Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΣΕΞ


Ο κόσμος δεν ερωτεύεται σήμερα. Τι συμβαίνει; Οι άνθρωποι δεν κάνουν σεξ, δεν το επιθυμούν όπως παληά. Κάτι φταίει. Κάτι έχει στραβώσει. Να, γιατί το μπουρδέλο δεν θα πεθάνει ποτέ. Το πληρωτικό είναι πάντα μια λύση.
Φταίει η γυναίκα. Μήπως εκείνος που πρέπει να καταδικάσουμε είναι ο άντρας; Δεν νομίζω. Δεν είναι το πρόβλημα ο άντρας που δεν πέφτει σεξ. Που κυκλοφορούν πολλά κορίτσια αχάλαστα. Που πολλές γυναίκες είναι στην πείνα, που δεν έχουν στο μυαλό τους το σεξ.
Ο άντρας ήταν πάντα ο μαλάκας. Ήθελε το ερέθισμα από την άλλη. Να του στείλει το μήνυμα η γυναίκα και μετά να φλερτάρει. Να μπουκάρει.

Κάποτε το μάτι της γυναίκας ήταν φωληά ερωτισμού. Σε έκαιγε. Γεμάτο ερωτική επιθυμία που διαχεόταν γύρω γύρω με τον αιθέρα της. Μιλάω για εκείνο το άρωμα της γυναίκας που δεν έχει σχέση με κολώνιες και καλλυντικά. Εκείνο το άρωμα που σε βαράει στο κεφάλι η καύλα και θες να ορμήσεις, όπως ο σκύλος που μυρίζει το κάτουρο της σκύλας στις μέρες της.
Σήμερα η γυναίκα, άσε στην άκρη τις πουτανίτσες τις μοντέλες, μοιάζει με τον άνδρα. Ίδια συμπεριφορά, ίδιο λεξιλόγιο, και μια επιθετικότητα, κάργα η αναίδεια της που τον κομπλάρει τον άλλον. Άντε να χαθείς, κυρά μου.
Πώς θα γίνει, δηλαδή. Η γυναίκα πρέπει να σε προκαλέσει. Με το κορμί της, την περπατησιά της, την τσαχπινιά της. Όταν η άλλη φοράει κοστούμι αντρικό, αλλά και με γυναικεία ρούχα συμπεριφέρεται σα... συνάδελφος, τότε πάει περίπατο η ερωτική πρόκληση.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα