Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Απελευθερώνω ότι δεν με εξυπηρετεί πια!

Mov Kardies

~Κλειδιά Εν-Θύμησης~
Σήμερα θα μιλήσουμε για το πώς ένας Δημιουργός επιλέγει τον δρόμο της ευημερίας και της προόδου, απεγκλωβίζεται εντελώς από το δράμα, από τις τραγωδίες, από το παρελθόν. 
Ουσιαστικά η απεγκλώβιση γίνεται από την στιγμή που επιλέγετε πια τον δρόμο του ανθρώπου – αγγέλου, ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη για τις εμπειρίες που ζει και βιώνει, αναλαμβάνει και αποδέχεται τον νόμο της καταλληλότητας, αντιλαμβανόμενος ότι όλα όσα βιώνουν οι άνθρωποι γύρω του, αλλά και ο ίδιος, συμβαδίζουν και συμβάλλουν στον δικό τους, τον προσωπικό δρόμο της εξέλιξης, αφύπνισης και προόδου. 
Αναλαμβάνει την ευθύνη να είναι πραγματικά συνειδητός και να έχει 100% επίγνωση σε όλες τις εμπειρίες και τις καταστάσεις που βιώνει, γνωρίζοντας ότι κάθε φορά έχει μία επιλογή να κάνει.
 Οπότε αφήνουμε πίσω το παρελθόν, αφήνουμε πίσω τις τραγωδίες και το δράμα, που πλέον δεν μας εξυπηρετούν σε κάτι, διότι καταλαβαίνουμε ότι κάθε δράμα, κάθε φόβος, κάθε τραγωδία που κρατούσαμε μέχρι τώρα στην ζωή μας εξυπηρετούσε έναν σκοπό μέσα μας, στις σχέσεις μας, έπαιζε έναν ρόλο. 

Πλέον τους ρόλους που μας πονάνε, μάλλον τις καταστάσεις και τις σχέσεις που μας φέρνουν φόβο και ανασφάλεια θα δούμε πώς τις ξεπερνάμε, τις απεγκλωβίζουμε μάλλον, τις μεταποιούμε, μεταμορφώνουμε στην νέα εποχή, στην νέα κατάσταση και βαδίζουμε τον δρόμο της δημιουργίας, δρόμος που είναι ομαλός, εύκολος και όμορφος. 
Θα επιλέξουμε αυτό τον δρόμο, με κατανόηση, όμορφα, σταδιακά – δεν βιαζόμαστε, έχουμε 900 χρόνια για να χτίσουμε και να ζήσουμε εδώ, τόσο είναι κανονικά, διότι πλέον έχουμε την δυνατότητα σαν ανθρώπινα πνευματικά όντα να ζήσουμε επάνω σ’ αυτό τον πλανήτη και να αναληφθούμε, κρατώντας την βιολογική μας φούσκα, το ανθρώπινό μας φυσικό σώμα, υλικό σώμα, θα μιλήσουμε και γι’ αυτό.
Θέλω να πω ότι έως το τέλος του χρόνου η νέα ενέργεια είναι κυριολεκτική και πολλοί το έχετε νιώσει. 
Γενικά από τότε που έχει ξεκινήσει η κάθοδος είναι κυριολεκτική, υλοποιεί σε ό,τι η συνειδητότητα του ανθρώπου εστιάζει και πολλαπλασιάζει αυτό το συναίσθημα, το οποίο φορτίζει εκείνη την στιγμή η επίγνωση, η εστίαση της συνειδητότητάς σας. 
Έως το τέλος του χρόνου και σταδιακά η ένταση αυτής της καθόδου της ενέργειας αυξάνεται και είναι καλό να αποφασίσετε και να δηλώσετε πολύ συνειδητά πλέον την παρουσία σας, την πρόθεση των εμπειριών που επιθυμείτε και δηλώνετε ότι θέλετε να ζήσετε στις εποχές που έρχονται. 
Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη τους. Δηλώνουμε την πρόθεση, δηλώνουμε αυτό που ονειρευόμαστε, δηλώνουμε αυτό που θέλουμε και αυτό που πιστεύουμε ότι αξίζουμε και βεβαίως αξίζουμε τα καλύτερα. 
Πολλοί πια είσαστε στο στάδιο που έχετε νιώσει ότι κάτι μέσα σας φωνάζει για αλλαγή, ο παλιός τρόπος σκέψης, δουλειάς, νοοτροπίας, φιλοσοφίας, παλιές μέθοδοι, πρακτικές δεν φέρνουν πια τα επιθυμητά αποτελέσματα ή νιώθετε ότι δεν σας αντιπροσωπεύουν. 
Είστε έτοιμοι, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά, γιατί η εποχή το προστάζει κιόλας. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο: την παλιά ενέργεια, τον παλιό τρόπο σκέψης, τα παλιά κοινωνικά σχήματα, τις παλιές δομές, τις οποίες βλέπετε μπροστά σας να καταρρέουν ή την οπτική ενός δημιουργού ανθρώπου, ο οποίος ξέρει τί ακριβώς συμβαίνει στην Γη, καταλαβαίνει ότι ήρθε το νέο και για να έρθει το νέο, η νέα δομή, τα νέα συστήματα, ο νέος τρόπος σκέψης, ο παλιός καθαρίζεται, οπότε αποφασίζουμε σε ποιά πλευρά είμαστε εμείς.
Νιώθετε ότι όλα αυτά που κάνατε έως τώρα δεν σας αντιπροσωπεύουν, είσαστε έτοιμοι να προχωρήσετε, να χτίσετε νέα θεμέλια για την ζωή, γεμάτοι χαρά και ευτυχία; 
Αυτό μοιραζόμαστε εδώ, μια νέα οπτική, την οπτική του δημιουργού, του δασκάλου που αφυπνίζεται μέσα σας, γιατί να θυμάστε αυτά που σας μεταφέρω και μοιράζομαι μαζί σας τα ξέρετε ήδη. 
Δεν υπάρχει στον κόσμο τίποτα που ήδη δεν ξέρετε, απλώς τώρα είναι η δική σας ιερή στιγμή, ήρθε η δική σας στιγμή να τα θυμηθείτε. Και το πιο σημαντικό; Όχι απλά να τα θυμηθείτε, να τα εφαρμόσετε και να τα βιώσετε. Μόνο μέσα από το βίωμα μπορείτε πραγματικά να συλλάβετε, να κατανοήσετε μια εμπειρία. 
Όλα αυτά συμβαίνουν τώρα στον πλανήτη μας, οι θεοί έχουν ξυπνήσει και ξυπνάνε. Έχετε νιώσει αυτό το κάλεσμα, εσείς νιώθετε το κάλεσμα της ψυχής, είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε την αλήθεια σας και να δημιουργήσετε τον δικό σας παράδεισο, τον παράδεισο στην Γη. 
Είναι η στιγμή να γιορτάσουμε, είναι οι εποχές που πραγματικά γιορτάζουμε, είναι οι εποχές – όπως είπα – της ευκαιρίας, οι εποχές της μετάβασης στην Νέα Γη, στην Νέα Εποχή, στην διευρυμένη συλλογική συνειδητότητα, όπου τα θαύματα και οι χαρές γεμίζουν πια την ζωή μας. 
Είμαστε εδώ για να χαρούμε και να απολαύσουμε τις εμπειρίες. Έχουμε ξεχάσει για ποιό λόγο ήρθαμε στην Γη, αυτό αρχικά ξεκινήσαμε να κάνουμε οι «έκπτωτοι άγγελοι». 
Ήρθαμε εδώ για να βιώσουμε την υλική πραγματικότητα και τώρα είναι που το επιλέγουμε, το αποφασίζουμε να βαδίσουμε τον δρόμο της φώτισης και της εσωτερικής μας αλήθειας, αλλά συνειδητά πάντα, αφήνοντας το παρελθόν, αφήνοντας όλες αυτές τις νοητικές περιοριστικές άγκυρες τελείως. 
Αποδεσμευόμαστε και επιλέγουμε με απόλυτη επίγνωση να βιώσουμε την εμπειρία, κάθε εμπειρία στην παρούσα στιγμή και να είμαστε εκεί 100% και όχι να βιώνουμε καταστάσεις και την ώρα που είμαστε σ’ ένα πολύ ωραίο περιβάλλον, ο νους μας να ταξιδεύει στα προβλήματα και στις ανησυχίες. 
Αυτό που καλείται ο καθένας μας σ’ αυτή την διαδικασία, στην διαδικασία της μετάβασης στη Νέα Εποχή, στην δημιουργία της υλικής μας πραγματικότητας με γνώμονα και εργαλείο την νέα ενέργεια που υπάρχει στη Γη, είναι να δεσμευθούμε, να δεσμευθούμε απέναντι στον εαυτό μας. 
Είναι η μόνη σύνδεση και επαφή, η οποία ουσιαστικά και αληθινά μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους σε όλους τους τομείς και χαρούμενους και είστε οι μόνοι που μπορείτε να δημιουργήσετε και να υλοποιήσετε όλα αυτά τα όνειρα τα οποία έχετε νιώσει, όλες αυτές τις επιθυμίες της καρδιάς σας, τις οποίες έχετε νιώσει ότι είναι τόσο αγνές, αλλά δεν βρίσκετε τον τρόπο να τις υλοποιήσετε.
 Εδώ θα τα λέμε, θα μιλάμε για τα πνευματικά εργαλεία που μπορούν να αρχίζουν να βγάζουν όλο αυτό τον πλούτο, όλους αυτούς τους κρυμμένους θησαυρούς που έχετε μέσα σας και θα συνδέεστε μαζί τους και θα υλοποιούνται.
Και ξέρετε όλα ξεκινάνε από αυτό που είπα πριν, από τον πυρήνα που είσαστε εσείς, εσείς ελκύετε και βιώνετε σχέσεις, καταστάσεις, εμπειρίες, πάντα σύμφωνα με την ποιότητα της σχέσης που έχετε αναπτύξει με τον εαυτό σας μέχρι τώρα. 
Το ξέρω και το ξέρετε κι εσείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που επιλέγουν ακόμα, ασυνείδητα βέβαια, να παραμένουν στην πνευματική αμνησία. Κι αυτό για το δικό τους επίπεδο συνειδητότητας είναι κατάλληλο και όπως το έχουμε ξαναπεί δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, υπάρχουν στάδια εξέλιξης. 
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι, χωρίς να παραβιάζουμε τους νόμους της ελεύθερης βούλησης, να σεβόμαστε τις επιλογές τους και να κατανοούμε τον νόμο της καταλληλότητας. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επέμβει στην ζωή του άλλου και να προσπαθεί, πιστεύοντας ότι εκείνος γνωρίζει το καλό των συνανθρώπων του, να επεμβαίνει και να τον χαλιναγωγεί. Δεν έχετε – και κανένας μας δεν έχει – αυτό το δικαίωμα. 
Ο καθένας έχει τον δικό του δρόμο, την δική του πορεία. Εσείς όμως βρίσκεστε εδώ και για να βρίσκεστε εδώ και να ακούτε/διαβάζετε αυτό το μήνυμα, έχετε επιλέξει την ενθύμηση, είστε έτοιμοι να επιτρέψετε πια στην θεϊκότητά σας να εκδηλωθεί εδώ στην υλική πραγματικότητα, σ’ αυτό τον πλανήτη, σ’ αυτές τις εποχές και αυτό φέρει μαζί του τον δικό σας παράδεισο στην Γη. 
Και πιστέψτε με έχουμε όλα τα εργαλεία για να τον δημιουργήσουμε, έχουμε όλη την υποστήριξη από τις πνευματικές μας οικογένειες, αρκεί να ξεκινήσουμε να βαδίζουμε αναλαμβάνοντας την ευθύνη μας για όλες μας τις εμπειρίες, επιλέγοντας να ζούμε την στιγμή. Διότι σαν θεϊκά όντα που είμαστε, το παρελθόν, το παρόν, το μέλλον είναι στο εδώ και τώρα.
 Και όταν συνειδητοποιούμε την εμπειρία που βιώνουμε, διευρυνόμαστε, όταν δηλαδή βιώνετε μια κατάσταση, εμπειρία και είσαστε εκεί 100% και αποφασίζετε να την διαχειριστείτε συνειδητά, αυξάνετε την αντιληπτική σας ικανότητα, διευρύνετε την συνειδητότητά σας και ανεβαίνετε στάδια εξέλιξης και τότε είναι που οι συγχρονικότητες, θαύματα δηλαδή, γίνονται απλά στην ζωή σας, πολύ απλά, όπου οι κατάλληλοι άνθρωποι παρουσιάζονται την κατάλληλη στιγμή, ακούτε κάποιο μήνυμα το οποίο λύνει κάποιο θέμα σας και όλα ρέουν χωρίς δυσκολίες, με όμορφο, εύκολο, εκλεκτό τρόπο, μοναδικό και ξεχωριστό για εσάς.
Η νέα ενέργεια καλεί για επαναπροσδιορισμό, επανατοποθέτηση πεποιθήσεων και επιλογών κάθε, μα κάθε στιγμή. Και το πιο σημαντικό. Απαλλαγή από τα φορτία του παρελθόντος. 
Δηλώνουμε και επιβεβαιώνουμε ότι είμαστε οι δημιουργοί της νέας μας πραγματικότητας, της νέας μας ζωής, των εμπειριών που βιώνουμε χωρίς καμιά προσκόλληση στο παρελθόν, στο δράμα, στις τραγωδίες.
 Η αλληλεπίδραση στις νέες ενέργειες γεννά νέες μεθόδους και τεχνικές εξέλιξης, στο να εκδηλώσουμε αυτό που επιθυμούμε στο υλικό μας επίπεδο. 
Και όπως σας είπα, ο καθένας μας είναι δάσκαλος και δημιουργός και γι’ αυτό και για εκείνους που χόρτασαν πια το παιχνίδι των αρχηγών, αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν.
 Εμείς είμαστε οι αρχηγοί του εαυτού μας, εμείς είμαστε οι δάσκαλοι του εαυτού μας, της νέας γενιάς, της νέας εποχής, της νέας πραγματικότητας και στις ενέργειες αυτές που εισρέουν και έρχονται στον πλανήτη μας επίσης δεν θα ισχύουν πια οι έννοιες, όπως ο ανταγωνισμός, καλύτερος – χειρότερος, ο καθένας μας βγάζει και εκφράζει την δημιουργική του πινελιά, το δικό του αποτύπωμα, την δική του μελωδία, το δικό του χρώμα και έτσι αναδύονται νέοι συνεργάτες, αναδύονται άνθρωποι με τους οποίους συνδημιουργούμε, άνθρωποι οι οποίοι είναι ομοϊδεάτες μας, που σκέφτονται, πιστεύουν, έχουν νοοτροπίες και επιθυμίες, όνειρα, δυναμικές και δυνατότητες στο δικό μας επίπεδο δόνησης, συχνότητας και συνείδησης. 
Οι νέες ενέργειες είναι αγάπη, είναι ευημερία και αφθονία σε όλους τους τομείς. Όσο περισσότερο το δηλώνουμε και το αισθανόμαστε μέσα στην καρδιά μας, το συναίσθημα μεταφέρεται, μετατρέπεται σε δράση. Το συναίσθημα, η σκέψη μεταφέρεται σε δράση, η δράση φέρνει εμπειρίες, οι εμπειρίες υλοποιούν.
Πρακτικά άσκηση Ενεργοποίησης – Υλοποίησης
Τώρα προτείνω να περάσουμε στην πρακτική μας άσκηση – ενεργοποίηση υλοποίησης, η οποία θα σας βοηθήσει να προβάλλει αυτός ο μηχανισμός εκδήλωσης, να προβάλλει ο μηχανισμός εκδήλωσης από ένα σημείο μέσα σας, από το οποίο θα βλέπετε πόσο εύκολα λειτουργούν όλα. 
Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ανέβουμε ένα σκαλάκι, δύο – τρία, εξαρτάται ο καθένας πόσο το επιτρέπει και σε ποιά θέση βρίσκεται εσωτερικά. 
Όμως για να είμαστε όλοι εδώ, για να είσαστε εδώ, είσαστε έτοιμοι για να πάτε παραπέρα, είσαστε έτοιμοι για να ανέβετε αυτά τα σκαλιά, να διευρύνετε την συνειδητότητά σας, έτσι ώστε να ανοίξουν οι ορίζοντες και να εισρεύσουν νέες προοπτικές, νέες δυναμικές, νέες δυνατότητες, νέες γνωριμίες στην ζωή σας.
 Αυτή την άσκηση θα την κάνουμε μαζί τώρα, θα την λέω σιγά, έτσι ώστε να μπορέσετε μετά ηχογραφημένα να το γράψετε και θα ήταν πολύ κατάλληλο να το χρησιμοποιείτε καθημερινά το πρωί όταν ξυπνάτε και πριν ξεκινήσετε τις δουλειές σας να δηλώσετε.
Για να πάμε να πάρουμε δυο – τρεις βαθιές αναπνοές.
Καθίστε άνετα, με την πλάτη σας ίσια, εισπνοή βαθιά, εκπνοή, από την μύτη ή από το στόμα, όπως βολεύει τον καθένα. Αυτή την στιγμή μην προσκολλάστε στον νου, εισπνοή – εκπνοή και πείτε στον εαυτό σας: «Εγώ – πείτε το όνομά σας – είμαι κύριος του εαυτού μου και δημιουργός της πραγματικότητάς του. Είμαι δημιουργός στη Νέα Εποχή. Δηλώνω και επιβεβαιώνω, γνωρίζω ποιός ή ποιά είμαι. Από δω και στο εξής επιλέγω τον καινούργιο δρόμο, τον δρόμο της ευημερίας, χαράς και εξέλιξης στο εδώ και τώρα. Επιλέγω τον δρόμο της αλήθειας, στο όνομα του Εγώ Ειμί Αυτό που Εγώ Ειμί, πνεύμα στην εμπειρία, ενέργεια στην δράση. Επιλέγω και εξελίσσομαι στην φυσική μου πραγματικότητα, από το καλό στο καλύτερο, από το καλύτερο στο ύψιστο, με ανοιχτή και χαρούμενη καρδιά, σύμφωνα με την θεϊκή τάξη των πραγμάτων, εδώ σ’ αυτό τον πλανήτη, σ’ αυτή την ενσάρκωση, σ’ αυτές τις εποχές, για το ανώτερο καλό μου και το ανώτερο καλό όλων. Και τώρα δημιουργώ το σώμα συνειδητότητάς μου και ενώνομαι με το υπερσυνείδητό μου. Επιλέγω την επίγνωση, την διαίσθηση, την τέχνη της μαεστρίας στην εκδήλωση και ύπαρξη όλων εκείνων που επιθυμώ και ποθώ να ζήσω και να βιώσω στις νέες ενέργειες στον πλανήτη μας. Επικαλώ και προσκαλώ τον αναληφθέντα μου δάσκαλο, υπό του οποίου την επίβλεψη είμαι, βρίσκομαι σ’ αυτή την ενσάρκωση, επικαλώ και προσκαλώ και τον ανώτερο εαυτό μου, απ’ αυτή την στιγμή να με καθοδηγούν στον δρόμο του φωτός, με χαρούμενη καρδιά, στην θεϊκή ροή, εύκολα, όμορφα και απαλά. Δηλώνω και επιβεβαιώνω, επιλέγω τις ύψιστες δυνατότητες και δυναμικές μου, την δυναμικότητά μου και την καθοδήγηση από το πνεύμα μου, να εκδηλωθούν εδώ και τώρα στην φυσική μου πραγματικότητα, σ’ αυτή την ενσάρκωση, σ’ αυτές τις εποχές, στον πλανήτη Γη. (Πάρτε βαθιά ανάσα και τώρα πάρτε τον αναληφθέντα δάσκαλό σας από το χέρι, ο οποίος από δω και στο εξής θα σας καθοδηγεί να ξαναγυρίσετε στο φως, στην χαρά, στην ευτυχία και την ευημερία, εφόσον το επιλέγετε. Και τώρα εκδηλώστε την πρόθεση.) Εκδηλώνω την πρόθεση της πλήρους απελευθέρωσης του κάρμα και των περιοριστικών πεποιθήσεων, να μηδενισθούν από την ζωή μου όλες οι ανησυχίες, στεναχώριες, εάν ακόμα έχουν επίδραση πάνω μου. Ζητώ να μηδενισθούν τώρα φόβοι και χρέη, καταστάσεις σε εκκρεμότητα που δεν έχουν λυθεί, όλη η αβεβαιότητα και αμφισβήτηση του εαυτού μου, αμφισβήτηση του ικανού, υπέροχου δημιουργού εαυτού μου, του master της υλοποίησης και πραγμάτωσης (και ό,τι άλλο μπορεί να σας απασχολεί αυτή την συγκεκριμένη στιγμή πείτε το, εκδηλώστε την πρόθεση πλήρους απελευθέρωσης).
Θυμηθείτε ότι εσείς είστε δημιουργοί, οι δημιουργοί της δικής σας ζωής, να το θυμάστε συνέχεια, γράψτε το παντού. 
Φτιάξτε notes, posts, post its, παντού και να το θυμίζετε στον εαυτό σας καθημερινά και θα δείτε πόσο εύκολα, γρήγορα, όμορφα, αυτό θα γίνει πια ένα δικό σας κομμάτι, η δική σας πραγματικότητα και μετά θα είναι αυτόματα, θα βγαίνει αυτόματα στην επιφάνεια και θα θυμάστε, γιατί θα είναι η δική σας αλήθεια πια.
 Τώρα είστε στο στάδιο που αφήνετε το παλιό και μπαίνετε στο καινούργιο, είναι λογικό να βιώνουμε προκλήσεις και τέτοιες καταστάσεις, όμως όλα είναι ήδη εδώ, οι παράλληλες πραγματικότητες είναι ήδη εδώ και η πραγματικότητα όπου είστε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε είναι πολύ κοντά εδώ. 
Χρειάζεται να το επιλέγουμε συνειδητά, καθημερινά και μ’ αυτό αγαπημένοι ολοκληρώνουμε για σήμερα την σύνδεσή μας, καρδιά με καρδιά.
logo_small
Με αγάπη και σεβασμό απέναντι στην Ενσάρκωση Σας,
Βικτώρια Καρυπίδου Master Διεύρυνσης Ανθρώπινης Συνειδητότητας
Δημιουργός της σχολής ”ANAGENIS”
Απομαγνητοφώνηση/Επεξεργασία κειμένου Ξένια Πάντου
Οκτώβριος 2012 από την δωρεάν on-line σειρά ”Η Τέχνη της Δημιουργίας”
 
πηγήANAGENIS

enorasis

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα