Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Άδωνις έθαψε το βουλευτικό του έδρανο για να μην πέσει στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ!

Μη αντέχοντας στη σκέψη ότι το αγαπημένο του κάθισμα, θα το μαγαρίσουν Συριζαϊκά οπίσθια, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, έσπευσε να το φυγαδεύσει κρυφά και να το κρύψει σε ασφαλές μέρος – κατά πάσα πιθανότητα στο εξωτερικό
 
  • Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, παίρνει τα μέτρα του.

    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, παίρνει τα μέτρα του.


  • Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, παίρνει τα μέτρα του.
Σε ένα πρόχειρο σκαμπό, θα κάθεται προς το παρόν ο Άδωνις Γεωργιάδης για να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις της Βουλής, μέχρι να περάσει ο κίνδυνος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ώστε και να μπορέσει να επαναφέρει το έδρανό του.
Όπως ομολόγησε ο ίδιος σε πρωινή εκπομπή, το κάθισμά του, έχει γι αυτόν μεγάλη συναισθηματική αξία και «δεν αντέχει στη σκέψη ότι κάποιοι αλήτες όχι μόνο θα κάθονται επάνω του αλλά επιπλέον θα γράφουν και με μαρκαδόρους κομμουνιστικά συνθήματα.


Μάλιστα προέτρεψε τους συναδέλφους του στη Βουλή να κάνουν το ίδιο, ενώ υπογράμμισε ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό, προκειμένου να θάψουν κάπου και το πρωτογενές πλεόνασμα, που με τόσο κόπο μάζεψαν, ώστε το προφυλάξουν από τα χέρια των «κατακτητών».

Τέλος, στα πλαίσια των προληπτικών κινήσεων εκ μέρους της κυβέρνησης, κυκλοφόρησε εμπιστευτικό έγγραφο, που συμβουλεύει τους κυβερνητικούς βουλευτές να σβήσουν επειγόντως τις γυμνές φωτογραφίες από τα κινητά και τους υπολογιστές τους, διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να κλαπούν από Συριζαίους και να κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο!
 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

 protagon

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα