Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΞ


Τελικά, για να είσαι καλός χριστιανός, θα την πέσεις στη Βίβλο. Για κάθε πράμα υπάρχει η Αγία Γραφή του. Εκείνα τα κιτάπια που σε κάνουν καλύτερο, π.χ. γιατρό, κατάσκοπο, σεφ, γονιό, αγρότη κ.α. Το Κάμα Σούτρα σε κάνει δεινότερο εραστή.
Ποιο είναι το ιερό βιβλίο που τον μαλάκα τον κάνει καλύτερο μαλάκα; Δεν υπάρχει. Όπως δεν γράφτηκε το φιλοσοφικοεπιστημονικό έργο που, με εγγυήσεις, υπόσχεται στον πεοκρούστη ότι θα πάψει να ‘ναι πεοκρούστης.
Ένα κάρο πράγματα θα βρεις στο Κάμα Σούτρα, που χάρισε στην ανθρωπότητα αυτός που ποτέ του δεν καψουρεύτηκε, ποτέ του δεν έκανε σεξ, άλλωστε ήταν ολοκληρωτικά δοσμένος στην ιερατική ζωή.


Σπούδασε θεολογία, που κατά τον Μαρξ σημαίνει ανθρωπολογία, ο Ινδός Βατσιαγιάνα, συνεπής στη θρησκευτική παράδοση, συνέταξε ένα πολιτιστικό εγχειρίδιο διαπαιδαγώγησης στο πώς ο άνθρωπος θα φθάνει στην υπέρτατη σεξουαλική ηδονή.
Πώς να συμπεριφέρεται η γυναίκα που δεν την αγαπά πλέον ο σύζυγος; Χρησιμότατες παραμένουν μέχρι σήμερα οι συμβουλές τού ευαγγελίου του έρωτα στα σανσκριστικά, του Κάμα Σούτρα, που, κατά τας εντολάς της Αγίας Γραφής, έγραψε πριν από 16 αιώνες ο ευγενής της κάστας των βραχμάνων Βατσιαγιάνα, ένας ασκητής αφοσιωμένος στον Θεό. 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα