Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Μια προσευχή για μένα

When+You+Pray


Είμαι Δύναμη, είμαι Αγάπη, είμαι Υγεία, είμαι Αφθονία.
Αν είμαι Αγάπη, όλα τα χωράω, όλα τα αντέχω, όλα τα επεξεργάζομαι με φίλτρα που δεν μου καίνε το μυαλό. Αν είμαι Αγάπη, ότι και να αποκτήσω σε αυτή τη ζωή, ότι και να είμαι, ότι και να κάνω, μπορεί να μην είναι αυτό που ολοκληρωτικά επιθυμώ, όμως με γεμίζει και προχωράω με προθυμία. Αν είμαι Αγάπη, είναι λιγοστές οι έγνοιες μου, γιατί έχω αποδοχή, έχω επιτρεπτικότητα, και έχω συνείδηση της διαφορετικότητας και της ποικιλομορφίας των πάντων γύρω μου. Αν Αγάπη δεν έχω, μπορεί πλούτη τρελά να κάνω, μπορεί να καταφέρω το οτιδήποτε, όμως οι μοναχικές μου νύχτες, στο τέλος θα μαραζώσουν την καρδιά μου.
Είμαι Δύναμη, είμαι Αγάπη, είμαι Υγεία, είμαι Αφθονία.
Αν είμαι Υγεία, στα σίγουρα κατέχω έναν από τους βασικότερους παράγοντες για να ζήσω μια καλή ζωή. Αν είμαι Υγεία, μπορώ να απολαύσω και μέσα στη φτώχεια, τη δυσκολία, το απρόβλεπτο. Αν είμαι Υγεία, έχω ανοιχτό το πεδίο για να προχωράω για τα θέλω μου. Αν είμαι Υγεία, μπορώ να πολλαπλασιάσω την εικόνα μου και να μοιράσω τη χαρά μου. Αν Υγεία δεν έχω, τα αποκτήματά μου και οι χαρές της στιγμής, εξαφανίζονται μέσα στον πόνο του κορμιού. Αν Υγεία δεν έχω, πόσο αστεία τότε όλα τα άλλα φαίνονται!
Είμαι Δύναμη, είμαι Αγάπη, είμαι Υγεία, είμαι Αφθονία.

Αν είμαι Αφθονία, βλέπω όνειρα και σχέδια να πραγματοποιούνται. Αν είμαι Αφθονία, έχω ανέβει ένα σκαλί ακόμα και έχω βγει από τον αγώνα της βιοπάλης. Αν είμαι Αφθονία, είμαι κύριος και διαχειριστής του χρόνου μου. Αν είμαι Αφθονία, επιτρέπω στον εαυτό μου να απολαύσει. Αν είμαι Αφθονία, μπορώ να μοιράσω σε αυτόν που δεν είναι. Αν Αφθονία δεν έχω, είμαι κυνηγός του χρόνου, και στα σίγουρα οι επιλογές μου είναι πολύ περιορισμένες.
Είμαι Δύναμη, είμαι Αγάπη, είμαι Υγεία, είμαι Αφθονία.
Αν είμαι Δύναμη, ότι και να έρθει δεν με τρομάζει, και όταν δεν τρομάζω αντιδρώ πιο θετικά. Αν είμαι Δύναμη, όταν θα λυγίσω, θα είναι θέμα χρόνου για να ξανασηκωθώ. Αν είμαι Δύναμη, στις ώρες τις σκοτεινές, θα κρατάω ψηλά την Αγάπη μου, και θα φέρω εγώ το φως πάλι. Αν είμαι Δύναμη, η Υγεία μου θα καλυτερεύει καθώς ανθίζει η Αγάπη μέσα μου. Αν είμαι Δύναμη, τα εμπόδια δεν θα μπορέσουν να με κρατήσουν μακριά από την Αφθονία μου. Αν Δύναμη δεν έχω, τότε είναι πολύ χαλαρή η ενέργεια που κρατάει δεμένη την αλυσίδα της Αγάπης-Υγείας-Αφθονίας. Αν Δύναμη δεν έχω, ο εξωτερικός κόσμος δείχνει πιο ισχυρός από τον εσωτερικό μου.
Μια προσευχή για μένα είναι τα λόγια αυτά τα απλά: Είμαι Δύναμη, είμαι Αγάπη, είμαι Υγεία, είμαι Αφθονία. Αν πάντα αυτά τα έχω, δεν θα χρειαστώ κάτι άλλο για αυτή τη ζωή.

Δημήτρης Νομικός συγγραφέας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα