Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Σε δολώματα για τον Σήφη τον κροκόδειλο θα μετατραπούν τα απούλητα ροδάκινα των αγροτοπαραγωγών

crocodile
Λύση στο αδιέξοδο που είχε προκύψει σχετικά με την τύχη των απούλητων -λόγω του ρωσικού εμπάργκο- ροδάκινων δίνει επιτέλους η ελληνική πολιτεία!
Στην μάχη για τη σύλληψη του Νο1 καταζητούμενου πανελλαδικά και όχι στις χωματερές της χώρας (όπως περίμεναν οι περισσότεροι) μπαίνουν από το πρωί της επόμενης Δευτέρας τα ελληνικά ροδάκινα! 
Αίσιο τέλος στο θρίλερ σχετικά με την τύχη που πρόκειται να έχουν τα ροδάκινα των Ελλήνων αγροτοπαραγωγών τα οποία ως γνωστόν δεν θα μπορέσουν να εξάγονται από εδώ και στο εξής στη Ρωσία λόγω του εμπάργκο  που επέβαλε στη χώρα μας (και όχι μόνο) πριν λίγες μέρες ο Βλαντιμίρ Πούτιν, έδωσε το απόγευμα της Τρίτης η κυβέρνηση, έπειτα από έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το ζήτημα στην οποία το παρόν έδωσαν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης αλλά και διακεκριμένοι ερπετολόγοι της χώρας.

Ακολουθούν αυτούσιες οι δηλώσεις που παραχώρησε ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου όπου έλαβε όπως προαναφέραμε η κρίσιμη πολιτική συνεδρίαση:
«Με γνώμονα τόσο τη δημόσια ασφάλεια όσο και την πεποίθηση ότι τα απούλητα προϊόντα  των αγροτοπαραγωγών πρέπει να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό για την πατρίδα τρόπο, αποφασίσαμε την άμεση μετατροπή όλων των απούλητων ροδάκινων της ελληνικής αγροτιάς σε δολώματα για τη σύλληψη του αδίστακτου δίμετρου ερπετού που συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερο στην Κρήτη σπέρνοντας τον τρόμο στο διάβα του.
Η παταγώδης αποτυχία των κοτόπουλων που είχαμε τοποθετήσει ως δολώματα την προηγούμενη περίοδο μας έκανε να αναζητήσουμε εναλλακτικές λύσεις.
Καλούμε  λοιπόν όλους τους Έλληνες αγρότες να σταματήσουν να μιλάνε για αποζημιώσεις και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων βοηθώντας την ελληνική πολιτεία να απαλλαγεί επιτέλους από τον κίνδυνο του κροκόδειλου. 
Από το πρωί της Τετάρτης μέχρι το βράδυ της προσεχούς Παρασκευής κάθε Έλληνας αγρότης θα πρέπει έχει να εναποθέσει όλα τα απούλητα ροδάκινα που διαθέτει στην ειδική Υπηρεσία διακομιδής απούλητων ροδάκινων που έχω δώσει ήδη εντολή να σχηματιστεί εντός της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών.
Το πρωί της επόμενης Δευτέρας όλα τα απούλητα ροδάκινα που θα συλλεχθούν, θα μεταφερθούν στη λίμνη φραγμάτων του Ρεθύμνου με περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας.
Τόσο την αστυνομική αποστολή όσο και την επιχείρηση που θα ακολουθήσει για τη σύλληψη του κροκόδειλου, θα τη συντονίζει από κοντά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας.
Προειδοποιώ με επιστράτευση όλους τους αγροτοπαραγωγούς που θα αγνοήσουν το κάλεσμά μου αυτό.
Η σύλληψη του κροκόδειλου είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσει στην κοινωνία αίσθημα ασφάλειας μεγαλύτερο ακόμη και από αυτό που γεννήθηκε μετά τη σύλληψη του αρχιτρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη.
Σας ευχαριστώ».
Να σημειώσουμε τέλος ότι σύμφωνα με διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου σε περίπτωση που τα ροδάκινα των αγροτών αποδειχθούν αναποτελεσματικά, εξετάζεται σοβαρά από την κυβέρνηση η τοποθέτηση ως δολωμάτων για τον Σήφη και άλλων απούλητων προϊόντων των  αγροτοπαραγωγών (ελιές, αγγούρια, ντομάτες, καρπούζια κλπ).
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα