Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ

pisces-new-moon


Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου , στην 16ο17΄μοίρα του υδάτινου Ιχθύ, εκφράζει την μεταβλητή ενέργεια που παρασύρει με τις μαγικές , μεταφυσικές της ιδιότητες , ανοίγοντας το πέπλο που σε χωρίζει από την «αόρατη» πλευρά.
Ο Ήλιος στο γήινο ζώδιο της Παρθένου δίνει έμφαση στην πρακτική πλευρά της ζωής σου και με κυβερνήτη τον Ερμή καταναλώνεσαι σε μικρούς καθημερινούς αγώνες που θα αναδείξουν όμως την επιθυμία σου να υπηρετήσεις το γενικό καλό .
Η Σελήνη στους Ιχθύες αποζητά την απομόνωση και για να προχωρήσεις τη ζωή σου  πρέπει να νικήσεις το ανικανοποίητο συναίσθημα που σε κυριεύει ,όταν νιώθεις μόνος/η.

Ουσιαστικά Ο Ήλιος στην Παρθένο αντιπροσωπεύει κατά μια έννοια την Ύλη και η Σελήνη στους Ιχθύες το Πνεύμα. Έτσι η Πανσέληνος , που φέρνει τα δυο ουράνια σώματα απέναντι, «λειτουργεί» σαν μια νοητή γέφυρα που προσπαθεί να ενώσει την υλική με την πνευματική σου φύση, και ίσως καταφέρεις τελικά να «λυτρωθείς» από τις ενοχές σου.
Πιο συγκεκριμένα η Σελήνη αγγίζει τον Χείρωνα , τον θεραπευτή που σε ωθεί να βουτήξεις στο υποσυνείδητο και να γιατρέψεις όλες τις πληγές σου . Εδώ εφιστώ την προσοχή σου και για να τα καταφέρεις, αγκάλιασε τον εαυτό σου, καταρρίπτοντας το ρόλο του αυστηρού κριτή  Συμφιλιώσου με τη φθαρτή φύση σου και προχώρησε στη θεραπεία, που θα φέρει την κάθαρση αλλά και την εξέλιξη. Πρακτικά , αντιμετώπισε τους φόβους σου και άρχισε να «διορθώνεις» χωρίς να κρίνεις, επικρίνεις τις ατέλειες σου.
Ο Κρόνος στον Σκορπιό που τριγωνίζει την Πανσέληνο βοηθάει ώστε να μη χάσεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και να γειώσεις την ενέργεια που θα λάβεις. Με το στιβαρό χέρι του Κρόνου μπορείς να ξεπεράσεις υπερβολικά συναισθήματα που κατακλύζουν τον ψυχισμό σου και προσωρινά ίσως νιώσεις απογοητευμένος/η.
Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα φορτίζει «αρνητικά» την ατμόσφαιρα και έχεις κάθε λόγο να δυσανασχετείς και να παραπονιέσαι.  Χωρίς να σε αποθαρρύνω , εστιάσου μόνο στον εαυτό σου γιατί και ο/η αγαπημένος/η έχει βαλθεί να σε τρελάνει (με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα , κυβερνήτη της Πανσελήνου , για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος/η).
Με μια ματιά , κλείσε το κεφάλαιο «Κάρμα» που θέλει να πονάς για λάθη του παρελθόντος που έκανες γιατί είσαι «άνθρωπος» και ζωγράφισε με ζωντανά χρώματα την νέα σου εικόνα ,που επιβεβαιώνει την  καθαρότητα της ψυχής σου . Ξαναγεννιέσαι. .
(επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός του δευτέρου δεκαημέρου , Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα