Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ… ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ 8ο

ΕΝΝΕΑ-(ΕΝ+ΝΕ+Α)=( EN-NE ή (ΕΝ)-Α)=1-1-1=111
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΝΕΑ-(ΕΝ+ΝΕ+Α)

ΠΑΙΔΕΙΑ=111

ΕΛΙΞς=111

ΕΝΝΕΑ=111

Το κάθε ένα γράμμα του Ελληνικού αλφαβήτου εμπεριέχει κωδικοποιημένες πληροφορίες τις οποίες μεταφέρει υπό μορφή ήχου, δηλαδή προφοράς του γράμματος, αλλά και συνδεδεμένης με αυτό εικό­νας, δηλαδή…σχήματος του γράμματος. 

Η τελεολογική σχέση…όπου τούτο σημαίνει….ότι ο λόγος ύπαρξης
όλων των πραγμάτων ταυτίζεται με τον σκοπό (τέλος) προς τον οποίο κατευθύνονται και που η σχέση αυτή υπάρχει μεταξύ σημαίνοντος και σημαινόμενου….δηλαδή η σχέση αιτίας και αιτιατού….είναι εμφανής εις την Ελληνικήν γλώσσα.


ΕΝΝΕΑ=(Εν-ΝΕΑρχή)

ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.


Η σύλληψη και η κυοφορία των ΝΕΩΝ ΙΔΕΩΝ γίνεται
στο σκοτάδι, στο εσωτερικό του Είναι, καθ’ ομοίωσιν της φυσικής κυοφορίας του
εμβρύου. Χρειάζονται ΕΝΝΕΑ ΦΑΣΕΙΣ….. όσες ακριβώς είναι και οι
μήνες που βρισκόμαστε στην κοιλιά της Μανούλας μας.

ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ: Σ’ αυτήν την φάση αυτός που κάνει
ΕΝΔΟΣΚΠΗΣΗ…. έχει ΑΓΝΟΙΑ της σύλληψης. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στην
φυσική εγκυμοσύνη, κατά την οποία μετά το 2ο μήνα διαπιστώνεται η σύλληψη του εμβρύου. Το Όν δεν αναγνωρίζει ακόμη την αλλαγή, η οποία επήλθε στην Διάνοιά του.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ: Το Όν αντιλαμβάνεται αμυδρά ,
κατόπιν κάποιων ενοχλήσεων (που συμβαίνει στον καθημερινό του βίο) …την ελαφριά διάσταση των ΑΠΟΨΕΩΝ του με τους άλλους, η οποία επήλθε μετά την Πρακτική της Ενδοσκόπησης.

ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ: Εδώ το Όν βρίσκεται σε φάση
αποριών. Ποια θα είναι η φύση της νέας συλληφθείσης ΙΔΕΑΣ; Θα είναι σε δράση ή θα είναι παθητική η ουσία της; Τι θα προκύψει από την αλλαγή αυτής της στάσης του ένδον βίου, όταν ακριβώς θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα ΣΗΜΑΔΙΑ της κυοφορούμενης ΙΔΕΑΣ στο εξωτερικό του περιβάλλον, μεταξύ των οικείων, των γνωστών , των φίλων, στις οικογενειακές, κοινωνικές και επαγγελματικές του σχέσεις;

ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΑΣΗ: Το Όν είναι βέβαιο περί της ΑΛΛΑΓΗΣ της φοράς των ΣΚΕΨΕΩΝ του. Από τις νέες σκέψεις αρχίζει την ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ
της εσωτερικής συγκροτήσεως του. Συγχρόνως αναζητάει στο εξωτερικό περιβάλλον ΕΔΑΦΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΟ και ΚΛΙΜΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για την μελλοντική γέννηση του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ του ΤΕΚΝΟΥ ή του ΝΕΟΥ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ. Τέκνο του Εαυτού του θα είναι η νέα διαμόρφωση της εσωτερικής συγκροτήσεως του, η οποία θα επιθυμήσει να εκδηλωθεί.

ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΣΗ: Το Όν διαμορφώνει τις προϋποθέσεις
δράσης του ΝΕΟΥ ΕΑΥΤΟΥ, ο οποίος προέκυψε από το « ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ» . Η εγκυμοσύνη τώρα είναι πλέον εμφανής στους άλλους και η διαφορά των ΑΠΟΨΕΩΝ είναι ΟΡΑΤΗ και ΝΟΗΤΗ. Ταυτόχρονα αντιλαμβάνεται την πλήρη αδιαφορία «των άλλων», οι οποίοι αποφεύγουν τις συζητήσεις σε κάθε νέα πρόταση περί αλλαγής προτύπων ζωής του ίδιου και των άλλων.

ΕΚΤΗ ΦΑΣΗ: Σε αυτή την φάση έχουμε την επιμονή του Όντος να
συναντά την πλήρη ΑΡΝΗΣΗ ΕΠΑΦΗΣ των ΑΛΛΩΝ με ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. Κανείς δεν τον αποδέχεται. Το έμβρυο κινδυνεύει, διότι το Όν απελπισμένο, δεν βρίσκει διέξοδο και κατάλυμα. Ο χρόνος πιέζει…

ΕΒΔΟΜΗ ΦΑΣΗ: Το περιβάλλον καθίσταται ειρωνικό
και λοιδωρεί το Όν, το οποίο νομίζει ότι με τις νέες του Ιδέες «κοιμίζει γλαύκα
εις Αθήνας».

ΟΓΔΟΗ ΦΑΣΗ: Το περιβάλλον αντιστέκεται σθεναρά
και καθίσταται απολύτως ΕΧΘΡΙΚΟ, γιατί βλέπει ότι έφτασε η ώρα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και της ΑΡΣΗΣ του ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ της καθεστηκυίας τάξεως των παλιών προτύπων. Σε όλη την διάρκεια της κυοφορίας, το Όν οφείλει να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ το ή τα ΤΕΚΝΑ του στην απομόνωση και την ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ. Το Όν δεν επιτρέπεται να ανακοινώνει στο περιβάλλον του τα εσωτερικά κυοφορούμενα προ της ανευρέσεως τόπου γεννήσεως και αισίου τοκετού.

ΕΝΑΤΗ ΦΑΣΗ : Μετά τις απελπισμένες αναζητήσεις
του, το Όν ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ότι μόνο η ΑΝΥΔΡΟΣ, άγονος και ερημική νήσος ΔΗΛΟΣ, μόλις αναδυθείσα εκ των Υδάτων και μόλις εκ-δηλ-ωθείσα, τη βοηθεία του Ποσειδώνος , …..προσφέρεται να καταστεί ο τόπος της γεννήσεως των Διδύμων τέκνων του. Αποτέλεσμα της έλλειψης επιλογής σε προσφορότερο έδαφος , ο τοκετός στην άνυδρο και έρημο Δήλο …..ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ.

Οι ΕΝΝΕΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ) που προηγήθηκαν
….μετατρέπονται σε συμβολικά δρώμενα και ερμηνεύονται ακόλουθα:

  1. Το Σκότος
  2. Η επίγνωση του Σκότους/Άγνοιας
  3. Ο Γάμος της Άγνοιας/Γνώσεως
  4. Η σύλληψη των Τέκνων/Ιδεών
  5. Η κυοφορία
  6. Ο τόπος γεννήσεως
  7. Οι συνθήκες προ της γέννησης
  8. Οι συνθήκες κατά τη γέννηση
  9. Η μετά τη γέννηση προοδευτική έλευση του Φωτός.

ΑΔΕΛΦΙΑ…..δια της ΑΝΑΓΩΓΗΣ/ΨΥΧΙΚΗΣ ανατάσεως του
της Ψυχής Όμματος, ο καθείς από εμάς ανέρχεται πολύ αργά και με μύριους κόπους στον Νοητό Ορίζοντα του Παντός, εάν πράγματι επιθυμεί να παραμείνει στην ΟΔΟ της ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ και να μην παρεκκλίνει στην εύκολη πλάγια ΟΔΟ της ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΩΣ και της ΔΟΚΗΣΙΣΟΦΙΑΣ.

Για να οδηγηθεί ο καθένας μας στην ΗΛΙΑΚΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ των ΗΛΥΣΙΩΝ ΠΕΔΙΩΝ, εκστρατεύει από το ΣΚΟΤΑΔΙ …προς το ΗΜΙΦΩΣ….με τελικό προορισμό το….ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΝ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΦΩΣ.

ΕΡΡΩΣΘΕ (Ε.Ι.)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα