Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ


Την πορνεία δεν την είπαν τυχαία “το αρχαιότερο επάγγελμα”. Έτσι είναι. Και αρχαιότερο είναι, και επάγγελμα. Και λειτούργημα. Διαφωνώ με τους κουλτουριάρηδες και τους ψευτοπολιτικοποιημένους που χαρακτηρίζουν τις πόρνες σαν “εργάτριες του σεξ”. Τις υποβιβάζουν. Δεν αναγνωρίζουν την κοινωνική τους προσφορά.

Αν θέλουμε να μιλάμε πολιτικά, αν θέλουμε να είμαστε πολιτικοποιημένοι, τότε δεν θα πούμε ότι οφείλουμε να εξασφαλίσουμε καλούς όρους άσκησης του επαγγέλματος σε μια πόρνη. Οχι, αυτό. Το σωστό είναι να διευκολύνουμε εκείνους τους πολίτες οι οποίοι έχουν ανάγκη να επισκεφθούν ένα μπουρδέλο.


Λαϊκισμός είναι να δώσεις άδεια ταξί στον ταρίφα για να βγάλει το μεροκάματο του. Λαϊκό μέτρο είναι να δώσεις άδεια ταξί, όχι για τους ταξιτζήδες, αλλά για τους πολίτες που κάνουν χρήση το ταξί.

Ο Δήμος Χανίων αρνήθηκε να παραχωρήσει άδεια να στήσουν μπουρδέλα εκδιδόμενες γυναίκες, σε κάθε σημείο της πόλεως. Απαράδεκτο. Και όσοι θέλουν να πάνε με πόρνη τι θα κάνουν;

Βεβαίως δεν είναι σωστό να λειτουργήσει πουτανατζήδικο δίπλα σε σχολείο, σε εκκλησία, γενικώς σε κεντρικούς δρόμους. Σα Δήμος κάνε τα κουμάντα σου και βρες τους κατάλληλους χώρους για να εξυπηρετείται εκείνο το κομμάτι του λαού που έχει τη σχετική φυσική ανάγκη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα