντύπωση, πως οι μύθοι ολων των λαών και ολων των θρησκειών, ήταν συμβολικές αποτυπώσεις των φυσικών δυνάμεων, ενός ανθρώπου που θεοποιούσε την φύση . Για εμένα μια τέτοια ερμηνεία με βάση τις ενδείξεις που έχουμε (απόδειξη θα ήταν να είχαμε στην κατοχή μας κάποιο "πτώμα" ενός "θεού" και να το μελετούσαμε ανατομικά σε κάποιο νεκροτομείο π.χ), είναι παντελώς αστήρικτη και ανυπόστατη. Δηλαδή οι άνθρωποι, με το που βγήκαν απο τις σπηλιές και λίγες χιλιετίες αργότερα, έκτισαν εναν τα ανάκτορα της Κνωσού και της Φαιστού, τις πυραμίδες, ο Όμηρος έγραψε την τελειότερη μορφή ποίησης και γνώσης που εχει υπάρξει ποτέ, ξεφύτρωσαν ζιγκουράτ κι ενα σκασμό ευρημάτων που αποδεικνύουν πως γνωρίζουμε ελάχιστα για τον άνθρωπο πριν την ιστορική περίοδο της κλασσικής Ελλάδας ; Καλοί οι συμβολισμοί , οι αποσυμβολισμοί και τα απόκρυφα νοήματα, που πράγματι υπάρχουν, αλλά υπάρχει και η ιστορική αλήθεια , η οποία δεν είναι οπως την παρουσιάζει το σύστημα σκέψης που εχει επιβληθεί, ούτε τόσο "μικρή" χρονολογικά .

Ήταν ολοι οι Αννουνάκι εχθρικοί προς τον Άνθρωπο ; Σίγουρα οχι. Υπάρχει καταγραφή έντονης και μεγάλης διαφωνίας υπέρ η κατά του ανθρώπου στα ευρήματα και τα αρχαία κείμενα. Ένας απο τους υποστηρικτές και ευεργέτες της ανθρωπότητας για παράδειγμα, ηταν ο Θεός Enki (En -Ki σημαίνει Κύριος της Γης και είναι τίτλος, οχι ονομα , οπως και αντίστοιχα του "αδερφού" του En-Lil σημαίνει Κύριος του Αέρα και είναι αντίστοιχα τίτλος και οχι κάποιου είδους όνομα οπως εχουμε εμείς οι άνθρωποι) ο οποίος δίδαξε και προστάτεψε σε πολλές περιπτώσεις τους ανθρώπους απο την "οργή" των "δικών" του . Γνωρίζουμε και απο την δική μας, η την αιγυπτιακή μυθολογία, πως ο άνθρωπος διδάκτηκε πολλά απο τους "θεούς". Το πρόβλημα με ολες αυτές τις "ιστορίες" είναι πως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, τι και πως συνέβη την εποχή που οι Θεοί ζούσαν μαζί με τους ανθρώπους. Γνωρίζουμε, πως υπάρχουν ενδείξεις για βιολογικούς απογόνους των "θεών" σε ολο τον πλανήτη γονιδιακά και μια "μικρή" απόδειξη αυτού είναι και το ιατρικό φαινόμενο των γαλαζοαίματων  . 
Ένας αντίστοιχος "μύθος" και ένδειξη είναι και η ύπαρξη της μυθικής ουσίας "ΙΧΩΡ" στους "θεούς" που διαμόρφωσαν τον λευκό Άνθρωπο (Ελλάς) η οποία μέσω εκείνων, πέρασε και σε αρκετούς θνητούς.  

Γνωρίζουμε εξίσου με ακρίβεια , αρκεί να το "παρατηρήσουμε", πως οι Θεοί εξίσου είχαν την δική τους πίστη και λατρεία. Το σύμβολο του Δράκοντα-Όφεως , αλλά και το σύμβολο του Ήλιου , είναι σύμβολα που τα βλέπουμε ως "μοτίβο" παντού στις απώτατες εποχές της αρχαιότητας. Μάλιστα, διακρίνουμε κάτι ιδιαίτερα περίεργο. Οι "θεοί", έλεγαν πως κατάγονται απο τα αρχαίγονα Ύδατα, τα οποία τα προσωποποιούσαν στις "θεότητες" Tiamat και Absu , ενώ άλλοι θεοί, ελεγαν πως κατάγονται απο τον "Ήλιο" η πως αντιπροσώπευαν τον Ήλιο. Εξ αυτού, εχουμε και την διαφοροποίηση μεταξύ του Δράκοντα των Υδάτων και του Κόκκινου Δράκοντα . Ο Ήλιος, είναι ενας ανακυκλώσιμος οργανισμός , καταστροφικός και δημιουργικός, ακριβώς οπως το σύμβολο του Ουροβόρου Όφι. Η επιστήμη στον αντίποδα, μόλις πρόσφατα ανακάλυψε, πως ακόμα και το Νερό που πίνουμε καθημερινά, ως στοιχείο, είναι αρχαιότερο του άστρου του Ήλιου, οπότε υποθέτουμε είναι στοιχείο αρχαιότερο πριν και απο το πρώτο bing bang , άρα η ύπαρξη των "Κοσμικών Υδάτων", πριν ακόμα και απο την ύπαρξη του Ήλιου, είναι γεγονός . Είναι προφανές, πως αυτά τα όντα, με αυτό τον τρόπο, δηλώνανε το αν πιστεύουν στην Κοσμική Τάξη , η στην Κοσμική Αταξία και Αναρχία και οχι πως ήταν εκείνα η αιτία δημιουργίας η καταστροφής στους γαλαξίες. 

Δημιουργήθηκε απο τους Αννουνάκι ο άνθρωπος ; Κατά την γνώμη μου οχι. Πιστεύω ακράδαντα , πως ο άνθρωπος είχε δημιουργηθεί αρκετό καιρό πριν και ηταν μακράν σε καλύτερη μορφή και "ποιότητα", πριν την έλευση αυτών των όντων στην Γη. Για εμένα, συνέβη ενα είδους εισβολής στην Γη σε απίστευτα περασμένη εποχή . Σαφέστατα και ο σημερινός άνθρωπος , οπως εχει σήμερα διαμορφωθεί, εχει πολλές "πινελιές" απο εκείνα τα εξωγήινα όντα που κάποτε κυριαρχούσαν ως θεοί. Αλλά να είναι οι δημιουργοί μας, το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο. 

 Μυστικές εταιρείες και λατρεία . Όπως είπαμε ήδη, κάποιοι εκ των "θεών" έφυγαν, ενώ κάποιοι εκ των θεών "ξέμειναν" στην Γη. Το πως και το γιατί , είναι πραγματικά αδιάφορο . Όσοι εμειναν στην Γη, νομοτελειακά κάποια στιγμή, θα πέθαναν. Ο βιολογικός αυτός τους θάνατος, θα σήμαινε και το τέλος τους ; Φυσικά και οχι. Η συνείδηση οπως εχω ήδη ξαναγράψει αρκετές φορές, επιβιώνει μετά τον φυσικό βιολογικό μας θάνατο. Εαν οι "Θεοί" πέθαναν βιολογικά κάποτε, δεν θα ήθελαν να συνεχίσουν να είναι δυνατοί και ισχυροί ως συνειδήσεις, εως οτου ξανακατορθώσουν να ζήσουν σε αντίστοιχα "σώματα" και σε μια εποχή αντίστοιχης τεχνολογικής γνώσης και ισχύος προκειμένου να μπορέσουν είτε να "επιστρέψουν", είτε να φύγουν απο την Γη ; Μήπως η θεωρία των Μεγάλων Παλαιών του Lovecraft και η παράδοση των σύγχρονων βαμπιριστών και ενα συγκεκριμένο κομμάτι Σατανιστών στις Η.Π.Α αυτό δεν μας λέει ; Μήπως δεν είναι "γνωστό" πως αρκετοί βουδιστές, κατέχουν γνώση τέτοια, που τους καθιστά ικανούς να γνωρίζουν το που και πότε θα μετενσαρκωθούν, η ακόμα και να κάνουν συνειδητή "κατάλειψη" ως συνειδήσεις σε εναν άλλον άνθρωπο και να συνεχίσουν να ζούν ; Εαν οι θεοί πέθαναν κάποτε - οι συνθήκες και οι αιτίες δεν μας αφορούν- δεν θα ήταν φυσιολογικό να επιθυμούν να "τρέφονται" ως συνειδήσεις και μετά τον φυσικό τους "θάνατο" απο τις ψυχές και τις συνειδήσεις των ανθρώπων ; Εδώ βέβαια, απαιτείται βαθιά γνώση αποκρυφισμού και μαγείας για να γίνουν κατανοητοί αυτοί οι συλλογισμοί. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, τα αφήνω στην κρίση σας και στην δική σας "εκτίμηση" να τα αναζητήσετε και να αναρωτηθείτε σε βάθος, περι αυτών των "τρελών" θεωριών. 


Ανουνάκι και Ζωροαστρισμός. Υπάρχει μια αρχαία "κόντρα" στον πλανήτη, μεταξύ "μονοθεϊστών" και πιστών στους "θεούς" , οχι ομως με την φιλοσοφική και στοχαστική έννοια του Όρου "Θεός" των αρχαίων Ελλήνων, αλλά των "ειδωλολατρικών παγανιστικών ιερατείων". Οι Πέρσες ήταν εκείνοι που "ξήλωσαν" κάθε ίχνος της βαβυλώνας . Οι εβραίοι ηταν αυτοί που δέχθηκαν "φώτιση" και "επιλέχθηκαν", απο τον υποτιθέμενο ένα και αληθινό θεό. Οι Εβραίοι ξαφνικά, μεταμορφώθηκαν σε Μονοθεϊστές και αντι να ακολουθήσουν την γνήσια μονοθεϊστική παράδοση των ζωροαστριστών Περσών, έφτιαξαν εναν τελείως δικό τους μονοθεϊσμό, βγαλμένο απο τα σπλάχνα των Πολυθειστικών Ιερατείων της Αιγύπτου και της Βαβυλώνας με μια φημολογούμενη καταγωγή απο Ινδία και τον αρχαίο Ινδουϊσμό. Σε παράλληλο χρόνο, ολες οι πολυθεϊστικές λατρείες, μετατρεπόντουσαν ταχέως σε θρησκείες που τιμούσαν καθαρά την φύση και το σύμπαν με ατόφιο Φιλοσοφικό και ασκητικό προσανατολισμό. Οι ζωροάστρες και η επανάσταση της σκέψης των Ελλήνων, ώθησαν ταχύτατα προς αυτή την κατεύθυνση με αποτέλεσμα, η λατρεία των "θεών" στα Ρωμαϊκά χρόνια, να είναι λατρεία φυσική, συμπαντική, λατρεία συμβόλων και αιτία αποκωδικοιήσεως του ανθρώπου , της φύσης και του σύμπαντος. Ήταν ομως η λατρεία των θεών πάντοτε ετσι ; Είχε ανέκαθεν αυτή την μορφή ; Φυσικά και οχι. Ακόμη και τότε σε διάφορες περιοχές της γης, η της Αμερικάνικης ηπείρου μέχρι και πριν την έλευση των Λευκών εκεί, ανθρωποθυσίες, τυραννικές αιμοσταγής δοξασίες και νοοτροπία θεού-τυράννου και σκλάβου ανθρώπου, ήταν κανόνας και νόμος. Όλα αυτά τα "φαινόμενα" στον πολιτισμένο κόσμο, καταπολεμήθηκαν με την σταδιακή διάδοση της γνώσης και τον εκπολιτισμό των λαών, απο τους Έλληνες και τους Πέρσες. Ακόμα και η κοιτίδα της γνώσης και της Μαγείας η Αίγυπτος, απαλλάχθηκε σε μεγάλο βαθμό απο τις δεισιδαιμονίες και τις συνήθειες εκείνες που υποδήλωναν πως οι Φαραώ ηταν παιδιά των "Θεών" και οι Φαραώ Ισόθεοι. 

Τα αρχαία εκείνα αιμοσταγή Ιερατεία , εκείνων των τυραννικών θεών, "εκπολιτίστηκαν" η άλλαξαν μορφή, γλώσσα και μεθόδους ; Ήταν άγγελοι αυτοί που είχαν επικοινωνία οι Εβραίοι, η οι τύραννοι του ανθρώπου, σε μια σφαιτεριστική όψη του ζωροαστρικού μονοθεϊσμού ; Μήπως εκείνοι οι "θεοί" ζούνε ακόμα, ανάμεσα μας, μέσα απο τους συνειδητούς η ασυνείδητους απογόνους τους ; 




world-legion

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα