Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Γίνε μπάτσος


Οριστικό τέρμα στην αγωνία εκατοντάδων οικογενειών από την επαρχία έρχεται να δώσει η ανακοίνωση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης ότι εντός Σεπτεμβρίου θα προκηρυχθεί διαγωνισμός της Ελληνικής Αστυνομίας για την πρόσληψη 500 ειδικών φρουρών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Το Έθνος έχει βαρέσει λουκέτο", η Ελλάδα μπορεί να έχει την μεγαλύτερη αναλογία αστυνομικών-πολιτών σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της μέχρι να φτάσει τη Βόρεια Κορέα.

Το τελικό ΟΚ για το σχετικό αίτημα θα δοθεί από το Υπουργείο Οικονομικών, αφού, όπως όλα δείχνουν, ο Γκίκας Χαρδούβελης επιθυμεί διακαώς οι 500 ειδικοί φρουροί που θα προσληφθούν να φορέσουν φακιόλι και να αναλάβουν τα καθήκοντα των 595 καθαριστριών που απολύθηκαν από το Υπουργείο πριν από μερικούς μήνες αλλά συνεχίζουν μέχρι σήμερα να δίνουν μαθήματα αγωνιστικότητας. 



Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά κάτοχοι απολυτηρίου νηπιαγωγείου που δεν έχουν ξεπεράσει το 28ο έτος της ηλικίας τους κι έχουν ύψος τουλάχιστον 3 μέτρα, ώστε να προκαλούν δέος σε εγκληματικά στοιχεία, όπως πιτσιρικάδες που οδηγούν παπάκια χωρίς κράνος και μετανάστες που πουλάνε την πραμάτεια τους στο δρόμο.

Οι υποψήφιοι θα υποβληθούν σε τεστ ευφυΐας, ώστε να διαπιστωθεί ότι το IQ τους κυμαίνεται σε μονοψήφια επίπεδα, ενώ απαγορεύεται να έχουν οποιοδήποτε τατουάζ, εκτός από σβάστικες κι άλλα αρχαιοελληνικά σύμβολα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας πηγής, βασικός παράγοντας μοριοδότησης των υποψηφίων αποτελεί η αδυναμία σύνταξης προτάσεων με περισσότερες από 3 λέξεις, ενώ οι υποψήφιοι είναι υποχρεωμένοι μαζί με την αίτησή τους να υποβάλλουν φωτογραφία όπου φορούν γυαλιά ηλίου τύπου Ray-Ban και εξετάσεις που αποδεικνύουν ότι τα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα τους είναι υψηλότερα από εκείνα του Τζον Μακλέιν στο "Πολύ σκληρός για να πεθάνει".

Οι υποψήφιοι, αφού καταθέσουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα παραπεμφθούν σε ψυχοτεχνικές επιτροπές για να βεβαιωθεί ότι είναι ψυχάκηδες, ενώ στη συνέχεια θα παραπεμφθούν σε αθλητικές επιτροπές οι οποίες θα τους υποβάλλουν στα εξής αγωνίσματα:

- Ανάγνωση του εθνικού ύμνου σε λιγότερα από 5 δευτερόλεπτα με μια προσπάθεια 
- Κυνήγι αλλοδαπού με πλήρη εξάρτηση σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα με εμπόδια
- Σακάτεμα αναρχικού που σουλατσάρει άσκοπα εκτός περιοχής των Εξαρχείων
- Κατανάλωση ντόνατς ή τυρόπιτας από τα Everest σε λιγότερα από 3 δευτερόλεπτα με μια προσπάθεια
- Ρίψη δακρυγόνου σε ηλικιωμένους διαδηλωτές
- Εξόντωση ανήλικου αναρχοάπλυτου με εξοστρακισμό σφαίρας σε μαρκίζα
- Χρήση ζαρντινιέρας εναντίον εχθρικών στόχων

Το δημοσίευμα της εφημερίδας καταλήγει στο συμπέρασμα ότι παρά την κρίση, επαγγελματικές ευκαιρίες υπάρχουν, ενώ τονίζει ότι σκοπός της Κυβέρνησης είναι μέχρι το 2016 ένας στους δύο Έλληνες πολίτες να είναι μπάτσοι, νταβάδες ή έμποροι ναρκωτικών.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: ♫ Γίνε μπάτσος, θα περάσεις καλά, γίνε μπάτσος, έχει σίγουρα λεφτά, γίνε μπάτσος, μη σε νοιάζει αν ο κόσμος σε φτύνει, δημοσία δαπάνη η κηδεία σου θα γίνει, γίνε μπάτσος...♫)

Παραθέτω το κομμάτι "Γίνε μπάτσος" από τα Μεθυσμένα Ξωτικά, βασισμένο στο "έψιλον φι" από το μπλογκ που διατηρεί ο Τάσος Θεοφίλου
https://www.youtube.com/watch?v=kM5Dw9Sv2e0


thethreemooges


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα