Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα διόρθωση στον ΕΝΦΙΑ: Εξαιρούνται όλα τα σπίτια που φτιάχνονται με τούβλα της LEGO!

lego.enfia
Με μία νέα ευεργετική διορθωτική παρέμβαση στον ΕΝΦΙΑ που έχει ως στόχο να κατευνάσει πλήρως τις αντιδράσεις του κόσμου και η οποία φημολογείται έντονα ότι έγινε κατοπίν αυστηρής εντολής του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, απαντάει το Υπουργείο Οικονομικών σε όλους όσους μέχρι σήμερα συνέχιζαν να κατακρίνουν βάναυσα την κυβερνητική οικονομική πολιτική κάνοντας λόγο για ένα αντισυνταγματικό χαράτσι που οδηγεί στην υπερφορολόγηση της ακίνητης περιουσίας όλων των Ελλήνων πολιτών.
Ειδικότερα, με μία έκτακτη πράξη νομοθετικού περιεχομένου που εκδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με συνοπτικές κυριολεκτικά κυβερνητικές διαδικασίες, από την καταβολή του ΕΝΦΙΑ πλέον εξαιρούνται (και μάλιστα αναδρομικά) όλοι ανεξαιρέτως όσοι έχουν στην ιδιοκτησία τους σπίτια αλλά και άλλου είδους ακίνητα τα οποία είναι χτισμένα με τα τούβλα της γνωστής εταιρείας παιχνιδιών χτισίματος με την επωνυμία Lego.

Η συγκεκριμένη διορθωτική κίνηση του Υπουργείου Οικονομικών έρχεται να ανακουφίσει χιλιάδες ελληνικές οικογένειες με παιδιά, οικογένειες στις οποίες -όπως παραδέχθηκε δημοσίως η κυβέρνηση- τις προηγούμενες ημέρες – λόγω αμέλειας των υπαλλήλων του Υπουργείου- είχαν έρθει δεκάδες ραβασάκια της εφορίας τα οποία του ζητούσαν επιτακτικά να καταβάλουν φόρο ακινήτων -συν τοις άλλοις- και για όλα τα ακίνητα που είχαν κατασκευάσει κρυφά στο σπίτι τους χρησιμοποιώντας τούβλα της συγκεκριμένης εταιρείας. 
«Σήμερα η κυβέρνηση με τη νομοθετική της αυτή πρωτοβουλία δίνει ακόμη ένα ηχηρό χαστούκι σε όσους χωρίς ίχνος ντροπής συνεχίζουν να κατακρίνουν καθημερινά το Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με το ζήτημα του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων που καλούνται από το ελληνικό κράτος να καταβάλουν οι συμπολίτες μας.
Η όλη αδικία που είχε συμβεί σε μία μεγάλη κατηγορία συμπολιτών μας που διαθέτει τέκνα, σήμερα αποκαθίσταται, και μάλιστα με νομοθετική πράξη η ισχύς της οποίας είναι αυστηρά αναδρομική.
Ως κυβέρνηση που παραδέχεται τα σφάλματά της, θέλουμε να ζητήσουμε μία μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη  από όλους εκείνους τους Έλληνες που το προηγούμενο διάστημα αναστατωθήκανε ασκόπως όταν αντίκρυσαν εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ τα οποία τους ζητούσαν να πληρώσουν (και) για τα σπιτάκια που είχαν φτιαχτεί από τα παιδιά τους μέσω των οικοδομικών υλικών της Lego.
Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες να σταματήσουν από εδώ και στο εξής να κρύβουν επιμελώς τα παιχνίδια της Lego που έχουν μέσα στις οικίες τους φοβούμενη μελλοντική φορολόγηση αυτών, καθώς δεν πρόκειται με τίποτα να επαναληφθούν παρόμοια λάθη στο μέλλον.
Ανοίξτε λοιπόν όλοι και όλες άφοβα τα παιχνίδια της Lego και χαρείτε την κατασκευή ακινήτων μαζί με τα παιδιά σας άφοβα».
δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο μετά την έκδοση της διορθωτικής νομοθετικής πράξης της κυβέρνησης, ο Υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης. 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα