Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΡΥΠΑ


Κάθεται στην καρέκλα ο άντρας κι έχει τα πόδια ανοικτά. Αντίθετα η γυναίκα πρώτα «κλείνει» τα πόδια και μετά βάζει τα οπίσθια στο κάθισμα. 
Κι αν, για οποιοδήποτε λόγο, η γυναίκα νοιώσει φόβο, ότι απειλείται, ασυναίσθητα σφίγγει περισσότερο το «διαβήτη» της, μπούτια και γόνατα έρχονται σε απόλυτο επαφή. 
Γιατί;
Η προστασία του πιο ευαίσθητου σημείου του σώματος, του αιδοίου. Είναι η αυτοπροστατευτική στάση που παίρνει η γυναίκα.

Το πέος, το σχήμα του, από τη φύση του έχει μια επιθετικότητα. Παραπέμπει σε κάτι αιχμηρό, μαχαίρι, καρφί, κατσαβίδι, στιλέτο. Λόγω της προεξοχής του. Και γιατί η γυναίκα γνωρίζει ότι το ανδρικό μόριο εύκολα μεταμορφώνεται από «κρεμασμένο» σε «σηκωμένο», όπου μεγαλώνει και σκληραίνει.
Μήπως η γυναίκα ασυνείδητα, ενδόμυχα αισθάνεται ήδη τραυματισμένη πριν ακόμα έρθει σε επαφή, πριν την επισκεφθεί το πέος. Λειτουργεί ίσως η αρχέγονη σκέψη ότι το αιδοίο δημιουργήθηκε όπως μια ουλή, μια πληγή, μια σχισμή, ότι «σχίστηκε» εκείνο το σημείο του σώματος, που προκαλεί πόνο, και αίμα.
Δεν είναι απλά μια οπή το αιδοίο, όπως το στόμα, το ρουθούνι, ο λαβύρινθος στο αυτί. Είναι μια δίοδος με εφαπτόμενα τα τοιχώματά της και προστατευμένη από δυο είδη χειλιών.
Από την άλλη γίνεται μια εργοστασιακή παραγωγή υγρών, για να διευκολύνουν τη διείσδυση του πέους, όχι. Άλλη είναι η σκοπιμότητα. Να σημάνουν πότε το αιδοίο είναι έτοιμο να πυρποληθεί, ναι. Υγρά, πολλά υγρά, όχι υγρασία, απεναντίας φούρνος μικροκυμάτων είναι το αιδοίο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα