Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Avira Free AntiVirus 2014 : Η κορυφαία δωρεάν λύση προστασίας από τους ιούς


Το Avira AntiVirus είναι η συνέχεια του πολύ καλού antivirus Avira AntiVir Personal. Η εγκατάσταση είναι πολύ γρηγορότερη και ταχύτερη απ΄ότι οι προηγούμενες και παρ΄ότι σε αυτή την έκδοση δεν υπάρχουν μεγάλες οπτικές αλλαγές εν τούτοις υπάρχουν κάποιες πολύ ουσιαστικές αλλαγές, όπως για παράδειγμα η βελτιστοποίηση του προγράμματος ώστε να καταναλώνει λιγότερη μνήμη απ΄ την προηγούμενη έκδοση, μια καλύτερη μηχανή αντιμετώπισης για την εύρεση και αντιμετώπιση του malware αλλά και δυνατότητα ώστε να επιλέγετε την προτεραιότητα της σάρωσης στον υπολογιστή σας ώστε να αποφύγετε την επιβράδυνση του.
Ακόμη το Avira Antivirus διαθέτει δυνατότητα παρακολούθηση συμπεριφοράς των απειλών, που επιτρέπει στο πρόγραμμα να ανιχνεύσει ακόμη και τις πιο πρόσφατες και άγνωστες απειλές Φυσικά διαθέτει φίλτρο γονικού ελέγχου, ένα εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, ανάκτησης από καταστροφή. Θα πρέπει να σημειώσω ότι κάποιες από τις extra δυνατότητες του προγράμματος είναι απενεργοποιημένες στην δωρεάν έκδοση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ακόμη και έτσι δεν διατηρεί τις βασικές του δυνατότητές του αμετάβλητες γεγονός που το καθιστά ακόμη και στην δωρεάν εκδοχή του ένα από τα καλύτερα προγράμματα του είδους του.
Εκτός από την πολύ ευρεία γκάμα ανίχνευσης και εξολόθρευσης θα πρέπει να γνωρίζετε ακόμη ότι ίσως πρόκειται για το μοναδικό andivirus που μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και σε παλιους υπολογιστές χωρίς να δείτε καμμία επιβράνδυση στην λειτουργία τους.
Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ανιχνεύει και απομακρύνει πάνω από 150.000 ιούς, και μας παρέχει προστασία έναντι άγνωστων ιών και μακροεντολών, προστασία από κρυφά rootkits, από trojans, worms, backdoors, jokes και γενικά από κάθε είδους επιβλαβή προγράμματα.
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 

 


lovefortechnology



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα