Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ρόδος : Η Παλιά Πόλη, Οι Ασυνείδητοι Επιχειρηματίες Και Η Ανύπαρκτη Δημοτική Αρχή!!!



Σήμερα ένας κάκιστος πολίτης και αμφιβόλου ποιότητος επιχειρηματίας, ούρλιαζε υστερικά, στην Π.Πόλη, ότι τα μουσεία είναι κλειστά κι ότι το δημόσιο είναι ανίκανο και ότι πρέπει να τα πάρουν όλα ιδιώτες..

Του θύμησα ΔΗΜΟΣΙΑ, ότι ιδιώτης στην αρχαιότητα σήμαινε ηλίθιος, το λέω και θα συνεχίσω να το λέω, διότι μόνον ένας ηλίθιος και κακός πολίτης θα έλεγε κάτι τέτοιο..

Πέραν του ότι δεν γνώριζε τι σημαίνει μουσείο και ότι το υπέροχο μουσείο μας είναι ανοιχτό κάθε μέρα μέχρι τις 8 το βράδυ...έτσι φώναζε γιά να φωνάζει, όπως φώναζε κι όταν πήγαν να εγκαταστήσουν καλαθάκι γιά τα σκουπίδια έξω από το μαγαζί του...

Αν λοιπόν απορείτε γιατί δεν υπάρχει κανένα απολύτως καλάθι γιά σκουπίδια, πουθενά επί της Σωκράτους και της Αριστοτέλους αλλά και στους περισσότερους δρόμους της Π.Πόλης, η απάντηση είναι, ότι κανένας δεν τα θέλει έξω από το μαγαζί του...


Γι αυτό ο κύριος (?) τα θέλει όλα ιδιωτικοποιημένα...γιά να κάνει ότι γουστάρει, όπως κάνει με το μαγαζί του..Αλλά με τους δημόσιους δρόμους , οι κ.κ.της δημοτικής αρχής γιατί του/τους επιτρέπουν να κάνουν ότι θέλουν κι ότι γουστάρουν?

 Γι αυτό λοιπόν μην απορείτε που η Π.Πόλη είναι τίγκα στα σκουπίδια..Αφού οι επιχειρηματίες ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ στις ανύπαρκτες αρχές της πόλης ότι γουστάρουν...

Και κάπως έτσι έχουν καταπατηθεί και πολλοί δημόσιοι χώροι και πλατείες.. 

Και αφήνω τελευταίους τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΙΔΙΩΤΕΣ που κρυφά εγκαθιστούν στους ορόφους των μαγαζιών τους κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ!!! 

18 αιτήσεις εκκρεμούν στην αρχαιολογία...

Γι αυτό και η Ρόδος έχει το μεγαλύτερο ποσοστό 

λευχαιμίας πανελλαδικώς...

ένας μάλιστα απ'αυτούς τους " ιδιώτες" τοποθέτησε σε 

όροφο μέσα και πίσω από μισάνοικτα παράθυρα, όχι 

μία, όχι δύο, όχι τρείς, αλλά ΤΕΣΣΕΡΙΣ κεραίες κινητής 

τηλεφωνίας, αν και γνωρίζουν όλοι πολύ καλά, ότι 

είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ...

Κακοί πολίτες κάνουν κακούς πολιτικούς και βέβαια, μην ξεχνάμε και την κακή ποιότητα πλέον των επισκεπτών που γίνεται όλο και χειρότερη, αφού εμείς φταίμε και γι'αυτό!!!

Maria Tyradelli

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα