Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Αφήστε πίσω τις χαμηλές δονήσεις



Σήμερα υπάρχουν δυο ξεχωριστές ομάδες ψυχών πάνω στη Γη… η μια αποτελείται από όσους έχουν ανοίξει τη συνειδητότητά τους στην Αλήθεια της Ύπαρξής τους και η άλλη περιλαμβάνει εκείνους που είναι ακόμα κολλημένοι στις χαμηλότερες δονήσεις και προσπαθούν ελάχιστα ή καθόλου να καταλάβουν τη θέση τους.   

Μέχρι ν’ αφυπνιστούν (οι ψυχές της δεύτερης ομάδας) και να καταλάβουν τον αληθινό Εαυτό τους, θα συνεχίσουν να πιστεύουν αυτά που βλέπουν μπροστά στα μάτια τους. Όμως, κατ’ ουδένα τρόπο δεν καταδικάζουμε αυτές τις ψυχές και κάνουμε χώρο για όλους εκείνους που το εγώ τους έχει πάρει τον έλεγχο. Είναι μια ακόμα εμπειρία που θα φέρει την αλλαγή στη συνειδητότητά τους, όταν αρχίσουν να αναρωτιόνται ποιος είναι ο σκοπός της ζωής. 

Η αλήθεια θα φανεί σε όλους, την κατάλληλη στιγμή, και αυτή η περίοδος είναι ιδανική για ερωτήσεις τέτοιου τύπου. Όσοι δεν έχουν καθόλου πίστη περνάνε δύσκολα, καθώς βλέπουν να επιτρέπονται τόσο βδελυρά πράγματα γύρω τους.

 

Πολλοί άλλοι καταλαβαίνουν ότι ο Θεός είναι Αγάπη και επιτρέπει στα παιδιά του την ελευθερία της βούλησης - έτσι εκείνα βιώνουν τις εμπειρίες που επιθυμούν, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για τα αποτελέσματα της ελεύθερης βούλησής τους. Έχετε μια σχετική έκφραση, «όπως έστρωσες θα κοιμηθείς» που εκφράζει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο δημιουργείτε το μέλλον σας. Η ελεύθερη βούληση είναι κάτι υπέροχο, αλλά πρέπει πρώτα να μάθετε να την διαχειρίζεστε χωρίς να επεμβαίνετε στην ελεύθερη βούληση των άλλων ψυχών. 

Οι άνθρωποι δυσκολεύονται να καταλάβουν την ιδέα ότι όλοι είστε Ένα, συνεπώς, αυτό που κάνετε στους άλλους επιστρέφει σ’ εσάς. Δεν καταλαβαίνουν ότι εντός ενός χρονικού διαστήματος αρκετών ζωών θα βιώσουν πολλές διαφορετικές καταστάσεις που η κάθε μία θα τους δώσει τις απαραίτητες εμπειρίες για να επεκταθεί η εξέλιξή τους. Όλες οι ψυχές έχουν πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα εξέλιξης.

Σε όποιο επίπεδο εξέλιξης και αν βρίσκεστε, να είστε σίγουροι ότι πάντοτε θα έχετε τη βοήθεια που χρειάζεστε για να προοδεύσετε και κανένας δεν είναι μόνος του. Αντίθετα, έχετε τόσο πολλούς βοηθούς που δεν μπορείτε να αποτύχετε στο σχέδιο της ζωής σας. Οι βοηθοί θα σας οδηγήσουν στις εμπειρίες που χρειάζεστε. 

Δεν είναι καλό να παραπονιέστε για τη ζωή σας, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να την αποδεχτείτε και να κάνετε όση περισσότερη πρόοδο μπορείτε. Ορισμένοι πιστεύουν ότι δεν έχουν καμία βοήθεια κι αυτό επειδή δεν έχουν γνώση του σχεδίου της ψυχής τους. Να αποδέχεστε το καλό μαζί με αυτό που αποκαλείτε κακό. Κάθε εμπειρία είναι πολύτιμη ακόμα και αν δεν την καταλαβαίνετε. Όλες αποτελούν ευκαιρίες εξέλιξης. Γνωρίζουμε ότι ορισμένες ψυχές δεν μπορούν να πιστέψουν ότι οι ίδιες συμφώνησαν να ζήσουν τις εμπειρίες που ζούνε, αλλά όλες οι εμπειρίες έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με την ελεύθερη βούληση της κάθε ψυχής. 

Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς είστε σε προχωρημένο επίπεδο κατανόησης και η παρουσία σας πάνω στη Γη είναι εργαλείο που βοηθά άλλους να κατανοήσουν την αλήθεια. Μερικοί έχετε έρθει ειδικά για να προσφέρετε αυτή την υπηρεσία στους άλλους, και συχνά αυτό εμπεριέχει ένα βαθμό θυσίας μιας και αυτή η εργασία απαιτεί πολύ αφοσιωμένη ψυχή. Όλοι εσείς που δείξατε την επιθυμία σας να βοηθάτε τους άλλους, θα χρησιμεύσετε όταν εμφανιστεί η ανάγκη και σας κοιτάζουμε όλους με την ίδια αγάπη και χαρά. Η ζωή μπορεί να φαίνεται μπερδεμένη – και για πολλούς είναι – αλλά έχει σχεδιαστεί πολύ προσεκτικά για τη μέγιστη ωφέλειά σας. Πολλοί φυσικά θα διαφωνήσουν… και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί επέλεξαν τις εμπειρίες που επέλεξαν. 

Αγαπητοί μας, να έχετε εμπιστοσύνη σ’ εκείνους που επιβλέπουν τη ζωή σας και να γνωρίζετε ότι όταν βρεθείτε στις ανώτερες διαστάσεις όλα θα σας είναι ξεκάθαρα.  
Κάποιες ψυχές έχουν αναρωτηθεί πώς είναι δυνατόν να είμαστε θετικοί σε ό,τι αφορά το μέλλον σας, και αυτό γίνεται επειδή από το δικό μας επίπεδο μπορούμε όχι μόνο να βλέπουμε όλη την εικόνα αλλά έχουμε και την επίγνωση ότι ανά πάσα στιγμή ο παλιός κύκλος κάποια στιγμή θα ολοκληρωθεί. Επομένως είναι δυνατόν να συμβούν πολλά οποτεδήποτε, όμως αυτή η απόφαση εναπόκειται στις ψυχές που επιβλέπουν την εξέλιξή σας.

Σας τα αναφέρουμε όλα αυτά για να μην βγάζετε συμπεράσματα που δεν είναι σωστά. Τα πράγματα είναι πολύ πιο ρευστά από όσο μπορείτε να φανταστείτε. Οτιδήποτε σκεφτείτε, έχετε τη δυνατότητα να το φέρετε στην πραγματικότητά σας. Επίσης, αυτές που θεωρείτε νέες τεχνολογίες, υπήρχαν κάποτε στον πλανήτη σας και τώρα κάνουν την εμφάνισή τους εκ νέου. Παραδείγματος χάριν, αυτά που ονομάζετε «ιπτάμενους δίσκους» – που είναι πλανητικά οχήματα – δεν μπορούν να ταξιδέψουν στο Βαθύ Διάστημα και δεν είναι κάτι νέο στο ηλιακό σας σύστημα.  

Όσο η γνώση και η κατανόηση γι’ αυτά θ’ αυξάνουν, τόσο θα τα θεωρείτε ιδανικά για τα διαπλανητικά ταξίδια εντός του ηλιακού σας συστήματος. Οι καταστάσεις επιταχύνονται και όταν θα έρθετε σε «κατάλληλη ηλικία» όλα όσα χρειάζεστε θα σας είναι διαθέσιμα. Είστε Συμπαντικά Όντα σε βρεφική ηλικία και εξελίσσεστε πολύ γρήγορα. Μόλις αποκτήσετε πλήρη συμπαντική συνειδητότητα, το Διάστημα θα είναι δικό σας να το εξερευνήσετε. 

Εν αντιθέσει, η ζωή σας στη Γη είναι πολύ απλή, αλλά σας προετοιμάζει ιδανικά για τις αλλαγές που θα αντιμετωπίσετε. Η εξέλιξη έχει να κάνει με τον καθένα από εσάς ατομικά. Όπως ίσως θα γνωρίζετε, δεν μπορείτε να φτάσετε τα επίπεδα που είναι ανώτερα των δονήσεών σας και είναι δική σας υπόθεση να αρπάξετε τις ευκαιρίες και να αφήσετε τις χαμηλές πίσω. Έχετε τη δυνατότητα να γίνετε Φωτεινά Όντα και προς αυτή τη κατεύθυνση πρέπει να δουλεύετε. Γνωρίζουμε ότι θα θέλατε να μάθετε πώς τα πάτε μέχρι τώρα… μην ανησυχείτε καθώς εμείς είμαστε πάντα δίπλα σας και σας συμπαραστεκόμαστε. 

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, κι έχω πάντα τη χαρά να διευρύνω τις γνώσεις σας για αυτά που βρίσκονται μπροστά. Θα έχετε αντιληφθεί ότι είμαστε όλοι μέρη του Ενός και σας φερόμαστε σαν αδέλφια. Τίποτε δεν μας ευχαριστεί περισσότερο από το να σας βοηθάμε να επιτυγχάνετε τους σκοπούς σας και θεωρούμε ότι είμαστε κοντά σας αρκετά για να έχετε καταλάβει πια τη σχέση μας μαζί σας. 

SaLuSa: Πηγή Mike Quinsey Σεπτέμβριος 26, 2014 http://www.treeofthegoldenlight.com
Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη


angelsmell

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα