Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

«Αλέξανδρε δ-ΕΥΡΩ έξω» η εντολή Σαμαρά μπροστά από τον τάφο της Αρχαίας Αμφίπολης!

samaras_amfipoli_arx_8
Με μία πολύ εύστοχη μνημονιακή παραλλαγή της ιστορικής προτροπής του Χριστού στον Λάζαρο επέλεξε από την περιοχή της Αρχαίας Αμφίπολης το μεσημέρι της Τρίτης ο Αντώνης Σαμαράς  να ανάψει στο Υπουργείο Οικονομικών το πράσινο φως για την άμεση αποστολή στους ζώντες απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου όλου του αναλογούντος στα ευρεθέντα αρχαία ακίνητα Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (γνωστού και ως ΕΝΦΙΑ)!
Φοροδιαφεύγουσα εδώ και πολλά χρόνια η οικογένεια του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Σύμφωνα με έκτακτη και εξονυχιστική έρευνα η οποία διενεργήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία και το Υπουργείο Οικονομικών χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις λίγα μόλις λεπτά μετά την είδηση ότι εντοπίστηκε μεγαλοπρεπής βασιλικός τάφος στην περιοχή της Αμφίπολης Σερρών, όλα τα ακίνητα που εντοπίστηκαν στην περιοχή ανήκουν κατά κυριότητα στην οικογένεια του Μεγάλου Αλεξάνδρου η οποία και τα κρατούσε κρυφά εδώ και πάρα πολλά χρόνια με μοναδικό στόχο να αποφεύγει συνεχώς τα χαράτσια της εφορίας.

Ο πρωθυπουργός ο οποίος την ίδια μέρα της ανακάλυψης των ακινήτων έσπευσε να επισκεφθεί το σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσει την απαραίτητη αυτοψία των κτισμάτων, αμέσως μετά την τηλεφωνική πληροφόρηση που έλαβε σχετικά με τα αποτελέσματα της προαναφερόμενης έρευνας, σε μία κίνηση υψηλού πολιτικού συμβολισμού επιχείρησε έξυπνα αντιγράφοντας την τακτική του Ιησού Χριστούνα αναστήσει τον Μέγα Αλέξανδρο, προκειμένου αυτός να πληρώσει έστω και την τελευταία στιγμή τον ΕΝΦΙΑ αλλά και να εξοφλήσει όλες τις παλιές οφειλές του στην εφορία οι οποίες πλέον σύμφωνα με πληροφορίες  έχουν αγγίξει το αστρονομικό ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ.
«Αλέξανδρο δ-ΕΥΡΩ έξω! Είναι εντολή Σαμαρά!»
φώναξε με χαρακτηριστική συγκίνηση μπροστά από τον βασιλικό τάφο ο Έλληνας πρωθυπουργός, χωρίς δυστυχώς προς απογοήτευση του Γκίκα Χαρδούβελη να επιτευχθεί το κοινωνικά ζητούμενο και  αναγκαίο: να αναστηθεί δηλαδή ο Μέγας Αλέξανδρος και να διευθετήσει επιτέλους τις φορολογικές υποχρεώσεις της οικογένειάς του!
Ακολουθούν αυτούσιες όλες οι δηλώσεις που παραχώρησε στους δημοσιογράφους ο Αντώνης Σαμαράς αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στον αρχαιολογικό χώρο:
«Η σημερινή ανακάλυψη των ακινήτων της οικογένειας του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι μία άκρως θετική εξέλιξη για όλη την ελληνική κοινωνία. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας χωρίς τη συνδρομή των οποίων τα μεγαλοπρεπή αυτά ακίνητα θα βρίσκονταν ακόμη κάτω από το χώμα μακριά από τα μάτια του Υπουργείου Οικονομικών.
Όπως θα έχετε ήδη ενημερωθεί όλα τα ακίνητα ανήκουν στην οικογένεια του γνωστού Βασιλιά των Μακεδόνων Μεγάλου Αλεξάνδρου, μία οικογένεια η οποία εδώ και πολλά χρόνια παρά τα πλούτη της είχε επιλέξει τον εύκολο δρόμο της φοροδιαφυγής αρνούμενη πεισματικά να συνεισφέρει και αυτή όπως οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες στην μεγάλη προσπάθεια της κυβέρνησης για έξοδο από την κρίση!
Αντιλαμβανόμενος λοιπόν από την πρώτη στιγμή πλήρως το λαϊκό αίσθημα, έχω ήδη δώσει εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και της Ελληνικής Αστυνομίας  να αρχίσουν άμεσα την έρευνα για τον εντοπισμό των σύγχρονων απογόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες ζούνε κυριολεκτικά ανάμεσά μας.
Πραγματικά θλίβομαι που η απόπειρά μου να αναστήσω τον μεγάλο βασιλιά με την μέθοδο που είχε χρησιμοποιήσει παλαιότερα ο Ιησούς Χριστός απέτυχε παταγωδώς.
 Είμαι όμως βέβαιος ότι πολύ σύντομα η Ελληνική Πολιτεία θα φτάσει στον εντοπισμό των απογόνων της βασιλικής οικογένειας οι οποίοι και κληθούν χωρίς καθυστερήσεις από την κυβέρνηση να εξοφλήσουν έστω και καθυστερημένα τον ΕΝΦΙΑ καθώς και όλες τις υπόλοιπες εκκρεμείς φορολογικές υποχρεώσεις των ανευρεθέντων ακινήτων τους.
Σας ευχαριστώ. Με παίρνει τηλέφωνο ο Θεός και δυστυχώς πρέπει να σας αφήσω».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα