Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ο Μετασχηματισμός της Ενέργειας μέσα από τη λειτουργία των Μορφών Ζωής


Όποιος "δει" μέσα από τη λειτουργία του πεδίου που ονομάζουμε "αιθερικό", διαπιστώνει ότι οι μορφές ζωής δεν είναι τίποτα άλλο από μετασχηματιστές ενέργειας από τη μία μορφή στην άλλη. Σκοπός τους ακριβώς να "μεταβολίζουν" την ενέργεια, ώστε να "κατέρχεται" σε "κατώτερα" πεδία.
...
Υπό την έννοια αυτή όταν λέμε ότι ο άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τις μορφές ζωής που είναι κατώτερες από αυτόν, πέραν από την καθημερινή "αστρική" διάσταση που έχει αυτό ( αγαπάμε ζώα, δεν τρώμε ζώα, κλπ ), έχει και μία πολύ πιο "επιστημονική" διάσταση, που λέει "μεταβολίζουμε" την ενέργεια σε κυταρρικές δομές του ζωικού πεδίου, οι οποίες και συναποτελούν το σώμα μας.
...
Μισός ζώο, μισός θεός, ο άνθρωπος καλείται μέσα στα ζωικά κύτταρα, τα ενσωματωμένα βακτήρια που έχει και όλες τις άλλες ζωικές μορφές ζωής που τον συναποτελούν, λοιπόν αυτό το μεταβολισμό να τον κάνει συνειδητά πλέον κι έτσι να "δημιουργήσει" μορφές ζωής (ιστούς, όργανα, οργανισμούς) που να "μετασχηματίζουν" καλύτερα αυτή την ενέργεια.
...
Στην παρούσα φάση της εξέλιξης του αυτό που ζητείται είναι να πραγματοποιηθεί η μετάβαση από την ασυνείδητη λειτουργία αυτού του μεταβολισμού (παρασυμπαθητικό σύστημα, συνδεόμενο περισσότερο με το αστρικό πεδίο, δηλαδή κινητοποίηση του οργανισμού μέσω της επιθυμίας) στη συνειδητή, αυτή δηλαδή που θα ελέγχεται από το συμπαθητικό σύστημα (εξ' ου και οι ασκήσεις "συνειδητής" αναπνοής, "διαλογισμού" και συνειδητού οραματισμού πάνω στο σώμα, κλπ).

...
Σημειώστε και πάλι αυτό που συχνά λέμε από δω ότι οι Ιεραρχίες ποσώς ενδιαφέρονται για τη μικρή ζωή του καθενός μας. Λειτουργούν σε επίπεδο βιολογίας και ψυχολογίας για να βελτιώσουν τους φορείς και το μετασχηματισμό της ενέργειας. Και κάτι ανάλογο ζητούν από μας. Εξ' ου και τα όποια "βήματα εξέλιξης" απαιτούν απόσπαση από τα γεγονότα της μικρής ζωούλας μας.
...
Μία πρώιμη φυσικά προσπάθεια του ανθρώπου προς αυτή την κατεύθυνση είναι και η καλλιέργεια της Γης αλλά και πιο σύγχρονα η Γενετική Μηχανική. Το ζήτημα ωστόσο που εμπλέκεται εδώ είναι το ζήτημα της Ηθικής. Θυμηθείτε πάντως, ότι:
...
α) το DNA εικάζουμε πλέον ότι αλλάζει με τον "Ήχο" (με την ευρύτερη έννοια της Συχνότητας)
β) οι - έστω παραφθαρμένες - παραδόσεις μιλούν για εξέλιξη του ανθρώπου μέσω Γενετικής Μηχανικής από ανώτερα όντα
γ) οι λεγόμενες "μυήσεις" μιλούν μεταξύ των άλλων και για "φυσική" αλλαγή του υλικού μας, μέσω παρέμβασης των Ανωτέρων Όντων σε ανώτερα στρώματα της Φύσης μας (π.χ. Ανώτερο Νοητικό).
...
Επομένως με την ίδια λογική που εμείς καλούμαστε να βελτιώσουμε την "καταβολή" της ενέργειας στα "κατώτερα" ζωικά κύτταρα, με τον ίδιο τρόπο ίσως μπορούμε να φανταστούμε ότι υπάρχουν και "ανώτερες" οντότητες, που η δική τους δουλειά (ή η δουλειά που τους αναθέτουν οι δική τους Δάσκαλοι) είναι να μεταβολίζουν την ενέργεια τους στο δικό μας πεδίο.
...
Και ποιο είναι το "καθαρά ανθρώπινο" πεδίο, που δεν μοιράζονται ζώα και φύση;
Είναι ο Νους φυσικά... Αυτό είναι το πεδίο που συνδέεται περισσότερο με τον Άνθρωπο.
Και τι κάνουν οι Ανώτερες Οντότητες;
Καλλιεργούν φυσικά, όπως καλλιεργούμε κι εμείς τη Γη ή εκπαιδεύουμε κουτάβια.
...
Μας "καλλιεργούν" λοιπόν, αλλά τι σημαίνει "μας καλλιεργούν"; Οι Ανώτερες Οντότητες δεν καλλιεργούν χωράφια βεβαίως, ούτε μεγαλώνουν κοπάδια. Αυτό που "καλλιεργούν" είναι Ύλη του Νοητικού Πεδίου. Καλλιεργούν Σκέψεις λοιπόν, ή καλύτερα Νοητικά Όντα (όπως εμείς). Και τα "εκπαιδεύουν" ( όπως εκπαιδεύουμε κι εμείς τα ζώα ) στο να διαχειρίζονται αυτές τις σκέψεις ( ή να γεννούν τις σωστές σκέψεις ).
...
Εξ' ου λοιπόν και η "παραφθορά" του Matrix.
...
Ωστόσο όπως σε όλα τα πράγματα η "Καλλιέργεια" έχει "καλό" και "κακό" τρόπο να την κάνει κανείς.
Μπορεί να εκπαιδεύει κανείς το σκύλο του με τις ξυλιές, ή να τον αγαπάει και να τον εξελίσσει, επειδή όντως θέλει το καλό του.
Όπως και τα ζώα μπορεί να είναι ανυπάκουα και απείθαρχα ή προσαρμόσιμα και εξελίσσιμα ( ή μπορεί απλά να μη "γουστάρουν" την εκπαίδευση και να σπάνε και το λουρί τους ).
...
Εξ' ου και η διάκριση των Στοών βεβαίως, αλλά και των "καλών" και των "κακών" μαθητών. Και καμιά φορά το "τσίγκλιαμσ" της μιας πλευράς στα "ανθρώπινα ζώα" να "σπάσουν το λουρί τους", ώστε να αποτύχει το "πείραμα" και η "καλλιέργεια" της άλλης.
...
Αυτά, για όσους θέλουν να το προχωρήσουν περισσότερο.
...


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα