Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Πόσο… δροσερή πρέπει να είναι η αντρική γονιμότητα;


Το μούλιασμα σε καυτό νερό δεν κάνει καλό στην ανδρική γονιμότητα. Γενικά η υπερθέρμανση των όρχεων εμποδίζει τη σπερματογένεση, ελαττώνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και διαταράσσει την κινητικότητά τους. Πράγματα γνωστά από την εποχή του Ιπποκράτη, βρίσκονται πάντα στην επικαιρότητα καθώς αρκετά ζευγάρια μένουν άτεκνα για τόσο απλούς λόγους.
Επιστήμονες που έκαναν μελέτες επί του θέματος διαπίστωσαν ότι σχεδόν οι μισοί από τους υπογόνιμους άντρες – εθελοντές, τους οποίους εξέτασαν, επανήλθαν στη φυσιολογική τους κατάσταση μόλις σταμάτησαν τα μπάνια με καυτό νερό!

Οι όρχεις, για να λειτουργούν σωστά, χρειάζεται να βρίσκονται σε θερμοκρασία χαμηλότερη από αυτή του σώματος. Ακριβώς γι΄ αυτό το λόγο περιβάλλονται από ένα λεπτό στρώμα δέρματος χωρίς λίπος, το όσχεο, που μπορεί να έρχεται σε επαφή με τη δροσιά του περιβάλλοντος και να κατεβάζει τη θερμοκρασία τους.
Έτσι λοιπόν αντενδείκνυνται:
Το μπάνιο με πολύ ζεστό νερό.
Το τζακούζι.
Η χρήση του φορητού υπολογιστή στα πόδια, γιατί ζεσταίνει για αρκετή ώρα το συγκεκριμένο σημείο.
Τα στενά παντελόνια και σλιπάκια, γιατί τα γεννητικά όργανα ασφυκτιούν μέσα σε αυτά και υπερθερμαίνονται.
Η τοποθέτηση του κινητού τηλεφώνου στις πλευρικές τσέπες του παντελονιού, που βρίσκονται στο ύψος των γεννητικών οργάνων. Και αυτό γιατί το τηλέφωνο, ακόμα και σε αναμονή, εκπέμπει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, η οποία επίσης ανεβάζει τη θερμοκρασία. Ακόμα χειρότερα, αν το έχουν στην τσέπη και χρησιμοποιούν hands-free ή bluetooth. Προτιμητέα θέση για το τηλέφωνο είναι σε κάποιες μικρές τσέπες στο ύψος του γονάτου.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα