Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ο κατακτητής μορφώνεται!…

Tsipras_PopeΤα κοσμοϊστορικά γεγονότα, γενικά έχουν ένα μεγάλο ενδιαφέρον. 
Μαθαίνεις για πράγματα που δεν έζησες και έπαιξαν το δικό τους ρόλο στην Ιστορία. 
Αν όμως συμβούν στη δική σου εποχή, θα έχεις να το λες μέχρι να αφήσεις αυτόν το μάταιο κόσμο.
Έτσι λοιπόν, όσοι από εμάς δεν έζησαν τους μεγάλους πολέμους θα έχουμε να θυμόμαστε την επίσκεψη του Αλέξη στον Πάπα. Ιστορικό γεγονός για την Ευρωπαϊκή Αριστερά και τον Σύριζα, αφού ο Πάπας για πρώτη φορά συναντήθηκε με αριστερό ηγέτη και Έλληνα πολιτικό αρχηγό. Τι ζω σε τούτη τη ζωή!
Παίρνει τα πάνω της η Ευρωπαϊζουσα και ριζοσπαστική Αριστερά στην Ελλάδα με την εκπροσώπηση από το νέο πολιτικό αστέρα της Ευρώπης, τον Αλέξης μας!

Χαρές και πανηγύρια έχουμε στο κόμμα. Άντε, θα αρχίσουν πάλι τις ουζοποτισμένες συναθροίσεις στα λαϊκά μεζεδοπωλεία, για να κινηθεί και η αγορά δηλαδή…
Ως άλλος Αττίλας -λίγο διαφορετικός…- θέλει να κατακτήσει -υπηρετήσει- το Ευρωπαϊκό κατεστημένο και να σώσει τους Έλληνες και φυσικά την Ευρώπη! Πόσο τυχερός νιώθω που θα το ζήσω και αυτό.
Το σώσιμο από όλους τους πρώην χαρισματικούς ηγέτες που είχαμε και έχουμε, δεν μας έκατσε. Με τον Αλέξη όμως… μάλλον θα κάτσουμε επιτέλους πιο αναπαυτικά στο… αυτό το μακρόστενο μωρέ, το… πως το λένε… α! Το μεγάλο Θρόνο της λαϊκής κυριαρχίας!!! Τι γράφω Θεέ μου!
Να διαβάζεις ότι ο Σύριζα εκθειάζει τον εκπρόσωπο της Παπικής Εκκλησίας και τον Τσίπρας να φιλάει το Σταυρό και να συνομιλεί με καλογέρους ενώ έχει δηλώσει άθεος -δικαίωμά του φυσικά-, δείχνει πολλά περισσότερα από αυτά που βλέπουμε. Πάντως, μεταστροφή δεν το λες. Διαστροφή, μπορεί.
Λένε, ότι η θάλασσα και ο αέρας είναι τα πιο ρευστά πράγματα, οι πολιτικοί και η πολιτική να δεις…
Ευτυχώς που στην ατζέντα του Αλέξη με τον Πάπα, είναι και το θέμα της παγκόσμιας ειρήνης! Τώρα να ρωτήσω αν δουλευόμαστε; Άστο καλύτερα.
Κάποιοι θέλετε να μάθετε τα παραμέσα της κουβέντας που είχε ο Πάπας και ο Αλέξης, κάτι του είπε αλλά είναι μυστικό… Όπως δε μάθαμε για τον κανονικό Αττίλα, έτσι δε θα μάθουμε και για τον ιμιτασιόν.
Αντάλλαξαν και δώρα. Έδωσε ο δικός μας ένα στεφάνι ελιάς (ελπίζω όχι από δέντρο) και πήρε το παπικό μετάλλιο και ένα βιβλίου του Πάπα με τίτλο «Η χαρά του Ευαγγελίου»  -LA GIOΙA DEL VANGELO-.
Έζησαν αυτοί καλά και εμείς τα ίδια τα γνωστά. Περιμένω με ανυπομονησία την ώρα της έλευσης του μορφωμένου σωτήρα μας!
Μέχρι την ευλογημένη εκείνη μέρα, ας συνεχίσουμε να ζούμε τις εμπειρίες μας με αυτούς που έχουμε.
Σώσον Κύριε τον Λαόν σου…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα