Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΑΝΑ, ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!



Πιτσιρικάδες πρώτα ακούσαμε για το ροκ εν' ρολ και μετά για την κάντρυ. Και το όνομα το μεγάλο της αμερικάνικης Country Music ήταν ο Johnny Cash. 

Γεννημένος τραγουδιστής. Έκανε και τον ηθοποιό, και τον συγγραφέα αλλά έγραψε τη μεγάλη προσωπική του Ιστορία τόσο σα τραγουδιστής των δίσκων όσο και των συναυλιών.

“Γεια σας, είμαι ο Τζώνυ Κας” έλεγε πάντα όταν εμφανιζότανε μπροστά στο κοινό και επιτόπου ξεκίναγε να τραγουδάει κάθε φορά, πρώτο κομμάτι, το αγαπημένο του Folson Prison Blues. Καθόλου τυχαίο. 

Έδωσε αρκετές συναυλίες σε φυλακές! Και ο ίδιος, επειδή ήταν άνθρωπος με αδυναμίες, μπήκε επτά φορές στη φυλακή.


Πρωτοεμφανίστηκε με το συγκρότημα Tennessee Three μ' εκείνη τη μπάσα βαρύτονη φωνή κι έγινε γνωστός με το σουξέ Boom Chicka Boom. Φορούσε συνήθως σκούρα ρούχα, γι' αυτό τον αποκαλούσαν “Ο άνθρωπος με τα μαύρα”. Σε 50 χρόνια πορείας, μέχρι το θάνατό του, σα σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου, το 2003, έβγαλε 96 άλμπουμ και 153 σινγκλ!

“Όποιος μου πουλούσε ναρκωτικά είχε τον πρώτο λόγο επάνω μου” παραδέχθηκε για τη σχέση του με τις ουσίες. Έκανε πρόταση γάμου από σκηνής στη γυναίκα της ζωής του, την Τζουν Κάρτερ, όμως αυτή δεν ανταποκρίθηκε αν προηγουμένως ο άνθρωπος που αγαπούσε δεν καθάριζε με τα ναρκωτικά και το αλκόολ. Δεν είναι εύκολο αυτό.

Ο Τζώνυ Κας προσπαθούσε και να μην απατάει την Τζουν και να κόψει αλκόολ και ναρκωτικά. Τα κατάφερνε μέχρι που ξανάπεφτε στο λούκι. Μια, δυο, τρεις, τέσσερις, έκανε αποχή, όμως το αίμα ζητούσε τις δόσεις του. Πέθανε στα 71 του, λίγους μήνες μετά το θάνατο της Τζουν.

 apodytiriakias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα