Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ώρα για θεραπεία - Άσκηση




“Το ΕΓΩ, ο Εαυτός, είναι ζωή και, 
όπου ΕΓΩ είμαι συνειδητά, υπάρχει επίσης ΖΩΗ. 
Οπουδήποτε εγώ συνειδητά διεισδύω, 
όλα γίνονται ζωτικά και ζωοποιά.



Η τεχνική της άσκησης είναι ως εξής:


Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή και εισπνέουμε συνειδητά μέσα στις κυψέλες των πνευμόνων μας. Κατόπιν με την εκπνοή, η οποία πρέπει να είναι αργή και συγκρατημένη, κατευθύνουμε τη συνειδητότητά μας καταρχήν στις άκρες των ποδιών μας. Θα πρέπει να νιώσουμε καθαρά πως ένα ρεύμα δημιουργείται στα πόδια, καθώς επίσης και μια αρχική θερμότητα, η οποία αργότερα, όταν είμαστε πιο εξασκημένοι, γίνεται ένα έντονο κάψιμο, μια αίσθηση θερμών τσιμπημάτων. Ασκούμαστε κατ’ αυτόν τον τρόπο για πέντε έως δέκα λεπτά στην αρχή, επιμηκύνοντας αργότερα την περίοδο, γιατί δε θα πρέπει με κανένα τρόπο η άσκηση αυτή να γίνει βλαβερή. Δε χρειάζεται να κοιτάμε το ρολόι. Κατά τη διάρκεια της άσκησης θα γνωρίζουμε πότε η συγκέντρωση μας αρχίζει σταδιακά να καταρρέει και μπορούμε τότε να σταματήσουμε.


Χωρίς τέλεια αυτοσυγκέντρωση, δηλαδή εάν δεν είμαστε απόλυτα απορροφημένοι, δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε την άσκηση. Η καλύτερη στάση για την εκτέλεσή της είναι ενώ είμαστε ξαπλωμένοι με την πλάτη, έτσι ώστε το αίμα να κυκλοφορεί ομοιόμορφα στο σώμα. Με το χρόνο, κάποιος θα νιώσουμε τα πόδια να φορτίζονται με τις υψηλότερες συχνότητες της συγκεντρωμένης συνειδητότητας κι επίσης ένα αίσθημα θερμών τσιμπημάτων, που θα προχωρεί προς το σώμα σταδιακά. Αντίστοιχα, μπορούμε τότε να υψώσουμε τη συνείδηση μαζί με την ακτινοβολία και να φορτίσουμε τα πόδια με υψηλότερη ζωτική ενέργεια. Κατόπιν, μπορούμε ν’ αρχίσουμε να ακτινοβολούμε τα χέρια, κατ’ αρχήν το δεξί και κατόπιν το αριστερό και κατόπιν και τα δύο μαζί ταυτόχρονα, μέχρι και αυτά να νιώσουν τη ζέστη και τα τσιμπήματα. Μπορούμε να προχωρήσουμε σ’ ολόκληρο τον κορμό, στο σώμα, έτσι ώστε να έχουμε ένα γενικότερο αίσθημα ανανεωμένης ζωτικότητας, νιώθοντας θερμά τσιμπηματάκια ή ακόμα και ζέστη. Αφυπνιζόμαστε σ’ ολόκληρο το σώμα! Ολόκληρο το σώμα απ’ την κορυφή ως τις άκρες των δαχτύλων αρχίζει να ζει πιο έντονα και να βρίσκεται σε κατάσταση αφύπνισης σε οποιοδήποτε σημείο, με τέτοια ένταση και ζωντάνια, που αυτός που εφαρμόζει την τεχνική νιώθει να είναι γεμάτος με έντονες ακτίνες φωτός. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από μια απλή αίσθηση. Αποτελεί δείκτη του γεγονότος πως, μαζί με την άσκηση, εξελίσσουμε ένα αιθερικό σώμα πλεγμένο από φως. Μερικοί μύστες το αποκαλούν το αόρατο φωτεινό «διαμαντένιο σώμα». 


Κατά τον ίδιο τρόπο που μπορούμε να κάνουμε ένα κομμάτι “νεκρού” μεταλλικού μαγνήτη -ζωντανό-  χρησιμοποιώντας ηλεκτρισμό ή κάποιο άλλο μαγνήτη, έτσι και μέσα από την άσκηση αυτή μπορούμε να μαγνητίσουμε το ανθρώπινο σώμα, να το κάνουμε περισσότερο ζωντανό. Από την ενέργεια της υψηλότερης φωτισμένης συνείδησης, αναπτύσσεται μια αυξημένη ζωτικότητα, της οποίας οι υψηλές συχνότητες δεν ανέχονται βακτήρια ή ιούς. Αυτό εξηγεί την ανοσία που έχουν οι Θεάνθρωποι σε όλες τις ασθένειες. Ακόμα και αν κάποιος δεν έχει γίνει Θεάνθρωπος, μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της αυξημένης συνειδητότητας, σύμφωνα με το ατομικό του επίπεδο, καταρχήν με μετριοπαθή τρόπο και κατόπιν με έναν υψηλότερο και πιο πνευματικό τρόπο. Εάν υπάρχει κάποια διαταραχή οπουδήποτε στο σώμα, μπορούμε να συγκεντρώσουμε την ακτινοβολία μας με πλήρη ένταση σ’ αυτό το σημείο. Θ’ ανακαλύψουμε με έκπληξη πως, επικεντρώνοντας τη ζωτική ενέργεια, οι πόνοι εξαφανίζονται, πολλές φορές εντελώς ξαφνικά, και επίσης διάφορες σωματικές διαταραχές θεραπεύονται. Οι συχνότητες της συνειδητότητας είναι ασύγκριτα υψηλότερες από αυτές που αποκαλούμε μικρού μήκους κύματα, ακτίνες Χ, κλπ. Φυσικά η επίδρασή τους είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη.


Μπορούμε επίσης να έχουμε θαυματουργές επιδράσεις, όχι μόνο επάνω στο σώμα μας, αλλά, εάν διαθέτουμε την ικανότητα να κατευθύνουμε τη συνειδητότητα, μπορούμε να οδηγήσουμε τις υψηλές αυτές συχνότητες και μέσα σε άλλα ζωντανά πλάσματα. Με αυτό τον τρόπο αποκαθιστούμε την τάξη στο σώμα τους.  Δυστυχώς πολλές φορές οι δυνάμεις αυτές χρησιμοποιούνται από ανθρώπους ματαιόδοξους, κατώτερους, που έχουν άγνοια κι εξαιτίας της ματαιοδοξίας τους προσπαθούν επιθετικά να “μαγνητίσουν” άλλους ανθρώπους παρά την επιθυμία τους. Μεταδίδουν έτσι τη δική τους ακάθαρτη ακτινοβολία σε ανθρώπους που υποφέρουν, οι οποίοι, σαν αποτέλεσμα, αρρωσταίνουν πραγματικά ή γίνονται χειρότερα από πριν. Επομένως, ας περιορίσουμε τη φιλοδοξία μας στην απόκτηση αυξημένης ζωτικότητας για τον εαυτό μας και ας μάθουμε να την κατευθύνουμε και να τη χρησιμοποιούμε κατάλληλα. Ας κάνουμε τα δικά μας σώματα ζωντανά και αφυπνισμένα! 

 Συνοδοιπόροι είμαστε με τον ίδιο προορισμό...




 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα