Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Τα παιδιά πρέπει να διδαχτούν το πως να συνδέονται με την Ψυχή τους




Σήμερα οι νέοι έχουν αφεθεί μόνοι. Σε γενικές γραμμές, δεν λαμβάνουν την σοφία των παππούδων τους. Πολύ συχνά ακόμα δεν βλέπουν καν τους γονείς τους ώστε να εξασφαλίσουν καθοδήγηση απ’ αυτούς. Δεν έχουν κατεύθυνση. Είναι συγχυσμένοι. Είναι διχασμένοι μεταξύ των αξιών της ζωής και των αξιών που παρουσιάζουν οι ταινίες και τα μέσα ενημέρωσης. Οι περισσότεροι νέοι εγκαταλείπονται από εκείνους που θα έπρεπε να είναι υπεύθυνοι γι’ αυτούς.
Τα παιδιά πρέπει να διδαχτούν το πως να συνδέονται με την Ψυχή τους. Ποιος άλλος μπορεί να τους οδηγήσει στην πραγματική γνώση που χρειάζονται, στην αγάπη που χρειάζονται και στην κατεύθυνση που χρειάζονται;
Είναι το φως της Ψυχής που θα φωτίσει τη ζωή τους. Είναι η αγάπη της ψυχής που θα ισορροπήσει τη ζωή τους μέσω της ομαδικής συνειδητότητας, των ορθών σχέσεων και της καλής θέλησης. Είναι η ενέργεια της θέλησής τους που θα τους οδηγήσει στο πιο ουσιώδες στη ζωή τους.
Μπορούμε να βρούμε ασφάλεια, εμπιστοσύνη, ελπίδα, έμπνευση και ενέργεια μόνο μέσα στην Ψυχή μας. Η Ψυχή μας είναι το μόνο καταφύγιο μέσα στο οποίο μπορούμε να αντέξουμε και ν’ αλλάξουμε τη δυστυχία της ζωής και τη δυστυχία των ανθρώπινων σχέσεων, τη δυστυχία της εκμετάλλευσης και του χειρισμού. Είναι στην Ψυχή που ο άνθρωπος βλέπει το πρόσωπο του Ύψιστου, Εκείνου που γεμίζει την ζωή με ελπίδα, εμπιστοσύνη, ανθεκτικότητα, τόλμη και το θάρρος να προσπαθήσει να γυρίσει τον τροχό της ζωής από το μονοπάτι της καταστροφής στο μονοπάτι της χαράς και της προόδου.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Consciousness vol.1


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα