Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Υποχρεωτικά πλέον τα εσώρουχα στην ελληνική βουλή! Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ!

050914143119_9830
Τέλος στο καυτό θέαμα που δημιουργούσαν μέχρι σήμερα οι βουλευτίνες του ελληνικού κοινοβουλίου οι οποίες επιλέγανε να μην κάνουνε χρήση στηθόδεσμου βάζει αιφνιδιαστικά -μεταξύ άλλων- η κυβέρνηση!
Σφοδρές αντιδράσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση που ζητάει άμεση ανάκληση της σκανδαλώδους -όπως υποστηρίζει- ενδυματολογικής νομοθετικής πράξης αλλά και οδήγηση της χώρας στις κάλπες!
Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες όταν η βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάνια Παπαδημητρίου κατά τη διάρκεια της συζήτησης του αντιρατσιστικού νομοσχεδίουανέβηκε στο βήμα της βουλής με ένα casual μπλουζάκι το οποίο αποκάλυπτε τόσο την πλήρη απουσία σουτιέν όσο και την παράλληλη και ανεξήγητη κατά ορισμένους διέγερση του στήθους αυτής.

Το καυτό αυτό θέαμα καταγράφηκε στο φωτογραφικό φακό των δημοσιογράφων και όπως ήταν φυσικό λίγο αργότερα η προκλητική αυτή κατά πολλούς εμφάνιση της νεαρής βουλευτίνας προκαλέσε αρνητικά σχόλια και εντυπώσεις σε μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινής γνώμης.
Η κυβέρνηση, αν και αρχικά προτίμησε να μην πάρει ευθέως θέση για το θέμα προκειμένου να μπορέσει πρώτα να αναγνώσει το λαϊκό αίσθημα, αποφάσισε τελικά έστω και καθυστερημένα το απόγευμα της Κυριακής να δώσει επιτέλους λύση σε ένα ακόμη φλέγον για τη χώρα μας ζήτημα.
Ειδικότερα, με έκτακτη πράξη νομοθετικού περιεχομένου η οποία εκδόθηκε απροειδοποίητα πιάνοντας κυριολεκτικά στον ύπνο την Κουμουνδούρου, απαγορεύεται στο εξής αυστηρά η είσοδος στο ελληνικό κοινοβούλιο όσων βουλευτίνων δεν αποδεικνύουν στον φύλακα του κτιρίου τη χρήση εσωρούχων εκ μέρους τους.
Όπως μάλιστα διευκρινίστηκε κατηγορηματικά από την κυβερνητική εκπρόσωπο, η εν λόγω απαγόρευση θα αφορά όχι μόνο στα γυναικεία σουτιέν αλλά και σε όλα τα είδη γυναικείων εσωρούχων (βρακιά, strings, σωβρακοφανέλες κλπ). 
Επίσης μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι από το πρωί της Δευτέρας η πρόσβαση πρόκειται να αποκλείεται ακόμη και στους άνδρες που επιλέγουν να μην φοράνε εσώρουχα (φανέλες, βρακιά).
Όπως εκτιμούν οι ειδικοί η εφαρμογή της εν λόγω αυστηρής διάταξης αναμένεται να δημιουργήσει έτονες στιγμές αμηχανίας τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες βουλευτές!
Από τα κόμματα της αντιπολίτευσης το μόνο που έχει αντιδράσει μέχρι στιγμής στην εν λόγω νομοθετική πράξη είναι εκείνο της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ) το οποίο σε επείγουσα ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής επισημαίνει ότι η βουλευτής του που έγινε πρόσφατα στόχος των δημοσιογράφων, δεν φοράει ποτέ σουτιέν αλλά ούτε και σώβρακο αφού η κυβέρνηση με την πολιτική της της έχει πάρει εδώ και καιρό και τα σώβρακα!
Στο τέλος της ανακοίνωσής του ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει για ακόμη μία φορά την άμεση προσφυγή στις κάλπες.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα