Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

11 συμβουλές για να δείχνετε νεότεροι και πιό υγιείς



Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να ψάχνουν για την πηγή της νεότητας. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που φτάνουν σε ακραία σημεία προκειμένου να το καταφέρουν. Ξοδεύουν πολλές χιλιάδες ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις προσώπου και θεραπείες με botox.
Υπάρχουν και άλλες μέθοδοι, δεν είναι τόσο δραστικές βέβαια, αλλά μπορούν να σας δώσουν μια πιο νεανική εμφάνιση και να σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας, και δεν είναι και τόσο δαπανηροί.

Μερικές φορές υπάρχουν μικρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να φαίνεστε μερικά χρόνια νεότεροι από ό, τι πραγματικά είστε. Διαβάστε παρακάτω 9 σημαντικές συμβουλές.



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinNyp5bsgGTV35NYI5NUlLPV7_jdypvusI5AzSvuf4y7Vyv6pBc1EuhnrdZPf46omtyYklEpD_liV_lJkS96fuGCpHJIpBNWQzPCEKTWkd6EimTrLYUkVegp15-obEatoyA2iKtxj6mpc/s1600/%CE%A7%CE%A4%CE%99%CE%96%CE%A9+%CE%A4%CE%9F+%CE%A3%CE%A9%CE%9C%CE%91+%CE%9C%CE%9F%CE%A5+%CE%A3%CE%A9%CE%A3%CE%A4%CE%91+,+%CE%A4%CE%A1%CE%A9%CE%A9+%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%91+%CE%A5%CE%93%CE%99%CE%95%CE%99%CE%9D1_%CE%A3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1_3.jpg

1. Υγιεινή διατροφή. Ξεκινήστε μια υγιεινή, θρεπτική διατροφή και να πίνετε αρκετό νερό κάθε μέρα (8 ποτήρια νερού είναι το ιδανικό). Έχετε ακούσει αυτό που λένε "ήμαστε ότι τρώμε". Η σωστή διατροφή είναι το κλειδί για να έχετε μια πιο υγιή ζωή.

http://www.melo.gr/images/sauna7_400.jpg


2. Προσπαθήστε να προσφέρετε στον εαυτό σας ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα για σάουνα. Αυτό βοηθά το αίμα στο δέρμα σας να κυκλοφορεί καλύτερα και συγκεντρώνει όλες τις θρεπτικές ουσίες στο πρόσωπό σας. Θα νιώσετε καλύτερα και νεότεροι! Οι σάουνες κάνουν την επιδερμίδα σας αρκετά μαλακή και δίνουν μια στιγμιαία και υγιή λάμψη!

http://www.cosmeticdermamedicine.gr/sites/default/files/wash-face.jpg?1355306432

3. Καθαρισμός προσώπου. Κατα τον καθαρισμό προσώπου, πλένετε το πρόσωπό σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, απαλά με ένα μαλακό πανί καθαρισμού. Κάντε απολέπιση μία φορά την εβδομάδα για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να του δώσει την ενυδάτωση που χρειάζεται.

http://www.kathemera.gr/wp-content/uploads/2013/06/antiliako.jpg

4. Αντιηλιακή προστασία. Χρησιμοποιήστε ένα καλής ποιότητας αντιηλιακό για να προστατεύσετε το δέρμα σας απο τον ήλιο καιγια να απομακρύνετε την πιθανότητα καρκίνου του δέρματος.

http://www.mpbalatsinos.gr/school/wp-content/themes/airlock/advance/inc/timthumb.php?src=http://www.mpbalatsinos.gr/school/wp-content/uploads/2013/04/ceb7cebcceb5cf81ceaecf83ceb9cebf-cf80cf81cf8cceb3cf81ceb1cebccebcceb1-cf80cf81cebfcf80cf8ccebdceb7cf83ceb7cf82.jpg&w=640&zc=1

5. Άσκηση για μυϊκή τόνωση. Συμπεριλάβετε στις ασκήσεις σας τόσο την αεροβική (καρδιαγγειακή), καθώς και την αναερόβια (ασκήσεις με βάρη) για να είστε πάντοτε σε φόρμα και αισθάνεστε αναζωογονημένοι.

http://www.comitech.gr/sites/default/files/styles/news/public/Happy_Thoughts.jpg?itok=2ADn_JWq

6. Θετική σκέψη. Ο τρόπος που σκέφτεστε, αντανακλά τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Όταν για παράδειγμα έχετε αρνητική στάση για κάποια πράγματα, το συνοφρύωμα (όταν σουφρώνω τα φρύδια μου από δυσαρέσκεια, θυμό, ανησυχία ή βαθιά σκέψη) προκαλεί γραγορότερα ρυτίδες από ό, τι όταν χαμογελάτε, ενώ σας κάνει να φαίνεστε λιγότερο ελκυστικοί.

http://www.halkidikifocus.gr/2014/images/kapnisma_diakoph.jpg

7. Κόψτε το κάπνισμα ή μην το αρχίσετε ποτέ. Το οξυγόνο είναι ο καλύτερος φίλος μας. Το να κόψετε το κάπνισμα είναι ένα απο τα πιό σημαντικά όσον αφορά την υγεία αλλά και την εμφάνιση. Απο επιστημονικές μελέτες έχει αποδειχθεί, ότι με το κάπνισμα απελευθερώνονται τρισεκατομμύρια ελεύθερες ρίζες που δεν είναι καθόλου καλές για το σώμα και το δέρμα. Οι ελεύθερες ρίζες καταστρέφουν τα κύτταρα σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής τους.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcgw-IvpfvxEObebcoISr-H19HRUdx1-of5UFjqz7TTsDpGD-KOdUKP_PgKzVxaPXQW7uk8tKh84PBFTOKWQ44xDc6iQkq-ynVY13eFoTAdrcSyHns4SROIuKklKpamS190alW70PzBbyQ/s640/athlitismos+gynaika.JPG

8. Μάθετε κάτι καινούργιο. Οι προσωπικές σας επιλογές, σε κάτι καινούργιο που θέλετε να μάθετε, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην αναπτέρωση του ηθικού σας. Αυτό μπορεί να γίνει, θέλοντας να δοκιμάσετε κάποια νέα δραστηριότητα που σας αρέσει.

http://www.contra.gr/contra-like/Advertisement/article1387727.ece/ALTERNATES/w620/dealin27911.jpg

9. Αλλάξτε look στα μαλλιά σας. Αν θέλετε να δείχνετε νεότεροι, να συμβαδίζετε με τις τάσεις της κάθε εποχής. Μην κολλάτε σε ένα στυλ που έχετε εδώ και χρόνια. Διαβάστε περιοδικά που έχουν όλες τις τελευταίες τάσεις για χτενίσματα ή πάρτε ιδέες απο τον προσωπικό σας κομμωτή. Επίσης, μπορείτε να πάρετε ιδέες απο διάσημους και να ακολουθήσετε το στυλ τους, αλλά και να το αλλάξετε κάπως για να το κάνετε δικό σας στυλ.

http://womanbook.gr/wp-content/themes/stylebook/timthumb.php?src=http%3A%2F%2Fwomanbook.gr%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F07%2F214.jpg&q=90&w=795&h=300&zc=1

10. Λευκά δόντια. Για να έχετε πιο λευκά δόντια, αγοράστε ένα λευκαντικό δοντιών, ή μπορείτε να πάτε στον οδοντίατρο και να σας κάνει λεύκανση. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται αμέσως.

http://xenesglosses.eu/wp-content/uploads/2012/04/teenagers2.jpg

11. Καινούργιες συνήθειες. Είναι δύσκολο να αποχωριστείτε τις παλιές σας συνήθειες, αλλά ήρθε η ώρα να το κάνετε.

      - Ακούστε μοντέρνα μουσική. Προσπαθείτε να ακούτε τουλάχιστον ένα νέο τραγούδι κάθε    εβδομάδα. Αυτό θα σας βοηθήσει να παραμείνετε στο ρεύμα της εποχής.
      - Δοκιμάστε νέα πράγματα. Πάρτε για παράδειγμα μέρος σε ένα άθλημα. Αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα αν υπάρχουν και νεότερα άτομα. Μάθετε μερικές νέες φράσεις.
      - Ακούστε πώς μιλούν οι νεότεροι. Θα μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να τους κατανοήσετε και καλύτερα.


dimiwise

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα