Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

7 συμβουλές για να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή



Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απολαύσετε τη ζωή σας και να έχετε και μια καλή κοινωνική ζωή. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά πράγματα μαζί και ούτε να βγαίνετε έξω κάθε βράδυ.
Αλλά ένα από τα παρακάτω βήματα, σίγουρα θα κάνει την κοινωνική ζωή σας καλύτερη και θα σας βοηθήσει να βρείτε νέους τρόπους διασκέδασης με τους φίλους σας και θα σας δώσει ευκαιρίες να γνωρίσετε και νέους φίλους.



http://www.customerexperienceinsight.com/wp-content/uploads/2013/06/78156201.jpg

1. Να μην είστε βαρετοί. Οι άνθρωποι γύρω σας, δεν θα αισθάνονται καλά όταν βγαίνετε έξω και δεν έχετε καλή διάθεση. Δεν θα μπορούν να σας πλησιάσουν καθόλου. Να έχετε καλή διάθεση και να είστε χαρούμενοι, για να δώσετε και καλή εντύπωση στους άλλους.

http://saleshq.monster.com/nfs/saleshq/attachment_images/0003/3342/iStock_000006792403XSmall_crop380w.jpg?1233604678

2. Εμφάνιση. Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση, φορέστε καθαρά ρούχα, βάλτε κάποιο άρωμα που σας αρέσει, φτιάξτε τα μαλλιά σας και γενικά κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για την εμφάνισή σας. Υιοθετήστε ένα δικό σας στυλ. Δεν χρειάζεται να ντυθείτε καλά, αλλά θα πρέπει να επιμείνετε στο δικό σας στυλ, φορώντας ό, τι θεωρείτε καλύτερο για το γούστο σας και αυτόθα σας ανεβάσει και την διάθεση.

http://web-images.chacha.com/images/Gallery/5241/where-can-you-go-at-night-besides-a-bar-1989803860-dec-3-2012-1-600x400.jpg

3. Βγείτε έξω. Πώς περιμένετε να έχετε κοινωνική ζωή, αν δεν βγείτε έξω για νέες γνωριμίες; Δεν χρειάζεται να πάτε σε πολυσύχναστα κλαμπ, αν δεν σας αρέσει, αλλά διαλέξτε μια ή δύο μέρες την εβδομάδα, ώστε να μπορείτε να πάτε να πιείτε ένα ποτό σε ένα μπαρ ή να φάτε σε ένα ωραίο εστιατόριο. Πάρτε έναν φίλο μαζί σας ή πηγαίνετε μόνοι σας. Προσπαθείστε να μην έχετε αρνητική στάση-διάθεση, για να μπορέσετε να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε, να δείχνετε ενθουσιασμένοι και να σας βλέπουν με καλό μάτι οι άνθρωποι γύρω σας.  Θα έχετε περισσότερες πιθανότητεςνα γνωρίσετε νέα άτομα.

http://www.shape.gr/images/eftyxia-diaskedasi-orig.jpg

4. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα. Είναι καλό να προγραμματίσετε τι θέλετε να κάνετε πριν βγείτε έξω. Ποιά ώρα σας βολεύει να πάτε μια βόλτα ή συμβουλευτείτε κάποιον φίλο ή γνωστό, για τα μέρη εκείνα που μπορείτε να περάσετε καλά και θα είναι οι τιμές πιό προσιτές.

http://college-social.com/content/uploads/2014/02/vday-dance-party-475x315.jpg

5. Τραβήξτε φωτογραφίες με τους φίλους σας όταν είστε έξω. Πάρτε μαζί σας το κινητό σας ή μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Οι φωτογραφίες που θα βγάλετε είναι ένας καλός τρόπος για να κρατήσετε τις καλές αναμνήσεις, ακόμα και να αυξήσετε την επιθυμία σας να βγαίνετε πιο συχνά.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQQL1oFFbFuFG_C22rsI8KKtm6qDMKrSWylBA84EHKh0qAdcDQutpQpKk_9MoTzxZuutvu9AR2LLK7W1Ej3CzxEcuNAwSd3i6rrzPtE1wxFt6gNZBWsePJif3byhvjWD_OPL2rXBv0cxqq/s1600/tumblr_my6rxeBUtG1sq2f6go1_500.png

6. Πηγαίνετε σε μέρη όπου μπορείτε πραγματικά να αισθάνεστε άνετα. Δεν χρειάζεται να πάτε σε ένα εντυπωσιακό εστιατόριο ή κλαμπ αν δεν είναι του στυλ σας, γιατί δεν θα νιώθετε άνετα και στο τέλος δεν θα περάσετε καλά. Πηγαίνετε σε μέρη όπου αισθάνεστε καλά και που θα συναντήσετε άτομα με τα ίδια γούστα όσον αφορά την διασκέδασή σας. Μπορεί να είναι για παράδειγμα, ένα αγαπημένο σας μέρος στην εξοχή ή κάποιο σημείο της πόλης που σας ενθουσιάζει ιδιαίτερα.

https://baneofyourresistance.files.wordpress.com/2014/08/questions-canstockphoto7418437-2.jpg

7. Μην κάνετε πολλές ερωτήσεις. Αν κάνετε πολλές ερωτήσεις σε μια συζήτηση, μπορεί να αισθανθείτε στο τέλος ότι κάνετε ανάκριση. Αφήστε την συζήτηση να προχωρήσει, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν θα μιλάτε καθόλου. Για παράδειγμα, αν κάποιος μοιράζεται μια εμπειρία, μπορείτε και εσείς μετά να μοιραστείτε μία από τις εμπειρίες σας. Μην κάθεστε και περιμένετε να απαντήσετε, λες και βρίσκεστε σε κάποιο τηλεπαιχνίδι.


dimiwise

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα