Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΡΙΧΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ, ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΡΝΕΤΕ!


Την βλέπεις και το πρώτο πράμα που σου λέει είναι “Μη χάνεις χρόνο, κατ' ευθείαν στο κρεββάτι ρίξε με!...”. Δεν στο λέει ο στόμας της, το πιάνουν τα αυτιά σου να στο φωνάζουν τα μάτια της. “Έλα, δεν κρατιέμαι, όρμα να με πιεις, να με ρουφήξεις, μην αφήνεις ασάλιωτη ούτε μια γωνία από την κορμάρα μου...”.
Το κορίτσι δεν “μιλάει” μονάχα με τα μάτια, αλλά και με το πρόστυχο σώμα της, ιδιαίτερα η “γλώσσα” που χρησιμοποιούν οι δίδυμοι πύργοι στο στήθος της. “Θέλω και ξύλο, όχι μόνο άγρια φιλιά πριν μπεις μέσα μου... Αν δεν θέλεις να κάνεις μισή δουλειά, από τα χέρια σου περιμένω τα χάδια σου αλλά και να με δέρνεις, να με πονάς, αυτή θα 'ναι η αποθέωση της ηδονής μου, να με μελανιάσεις...”.
Με το που συνελήφθη από την αστυνομία του Κεμπέκ η 21χρονη Στεφανί Μπωντουάν τα μήντια την χαρακτήρισαν την “Πιο Σέξυ Εγκληματία”.
Φοβερά πράγματα. Διαπιστώθηκε ότι διέπραξε 42 αδικήματα, κυρίως διαρρήξεις σπιτιών και κλοπές βέβαια, με συμμορία τριών αγοριών ανηλίκων, 13, 15, 17 χρονών και ενός σκύλου.
Τι δουλειά είχαν μαζύ της και στην παράνομη καριέρα της τρεις πιτσιρικάδες; Τους αποπλάνησε η σεξομάνα! “Είστε αντράκια, ρε, κόφτε τη μαλακία, για πάρτη σας εγώ...”. Είχε ανάγκη από βοηθούς και τσιλιαδόρους, όταν μπουκάριζε στα σπίτια.
Εμφανίστηκε στο δικαστήριο σκέτη σταρ του σινεμά. Σα να μην τρέχει κάστανο και να, τα φλας από τους φωτορεπόρτερ. Πρώτο θέμα στον Καναδά η Στεφανί που με γυαλιά δακτυλογράφου το πρόσωπό της γίνεται σοφιστικέ. Από κορμί, όμως, το ιδανικό, λέει ο αποδυτηριάκιας, για κοινωνική εργασία. Δηλαδή;
Στη φυλακή να της φτιάξουν κελί ένα Sex-Hall κι εκεί μέσα να ξεχαρμανιάζουν επάνω της οι ποινικοί έγκλειστοι. Να της δίνουν και να καταλαβαίνει το κορίτσι.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα