Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Καλό ταξίδι Αντώνη...11 τραγούδια του Αντώνη Βαρδή




Ο Αντώνης Βαρδής ήταν ένας από εμάς, μεγάλωσε στην δεκαετία του '60, αγάπησε παράλληλα το ροκ και το λαϊκό μας τραγούδι, αυτό φάνηκε στα επόμενα χρόνια στα τραγούδια που έγραψε και επηρέασαν αρκετούς από τους νεότερους ερμηνευτές.

Από τους Βίκινγκς και την Francoise που κυκλοφόρησε με τον Αντώνη Στεφανίδη, έγραψε μια  σειρά από μεγάλες επιτυχίες που τραγουδήθηκαν. 

Καλό ταξίδι Αντώνη.

ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ

ΘΑ'ΘΕΛΑ ΝΑ ΗΣΟΥΝΑ ΕΔΩ

ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΩ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο μουσικοσυνθέτης Αντώνης Βαρδής, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Εχασε τη μάχη ο Αντώνης Βαρδής
Τους δύο τελευταίους μήνες ο μουσικοσυνθέτης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ της Αθήνας, όπου σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιδρύματος, απεβίωσε τα ξημερώματα.
Οι περιπέτειες της υγείας του ξεκίνησαν πριν από 23 χρόνια, όταν πρωτοδιαπίστωσε οτι είχε καρκίνο. Χρειάστηκε μάλιστα πριν από περίπου ένα χρόνο, να πάει στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Ανόβερο για να υποβληθεί σε μία ιδιαίτερα δύσκολη επέμβαση.
Γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1948 στο Μοσχάτο. Στα εφηβικά του χρόνια, συμμετείχε στο συγκρότημα "VICKINGS". Σε ηλικία έξι ετών γνώρισε τον Τσιτσάνη, τον Παπαιωάνου, τον Ζαμπέτα και την Ρένα Ντάλια στο "Φαληρικό" όπου και τραγούδησε για πρώτη φορά.
Εχασε τη μάχη ο Αντώνης Βαρδής
Ο ίδιος εργάστηκε για βιοποριστικούς λόγους το 1954 δίπλα στον συνθέτη και δεξιοτέχνη στο μπουζούκι Μανώλη Χιώτη, στη "Γωνιά της Αθήνας" στην Πλάκα.
Ο Αντώνης Βαρδής έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους: Στέλιο Καζαντζίδη, Γιάννη Πουλόπουλο, Γιώργο Νταλάρα, Γιάννη Πάριο, Δήμητρα Γαλάνη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χαρούλα Αλεξίου, Λίτσα Διαμάντη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Άννα Βίσση, Χ. & Π. Κατσιμίχα, Νίκο Ρωμάνο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Κώστα Γανωτή, Αντώνη Ρέμο, Νίκο Βέρτη, Σταμάτη Γονίδη, Ηλία Κλωναρίδη, Μανώλη Λιδάκη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Μανώλη Μητσιά, Χριστίνα Μαραγκόζη, Μανώλη Αγγελόπουλο, Ελένη Δήμου, Γλυκερία, Μελίνα Ασλανίδου, Ελένη Βιτάλη, Λιζέτα Νικολάου, Χάρη Βαρθακούρη, Κώστα Καραφώτη, Σάκη Ρουβά, Γρηγόρη Πετράκο, Πασχάλη Τερζή, Καίτη Γαρμπή, Νατάσα Θεοδωρίδου, Σταμάτη Γονίδη και φυσικά με το γιο του Γιάννη Βαρδή.

ΦΕΥΓΩ

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ

ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ με την Χριστίνα Μαραγκόζη

ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΣ

ΘΑ ΕΚΡΑΓΩ

FRANCOISE





 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα