Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Stephen Hawking προειδοποιεί: Το σωματίδιο του 'Θεού' μπορεί να καταστρέψει το σύμπαν!

Ευτυχώς που το λέει και ο Stephen Hawking γιατί όταν το λέμε εμείς, μας λένε αγράμματους, αναρμόδιους και συνωμοσιολόγους. Ναι, το Cern μπαίνει σε επικίνδυνα χωράφια, εκεί που δεν το έχει σπείρει κανείς!
Picture
Το φευγαλέο «σωματίδιο του Θεού» που υποτίεθεται ανακαλύφθηκε από επιστήμονες το 2012 έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει το σύμπαν, προειδοποιεί ο καθηγητής Stephen Hawking.

Σε πολύ υψηλά επίπεδα ενέργειας, το μποζόνιο Higgs θα μπορούσε να προκαλέσει μια «καταστροφική καθυστέρηση κενού», κάτι που θα έκανε τόσο το χρόνο όσο και το χώρο να καταρρεύσουν και μάλιστα "ούτε που θα προλάβουμε να δούμε ότι μας έρχεται".
Picture
Το σωματίδιο του Θεού, δίνει μέγεθος και το σχήμα με ό, τι υπάρχει, θα μπορούσε να προκαλέσει αυτή την «καταστροφική καθυστέρηση κενού» αν οι επιστήμονες το θέσουν κάτω από ακραία πίεση.

Συγκεκριμένα είπε ότι το μποζόνιο του Χιγκς έχει το επικίνδυνο χαρακτηριστικό ότι μπορεί να σταθεροποιηθεί σε ποσά ενέργειας άνω των 100 δισεκατομμυρίων γιγαηλεκτροβολτ (GeV). Αυτό σημαίνει ότι το σύμπαν θα μπορούσε να περάσει σε μια κατάσταση καταστροφικού κενού, με μια φούσκα αληθινού τίποτα (κενού) να εξαπλώνεται με την ταχύτητα του φωτός. Αυτό μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε και ούτε που θα προλάβουμε να το δούμε".

Μια τέτοια καταστροφή σαν αυτή είναι πολύ απίθανη για την ώρα λένε οι φυσικοί, γιατί δεν έχουν επιταχυντή σωματιδίων αρκετά μεγάλο και, δεδομένου της κρίσης, θα είναι δύσκολο να χρηματοδοτηθεί.

Πάντως η φτωχή Ελλάδα που δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά της, να προσφέρει περίθαλψη αντίστοιχη ευρωπαϊκής χώρας του 21ου, να κάνει μόνη της τις αρχαιολογικές ανασκαφές της χωρίς να ζητάει βοήθεια από την ΕΕ (μόλις σήμερα γράφαμε γι' αυτό) έχει να δίνει 15 εκατ. ευρώ ετησίως για αμφιλεγόμενα πειράματα που μπορούν να προβούν μοιραία....

PictureΠολλά εξάρια μαζεμένα στο σήμα του...
Πάντως το παλεύουν το πράμα, δεν μπορούμε να πούμε. Συνέχεια προσπαθούν για μεγαλύτερη επιτάχυνση.

Προς το παρόν θα... "γιορτάσουν" τα 60στά γεννέθλια τους στις 29 Σεπτεμβρίου ως "60 χρόνια επιστήμης για την ειρήνη" (κι άμα ακούς Ειρήνη να τρέχεις) και το μουσικό πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την ουβερτούρα του Ορφέα στον Άδη, του Offenbach.

Ελπίζω στις 30 Σεπτεμβρίου να είμαστε όλοι εδώ να τα λέμε...
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα