Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Σχέδιο Βορίδη: Τσεκούρι στον ΕΟΠΥΥ


Ενθουσιασμό έχουν προκαλέσει στην ετοιμοθάνατη κοινωνία μας τα δημοσιεύματα σχετικά με την απόφαση του ΕΟΠΥΥ να κουρέψει τη συνταγογράφηση εξετάσεων σε τεστ ΠΑΠ, μαστογραφίες, προστάτη και μαγνητικές τομογραφίες, αφού, σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την Ελλάδα, μόλις 24.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρκίνο κι άλλοι 37.000 προσβάλλονται από κάποια μορφή της νόσου, δηλαδή πολύ κάτω από τον στόχο της κυβέρνησης που είναι η εξόντωση ολόκληρου του ελληνικού πληθυσμού μέχρι το τέλος της θητείας της.

Πολύ σωστή αυτή η απόφαση του ΕΟΠΥΥ. Δηλαδή, τί θέλατε; Να φτάνετε όλοι σε ηλικία σύνταξης, να πήξουμε στους κωλόγερους, να βουλιάξουν τα ασφαλιστικά ταμεία και να πάρουμε την κάτω βόλτα πάνω που αρχίσαμε να απογειωνόμαστε; Ψοφήστε επιτέλους, τί σας ζητάνε πια;

Την πρώτη μέρα της εφαρμογής του μέτρου, ο Υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης διέψευσε τα δημοσιεύματα διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται για κούρεμα αλλά τσεκούρωμα των εξετάσεων, όπως προβλέπει το σχέδιο που εμπεύστηκε ο ίδιος και φέρει την κωδική ονομασία "Τσεκούρι στον ΕΟΠΥΥ".



Το δυνατό σημείο του σχεδίου είναι ότι έρχεται να μας απαλλάξει από τις παρωχημένες απόψεις της επιστημονικής κοινότητας που λένε ότι οι γυναίκες πρέπει να κάνουν το τεστ ΠΑΠ το συντομότερο δυνατό μετά την πρώτη τους σεξουαλική επαφή ή στην ηλικία των 21 ετών, αφού μια σωστή χριστιανή δε θα τολμούσε ποτέ να κάνει προγαμιαίο σεξ ή σεξ γενικότερα κατά τη διάρκεια της εφηβείας της, οπότε έρχεται το σχέδιο και σου λέει το εξής απλό: "Άμα δεν είσαι καλή χριστιανή θα πεθάνεις από καρκίνο. Είναι θέλημα Θεού."

Παράλληλα, η οδηγία του ΕΟΠΥΥ προς τους γιατρούς είναι να διενεργείται το τεστ ΠΑΠ κάθε 3 χρόνια, σε αντίθεση με τον κομπογιαννίτη Γεώργιο Παπανικολάου που το ανακάλυψε κι έλεγε ότι το τεστ πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο, οπότε αν έχετε υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά με τον τράχηλό σας, δεν έχετε παρά να περιμένετε μερικά χρόνια μέχρι να φτάσει ο καρκίνος στα ντουζένια του για να τον διαγνώσετε και να πεθάνετε πριν προλάβουν οι χημειοθεραπείες να χαλάσουν την εξαιρετική κόμη σας.

Επιπλέον, σύμφωνα με το σχέδιο Βορίδη, η μαστογραφία δικαιολογείται μόνο σε γυναίκες άνω των 40 ετών, ενώ όλες οι υπόλοιπες θα αυτοψαχουλεύεστε, αν και το καλύτερο θα ήταν να κόψετε τα βυζιά σας με το κουζινομάχαιρο για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Με τις εξετάσεις του προστάτη και τις μαγνητικές τομογραφίες δε θα ασχοληθώ καν, αφού είναι προφανές ότι σκοπός του σχεδίου είναι η αργή και βασανιστική εξόντωση του γυναικείου πληθυσμού που αποτελεί τον κύριο φορέα διαιώνισης του είδους, αν και το αρχικό πλάνο του Μάκη Βορίδη ήταν η χρήση αερίου Zyklon B σε ειδικά διαμορφωμένα κρεματόρια αλλά τελευταία στιγμή κάτι τέτοιο κρίθηκε ασύμφορα δαπανηρό κι ενάντια στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα.

Τώρα αν στο μεταξύ πλουτίσουν τίποτα ιδιωτικές κλινικές από τους ασθενείς που θα τις επισκέπτονται για να διενεργούν τις εξετάσεις που δε θα καλύπτει ο ΕΟΠΠΥ, κοιτάξτε μη σας μπουν τίποτα ψύλλοι στα αυτιά ότι κάτι τέτοιο ήταν προσχεδιασμένο και κατά παραγγελία. Σιγά μην είναι τόσο γάτος ο Μάκης Βορίδης. Μερικά βρισίδια από τον καναπέ λίγο πριν αρχίσει ο Θρύλος θέλει κι αυτός για να στρώσει.

Σε κάθε περίπτωση, κάνοντας μια βόλτα χθες στα σάιτ και τα social media διαπίστωσα ότι η μοναδική πληροφορία που διαπέρασε τον εγκεφαλικό φλοιό των Ελλήνων από όλα τα παραπάνω είναι ότι τα 16χρονα δε θα μπορούν να γαμιούνται μαζί τους με την ίδια ευκολία που το έκαναν μέχρι σήμερα.

Το πόσο επικίνδυνα κοινωνιοπαθής είναι ο Μάκης Βορίδης το ξέραμε. Αυτό που δεν ξέραμε είναι πόσο τρομακτικά πολύ ταιριάζει στην ελληνική κοινωνία. 

Μάκη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα!

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Παρακαλείται όποια νιώθει ότι πνίγεται σε αυτή τη χώρα να στείλει ιδιωτικό μήνυμα κι ό,τι προκύψει. Κι όποιος, σε αυτό το μπλογκ δεν κάνουμε διακρίσεις.)

(Specials thanks to Panagiotis Chatzistefanou)


thethreemooges

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα