Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ Η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ...


“Αποφασίσαμε να εκτελέσουμε τον απατεώνα και ληστή του λαού Μπακογιάννη...” αυτό ανάμεσα σε πολλά άλλα αναφερόταν στην “προκήρυξη” της 17 Νοέμβρη που είχε 
τίτλο “Άρχισε η κάθαρση” και είχε σταλεί στην “Ελευθεροτυπία”.
Επί της ουσίας. Το να αναμασάς τα γεγονότα δεν λέει τίποτα. Επί της ουσίας, λοιπόν. Έγινε καμμία κάθαρση στην Ελλάδα; Όχι. Απεναντίας τα σκάνδαλα και οι χοντρές αρπακτές έγιναν μετά τη δολοφονία του Μπακογιάννη, μετά από άλλες δολοφονίες και σειρά τρομοκρατικών ενεργειών της 17Ν. Άρα; Απέτυχε πολιτικά η εγκληματική οργάνωση που σκότωνε κόσμο στο όνομα του λαού. Τζάμπα οι φόνοι, που τους λέγανε “εκτελέσεις”.

Γιατί, όμως, χαρακτηρίστηκε “ληστής του λαού” ο γαμπρός του Μητσοτάκη και σύζυγος της Ντόρας; “Ο κύριος αυτός είναι υπεύθυνος όχι μόνο γιατί έκλεψε τα πρώτα 60 εκ. του ιδρυτικού κεφαλαίου της “Γραμμής” (του Κοσκωτά) αλλά και για τις εκατοντάδες εκατομμύρια που είτε έκλεψε με τον συνεργάτη του Κοσκωτά για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου Γραμμής αλλά και για την αγορά μέσω της Γραμμής της Τράπεζας Κρήτης” αναφέρεται στην “προκήρυξη”. Για το σκάνδαλο Κοσκωτά η 17Ν ενοχοποίησε ακόμα τους Παπανδρέου, Κουτσόγιωργα, Πέτσο, Ρουμελιώτη, Χαλικιά.
Σα σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη, το 1989, στις 7.58 το πρωί τρεις της 17Ν με δύο 45αρια τραυματίζουν θανάσιμα τον βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ Παύλο Μπακογιάννη έξω από το γραφείο του, στην Ομήρου, στο Κολωνάκι. Το θύμα τελείωσε μία ώρα αργότερα στον Ευαγγελισμό.
Θεωρήθηκε η πιο θρασεία επίθεση της 17Ν, διότι κτυπήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. Η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι “Είμαστε το μόνο ευρωπαϊκό κράτος 
που όχι μόνο δεν έχει συλλάβει κανέναν, αλλά στο οποίο δίδεται τόσο μεγάλη δημοσιότητα στις απόψεις των τρομοκρατών. Οι Έλληνες τρομοκράτες επιβάλλουν τις προκηρύξεις τους και τους παρέχεται δωρεάν διαφήμιση κι ένας αναγνωρισμένος πολιτικός ρόλος”.
Ο Βασίλης Τζωρτζάτος, μέλος της 17Ν, στην κατάθεσή του εμπλέκει στη δολοφονία Μπακογιάννη τους Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, Δημήτρη Κουφοντίνα, Σάββα Ξηρό και 
Ηρακλή Κωστάρη. “Μετά την εκτέλεση Μπακογιάννη οι Κουφοντίνας, Ξηρός, Κωστάρης ήρθαν πεζή στο αυτοκίνητο που τους περίμενα”.
Το παρασκήνιο. Αργότερα στην 17Ν θεώρησαν ότι έκαναν λανθασμένη πολιτική εκτίμηση όταν αποφάσισαν αυτή τη δολοφονία, η οποία στην πραγματικότητα έγινε διότι ο Παύλος Μπακογιάννης θεωρήθηκε από τους αρχιτέκτονες της συγκυβέρνησης ΝΔ-Συνασπισμού (μετέπειτα Σύριζα).
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα