Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Τι περιμένουν τον Οκτώβριο και πόσο σοβαρό μπορεί να είναι.... Ανάλυση




 Του Γιώργου Παπαγεωργίου

 Η παιδική ζωγραφιά απεικονίζει ένα κόσμο φανταστικό, ένα κόσμο των παιδικών ονείρων μας, ένα κόσμο ψεύτικο για την ηλικία μας και την εποχή που ζούμε. 

Τα παιδικά μας μάτια μεγάλωσαν, είδαν πολλά, απέκτησαν εμπειρία και άρχισαν να καταλαβαίνουν την διαφορά από το ψέμα που μας σερβίρουν με την αλήθεια. 

 Όπου και να ανοίξω κουβέντα τις τελευταίες ημέρες όλοι μιλούν για κάτι που θα γίνει τον Οκτώβριο! Και για να τα βάλουμε σε μια σειρά....

 Στην αρχή μια φίλη μου επισκέφθηκε τον Πνευματικό της, ο οποίος όπως μου είπε, είχε διάχυτη την ανησυχία ότι μέσα στον Οκτώβριο από πληροφορίες που είχε, θα συμβεί κάτι κακό με την Τουρκία, σε κάποιο νησί μας. 

 Μετά ήρθε η κουβέντα με ένα φίλο μου στρατιωτικό, ο οποίος μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα υπηρέτησε στην Βοσνία σε δύναμη του ΝΑΤΟ. Ο ίδιος δεν μου έκρυψε ότι υπάρχουν ψίθυροι, αόριστοι φυσικά για κάτι μεγάλο τον Οκτώβριο που πιθανό να συμβεί. 


 Στην συνέχεια όμως, επιδίωξα να βρεθώ με ένα παλιό φίλο, με τον οποίο μέχρι κάποια στιγμή στην ζωή μας υπήρξαμε και συνάδελφοι. Σήμερα αυτός είναι σε μια αρκετά καλή θέση στην Ε.Υ.Π και πρόσφατα γύρισε από μακροχρόνια αποστολή εκτός Ελλάδας. 

 Δεν μπόρεσα να του πάρω πολλά πράγματα, αλλά και αν του έπαιρνα, δεν θα τα έγραφα εδώ και τώρα ειδικά.  Το μόνο σίγουρο είναι πως για το μήνα Οκτώβριο μιλούσαμε αρκετή ώρα, με διάχυτη την ανησυχία και την φράση "Ξέρεις βρε Γιώργο πως είναι τα πράγματα τώρα δεν μπορώ να σου πω και πολλά, αλλά υπάρχει θέμα".
 Το ότι υπάρχει θέμα το έχουμε καταλάβει φυσικά όλοι μας, τώρα τι θέμα είναι αυτό είναι το ζητούμενο.
 Και πάμε να δούμε τις πιθανότητες;
 α) Να πάμε σε εκλογές;
Απάντηση: Χεστήκαμε! Αφού όποιος και αν βγει τα ονόματα θα αλλάξουν μόνο. Πολιτική δεν υπάρχει περίπτωση εκτός και ΑΝ! Η Ευρώπη έχει αποφασίσει να μας βγάλει από την πρίζα και προχωρήσουν στο δεύτερο μέρος του σχεδίου. Ποιο είναι το δεύτερο μέρος; Μα φυσικά ο διαμελισμός την χώρας! Με απλά λόγια θα σας περιγράψω ένα σκηνικό που είναι και πολυ πιθανό να συμβεί αν κάποιος κοιτάξει με καθαρό μάτι τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Δηλαδή 1ο κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, 2ο κόμμα Χρυσή Αυγή, 3ο κόμμα Νέα Δημοκρατία και μετά το χάος... 

Μήπως το σκηνικό αρχίζει να σας θυμίζει λίγο Ουκρανία; Με τους μισούς βουλευτές μέσα στην φυλακή και κάποιο υποθετικό ποσοστό πάνω από 15%, νομίζεις εσύ αναγνώστη πως δεν θα αρχίσει η Ελλάδα να καίγεται απ' άκρη, σ' άκρη. 

Η επιστροφή στην Δραχμή, η κατάσχεση μέρους των καταθέσεων κτλ οικονομικά μέτρα θα μοιάζουν παιχνιδάκι μπροστά στις αναταραχές σε κάθε γειτονιά μεταναστών, σε κάθε χωριό μεταξύ, αριστερών και χρυσαυγητών. Έτσι το δόγμα του "Διαίρει και βασίλευε" θα έχει εφαρμοστεί και στην Ελλάδα με επιτυχία αφού θα σκοτωνόμαστε μεταξύ μας και όλοι οι άλλοι θα κάνουν την δουλειά τους. 

Πρέπει να είσαι τυφλός για να μη δεις πως γιαυτό είναι προγραμματισμένοι. Καλό είναι να ρίξει μια ματιά ΕΔΩ για να ανοίξουν λίγο τα μάτια σου αν και για να έχεις φτάσει μέχρι αυτό το σημείο του κειμένου πρέπει να είναι έστω και λίγο ανοιχτά αν όχι πολυ.    Βάλε τώρα πως ξαφνικά έπιασε πρεμούρα την Κυρία Καγκελάριο να λύση το Σκοπιανό και προτρέπει την Ελλάδα να βρει άμεσα λύση στο πρόβλημα με την ΠΓΔΜ.  
 β) Κατά την συνήθη τακτική της, η "σύμμαχος" και γείτονας Τουρκία, σκηνοθετεί ένα ναυτικό γεγονός η αεροπορικό "ατύχημα" (πχ πέφτει τουρκικό αεροσκάφος επάνω στην διαδικασία αναχαίτισης από ελληνικό μαχητικό, είτε από πυρά είτε όχι, εξάλλου δεν θα το μάθουμε ποτέ αυτό)  

Αμέσως στήνεται σκηνικό έντασης και εν μέσο πολιτικής, οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, παίρνει διαστάσεις σύντομης σύρραξης και δημιουργούνται τετελεσμένα. Αυτό το σενάριο ίσος στο τέλος, τέλος να μας βγει και σε καλό αφού θα προξενήσει την αντίδραση της Μόσχας μια και οι Ρώσοι κάνουν λόγο ανοιχτά για θρησκευτικό πόλεμο κατά της Ορθοδοξίας, αυτό λέει και ο Στρατηγός τους Ντενίς Πουσίλιν ΕΔΩ    

 γ) Το σύμπαν είναι νοητικό, όπως μας λένε και τα Ερμητικά κείμενα, αλλά και ο μεγάλος Ησίοδος στο Έργα και ημέρες μας λέει ότι τα έχουν υπολογίσει όλα "Μη βάζοντας στο νου την οργή του θεού"  Και να μη ξεχνάμε πως ο θεός αγαπάει την Ελλάδα, γιαυτό της έχει δώσει και το φως του. 

 Ότι και να είναι όμως, είναι διάχυτη η ανησυχία σε πολλούς, ότι αυτός ο Οκτώβρης κάποια έκπληξη μας επιφυλάσσει!    



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα