Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Τα δώρα της φύσης στους κοντούς, χοντρούς, φαλακρούς και δύσοσμους!

 Τα δώρα της φύσης στους κοντούς, χοντρούς, φαλακρούς και δύσοσμους!
Μερικές φορές κάποια σωματικές ατέλειες αποτελούν όχι μόνο αισθητικό πρόβλημα, αλλά παράλληλα σχετίζονται με την υγεία. Έρευνες που διεξήχθησαν σε διάφορα Πανεπιστήμια έρχονται τώρα να τονίσουν ότι η φύση αντισταθμίζει τις ατέλειές της χαρίζοντας σε αυτούς που τις κληροδότησαν υγεία, μακροζωία και συμπάθεια. Εάν είστε δύσοσμος, χοντρός, κοντός, φαλακρός, γκριζομάλλης, μη δημοφιλής, χαμογελάστε, γιατί η φύση σας προίκισε πλούσια! Ιδού τα δώρα…

Δύσοσμοι…
Βέλγοι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τα άτομα με δύσοσμα πόδια και ιδρωμένες μασχάλες προσελκύουν πραγματικά περισσότερη συμπόνια από τα υπόλοιπα «καθαρά» μέλη της κοινωνίας.
Η μελέτη τους, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Applied Social Psychology, αποκαλύπτει ότι οι δύσοσμοι κερδίζουν περισσότερη συμπάθεια από τους ανθρώπους που μυρίζουν μπύρα ή τσιγάρα.
Μη δημοφιλείς…
Είναι ανάγκη του ανθρώπου να θέλει να έχει φίλους. Οι μη δημοφιλείς άνθρωποι όμως είναι λιγότερο πιθανό να μολυνθούν με μικρόβια, καθώς έρχονται σε επαφή με λίγους ανθρώπους την ημέρα.
Η Δρ Deirdre Hollingsworth ήταν μέρος μιας ομάδας που ενημέρωσε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την επιδημία της γρίπης των χοίρων το 2009. Είπε: «Ο κίνδυνος για την απόκτηση μίας λοιμώδους νόσου εξαρτάται από τον αριθμό των επαφών και τον τύπο των επαφών που έχετε. Αν μιλήσετε με πολλούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια της ημέρας, είστε εκτεθειμένοι σε περισσότερες επαφές.»
Κοντοί άντρες…
Οι επιστήμονες έχουν αποκαλύψει ότι οι κοντοί άνδρες ζουν περισσότερο, ενώ οι ψηλοί τύποι υποφέρουν από κακή υγεία και πεθαίνουν πρόωρα.
Τα ευρήματα της έρευνας αποδεικνύουν ειδικότερα μία σχέση μεταξύ του ύψους των Ιαπώνων ανδρών και συνδέει το χαμηλό ύψος με τη μακροζωία, αφού φαίνεται ότι διαθέτουν το γονίδιο FOXO3. Αυτό μπορεί να αναστέλλει την ανάπτυξη νωρίς ταυτόχρονα όμως χαρίζει μακροζωία.
Τα δώρα της φύσης στους κοντούς, χοντρούς, φαλακρούς και δύσοσμους!Κοντές γυναίκες…
Οι κοντές γυναίκες είναι λιγότερο πιθανό να εκδηλώσουν καρκίνο. Έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό The Lancet, έδειξε ότι για κάθε 10 πόντους πάνω από τον μέσο όρο, ο κίνδυνος να διαγνωστεί με ένα κακόηθες μελάνωμα ή λευχαιμία αυξάνεται κατά 16%.
Αριστερόχειρες…
Οι αριστερόχειρες μπορεί να αγγίζουν μόλις το 5-10% του πληθυσμού, αλλά είναι πιο πιθανό να γίνουν πρόεδροι των ΗΠΑ. Από το 1981 όλοι οι πρόεδροι εκτός από τον George W. Bush ήταν αριστερόχειρες.
Φαλακροί…
Η φαλάκρα συνδέεται με τον ανδρισμό, επειδή τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης θεωρείται ότι προκαλούν τριχόπτωση.
Μία μελέτη του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον διαπίστωσε επίσης ότι οι άνδρες που αναπτύσσουν φαλακρά σε ορισμένα σημεία της κεφαλής διατρέχουν λιγότερο κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη.
Καπνιστής…
Το κάπνισμα σκοτώνει, αλλά σύμφωνα με μία μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Psychopharmacology, το τσιγάρο διεγείρει τους υποδοχείς της ντοπαμίνης, η οποία με τη σειρά της ενισχύει τους χρόνους αντίδρασης και την απόδοση της μνήμης των καπνιστών σε σύγκριση με τους μη καπνιστές.
Μεγάλη μύτη…
Παραδόξως, ο κάτοχος μεγάλης μύτης είναι λιγότερο ευάλωτος να αρρωστήσει ως αποτέλεσμα της εισπνοής μικροβίων. Έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα έδειξε ότι η μεγαλύτερη μύτη εισέπνεε σχεδόν 7% λιγότερους ατμοσφαιρικούς ρύπους σε σχέση με τη μικρότερη, ενώ και τα μεγάλα χείλη συνέβαλλαν στον περιορισμό της κατάποσης διαφόρων ατμοσφαιρικών σωματιδίων κατά 3,2%.
Τα δώρα της φύσης στους κοντούς, χοντρούς, φαλακρούς και δύσοσμους!Χαμηλό εισόδημα…
Όσο πιο χαμηλό είναι το εισόδημα του συντρόφου σας, τόσο πιο μεγάλες είναι οι πιθανότητες να μείνει πιστός. Μία μελέτη που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια διαπίστωσε ότι οι πλούσιοι άνθρωποι είχαν περισσότερες πιθανότητες να είναι άπιστοι στους συντρόφους τους.
Το πάχος…
Θεωρείτε ότι το να είναι κανείς χοντρός είναι πάντα κακό; Μια μελέτη των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στο Μέριλαντ διαπίστωσε ότι η παχυσαρκία μπορεί να επεκτείνει το προσδόκιμο ζωής.
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι μερικοί άνθρωποι στην κατηγορία "ιδανικό βάρος" είχαν μικρότερη διάρκεια ζωής από εκείνους που ήταν ήπια παχύσαρκοι.
Τα γκρίζα μαλλιά…
Αν δεν είστε ο George Clooney, να θυμάστε τότε ότι τα γκρίζα μαλλιά δεν είναι απλά γοητεία, αλλά σημάδι γήρανσης. Ωστόσο, Ισπανοί επιστήμονες που μελέτησαν αγριογούρουνα διαπίστωσαν ότι οι χοίροι με γκρίζα μαλλιά ήταν στην πραγματικότητα πιο υγιείς.
Στην έκθεσή τους, η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Physiological and Biochemical Zoology, ένας ερευνητής έγραψε: «Βρήκαμε ότι οι αγριόχοιροι που εμφανίζουν γκρίζα μαλλιά είχαν άριστη φυσική κατάσταση».


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα