Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Η καρμική σας σχέση ξαναζωντανεύει – Ράχου (Βόρειος Δεσμός) και Ketu (Νότιος Δεσμός) στη συναστρία

Κάθε πρόσωπο φέρνει το δικό του κάρμα στις σχέσεις, ανάλογα με τη θέση του Ράχου (Βόρειος Δεσμός) και του Ketu (Νότιος Δεσμός) στο γενέθλιο χάρτη του. 

Η συναστρία αποκαλύπτει περισσότερα για το είδος της καρμικής σχέσης που δυο άνθρωποι έχουν μεταξύ τους, και που μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη για τους ερωτικούς συντρόφους, όπως και για τους συζύγους.

Η συναστρία είναι η αστρολογική τεχνική εκτίμησης της συμβατότητας, που λειτουργεί συγκρίνοντας τα ζώδια και τις θέσεις των πλανητών του ενός και του άλλου προσώπου. 

Για παράδειγμα, αν ο Κρόνος σας είναι στον Ταύρο και ο Ράχου (Βόρειος Δεσμός) του συντρόφου σας επίσης στον Ταύρο, τότε έχετε κάποια καρμική Σχέση μαζί του, υπάρχει κάποια «παρελθούσα» σύνδεσή σας, και σ΄αυτή τη ζωή θα πάρετε με το άτομο αυτό κάποιο μάθημα.

Όταν δύο άνθρωποι που τους συνδέει καρμικό νήμα συναντιούνται, αισθάνονται γοητευμένοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η σχέση τους θα είναι μακροχρόνια. Απλά, δημιουργείται μεταξύ τους μια μαγνητική έλξη, που δεν γίνεται να αποφύγουν. Ο Ραχού (Βόρειος Δεσμός) και ο Ketu (Νότιος Δεσμός) δεν είναι πλανήτες. Είναι οι Δεσμοί της Σελήνης, που λειτουργούν σαν μαγνητικά πεδία. Κάθε φορά που οποιοσδήποτε πλανήτης σας «ταιριάζει» με τον Ράχου (Βόρειο Δεσμό) ή τον Ketu (Νότιο Δεσμό) ενός άλλου προσώπου, δημιουργείται μια ακατανίκητη, μαγνητική έλξη και έλκεστε από αυτό το πρόσωπο αυτόματα. 

Όταν υπάρχει τέτοια πλανητική σχέση με τους Δεσμούς Σελήνης του άλλου, τότε αυτό σημαίνει οπωσδήποτε κάτι, που μπορεί να είναι θετικό ή αρνητικό ανάλογα με το ποιοι πλανήτες έρχονται σε επαφή με τον γενέθλιο Ράχου (Βόρειο Δεσμό) και τον Ketu (Νότιο Δεσμό) του άλλου. 

Η καρμική σχέση σε ένα χάρτη δηλώνει το μάθημα που πρέπει να πάρουμε. Αν είστε σε μια καρμική σχέση, δείτε τη ως ένα πολύτιμο δώρο από το σύμπαν, αφού θα προκληθείτε να επιλύσετε ένα ζήτημα που είχε δημιουργηθεί σε μια προηγούμενη ζωή σας, προκειμένου να προχωρήσετε στο επόμενο σκαλοπάτι συνειδητότητας.

Μέσω της συναστρίας, λοιπόν, μπορείτε να μάθετε ποια είναι τα σημαντικά πρόσωπα που προορίζονται να σας διδάξουν το καρμικό μάθημα, τι είδους σχέση σας συνέδεε μαζί τους στο παρελθόν, και αν η τωρινή σας σχέση είναι πιθανό να παραμείνει στη ζωή σας ή είναι καταδικασμένη να αποτύχει σε βάθος χρόνου.

Ο Ράχου (Βόρειος Δεσμός) είναι το καρμικό μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε για να οδηγηθείτε στο μέλλον, ενώ ο Ketu (Νότιος Δεσμός) το παρελθόν κάρμα που πρέπει να επιλυθεί.

.

Ο Ήλιος είναι ο βασιλιάς, η περηφάνια, η έμπνευση, το 

«Εγώ», και η ηγεσία.

  • Ο Ράχου (Βόρειος Δεσμός) του άνδρα «πέφτει» στον Ήλιο της γυναίκας: Ο Ραχού (Βόρειος Δεσμός) ενισχύει την «ηλιακή» ποιότητα των γυναικών, κάτι όχι και τόσο θετικό στη συναστρία, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασιλιάς, η υπερηφάνεια, η έμπνευση, το «εγώ», και η ηγεσία. Αρχικά ο άνδρας έλκεται από την ηγετική γυναίκα με τον αρχηγικό ρόλο, αλλά σταδιακά με το πέρασμα του χρόνου παύει να του αρέσει ο πρωταγωνιστικός της ρόλος. Με το χρόνο δημιουργείται πρόβλημα, διότι ο άνδρας θέλει να έχει εκείνος το ρόλο αυτό, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στα δύο «Εγώ, κι έτσι αυτή η σχέση δεν πρόκειται να λειτουργήσει μακροπρόθεσμα.

  • Ο Ράχου (Βόρειος Δεσμός) της γυναίκας «πέφτει» στον Ήλιο του άνδραΚαλός συνδυασμός σε συναστρία, επειδή ο Ράχου (Βόρειος Δεσμός) της γυναίκας ενισχύει την «ηλιακή» ποιότητα του άνδρα, κάτι θετικό για μακροπρόθεσμη σχέση. Μια γυναίκα επιθυμεί συνήθως έναν άνδρα ηγετικό και με αυτοπεποίθηση, που θα την εμπνέει και θα την καθοδηγεί.

  • Ο Ketu (Νότιος Δεσμός) του άνδρα «πέφτει» στον Ήλιο της γυναίκαςΑυτός ο συνδυασμός είναι θετικός σε συναστρία, διότι ο Ketu (Νότιος Δεσμός) του άνδρα μειώνει τις ηγετικές και εξουσιαστικές ποιότητες της γυναίκας. Η σχέση αυτή λειτουργεί και είναι μακράς διαρκείας.

  • Ο Ketu (Νότιος Δεσμός) της γυναίκας «πέφτει» στον Ήλιο του άνδραΑυτός ο συνδυασμός είναι αρνητικός σε συναστρία, επειδή ο Ketu (Νότιος Δεσμός) της γυναίκας μειώνει την «ηλιακή» ποιότητα του άνδρα, την ηγετικότητα, την αποφασιστικότητα, τη δυνατότητά του να εμπνέει. Αρχικά η γυναίκα έλκεται από τον άνδρα, αλλά με τον καιρό παύει να εμπνέεται από εκείνον και χάνει το ενδιαφέρον της.

.

Η Σελήνη είναι τα συναισθήματα, η φροντίδα, η μητρική 

και ανιδιοτελής αγάπη.

  • Ο Ράχου (Βόρειος Δεσμός) του άνδρα «πέφτει» στη Σελήνη της γυναίκαςΌταν ο Ράχου (Βόρειος Δεσμός) του άνδρα «πέφτει» στη Σελήνη της γυναίκας, αυτό είναι θετικό, γιατί ενισχύει τα μητρικά της αισθήματα και την έμφυτη τάση της για γαλούχηση, φροντίδα και ανατροφή. Ο άνδρας βοηθά τη γυναίκα με πολλούς τρόπους.

  • Ο Ράχου (Βόρειος Δεσμός) της γυναίκας «πέφτει» στη Σελήνη του άνδραΤο αποτέλεσμα εξαρτάται από τη φάση της Σελήνης. Αν η Σελήνη είναι σε αύξουσα φάση, αυτό είναι θετικό, αν είναι σε φθίνουσα, είναι αρνητικό.

  • Ο Ketu (Νότιος Δεσμός) του άνδρα «πέφτει» στη Σελήνη της γυναίκας ή ο Ketu (Νότιος Δεσμός) της γυναίκας «πέφτει» στη Σελήνη του άνδραΚαι στις περιπτώσεις είναι αρνητικό, καθώς μειώνει τη διάθεση φροντίδας και αγάπης του ενός για τον άλλον. Με το χρόνο, αισθάνονται λιγότερο συναισθηματικοί μεταξύ τους και «στεγνώνουν».

 .

Ο Άρης είναι ο ατομικισμός, η δράση και η μαχητική 

ικανότητα.

  • Ο Ράχου (Βόρειος Δεσμός) του άνδρα «πέφτει» στον Άρη της γυναίκας, ή ο Ράχου (Βόρειος Δεσμός) της γυναίκας «πέφτει» στον Άρη του άνδραΚαθόλου καλό για συναστρία. Κάθε φορά που ο Άρης της γυναίκας ή ο Άρης του άνδρα πέφτει στον Ράχου (Βόρειο Δεσμό) κάποιου άλλου, ενισχύει τις διαφωνίες και τις διαμάχες. Αρχικά αυτοί οι δύο άνθρωποι έλκονται και απολαμβάνουν την «πολεμική ατμόσφαιρα» και τις μεταξύ τους «μάχες», αλλά όσο ο χρόνος περνά, μπορεί να οδηγηθούν σε πολλά προβλήματα και συγκρούσεις, κάτι που δεν είναι ευνοϊκό για μια μακροχρόνια σχέση.

  • Ο Ketu (Νότιος Δεσμός) της γυναίκας «πέφτει» στον Άρη του άνδρα ή ο Ketu (Νότιος Δεσμός) του άνδρα «πέφτει» στον Άρη της γυναίκας: Αυτό είναι καλό συναστριακό ταίριασμα, καθώς ο συνδυασμός επιλύει ζητήματα της περασμένης ζωής του ζευγαριού. Μειώνει τις διαμάχες, τις διαφωνίες και τις επιθετικές συμπεριφορές, και είναι ευνοϊκός για μακροχρόνια σχέση.

 

Ο Ερμής είναι η επικοινωνία, το ενδιαφέρον, η 

διασκέδαση και η απόλαυση.

  • Ο Ράχου (Βόρειος Δεσμός) του άνδρα «πέφτει» στον Ερμή της γυναίκας, ή ο Ράχου (Βόρειος Δεσμός) της γυναίκας «πέφτει» στον Ερμή του άνδραΕυνοϊκός συνδυασμός για μια συναστρία. Ενισχύει την επικοινωνία με τον άλλον, τις απολαύσεις και τις κοινές διασκεδάσεις, την αμοιβαία στήριξη και επέκταση των ενδιαφερόντων, και την αλληλοβοήθεια στην εκμάθηση δεξιοτήτων. Αυτός ο συνδυασμός είναι καλός για μακροχρόνια σχέση.

  • Ο Ketu (Νότιος Δεσμός) της γυναίκας «πέφτει» στον Ερμή του άνδρα, ή ο Ketu (Νότιος Δεσμός) του άνδρα «πέφτει» στον Ερμή της γυναίκαςΑρνητικός συνδυασμός σε συναστρία, γιατί μειώνει τη συχνότητα και την ποιότητα της επικοινωνίας μεταξύ του ζευγαριού, τις κοινές απολαύσεις και διασκεδάσεις, τη μάθηση και την ψυχαγωγία με τον άλλον. Δεν ευνοεί μια μακροχρόνια σχέση.

 

Ο Δίας είναι η ελπίδα, η σοφία, τα παιδιά και η 

τριτοβάθμια εκπαίδευση.

  • Ο Ράχου (Βόρειος Δεσμός) του άνδρα «πέφτει» στο Δία της γυναίκας, ή ο Ράχου (Βόρειος Δεσμός) της γυναίκας «πέφτει» στο Δία του άνδραΑυτός ο συνδυασμός είναι θετικός σε συναστρία, επειδή ο Δίας ενισχύει τα θέματά του, δηλαδή τις ελπίδες, την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τη σοφία της ζωής. Οι δύο άνθρωποι εξελίσσονται και ωριμάζουν μαζί. Με τον καιρό η σχέση τους με τα παιδιά αναπτύσσεται, ενώ απολαμβάνουν το χρόνο που περνούν οι δυο τους.

  • Ο Ketu (Νότιος Δεσμός) της γυναίκας «πέφτει» στο Δία του άνδρα, ή ο Ketu (Νότιος Δεσμός) του άνδρα «πέφτει» στο Δία της γυναίκαςΑυτός ο συνδυασμός δεν είναι καλός σε συναστρία, επειδή μειώνει την επεκτατική τάση και τα θέματα του Δία. Χάνουν σταδιακά το ενδιαφέρον τους για επέκταση στις γνώσεις τους, και για την ανατροφή των παιδιών. Δεν ευνοεί τη μακροχρόνια σχέση.

 

Η Αφροδίτη είναι η ομορφιά, η αγάπη, ο αμοιβαίος 

σεβασμός, ο ρομαντισμός και το σεξ.

  • Ο Ράχου (Βόρειος Δεσμός) του άνδρα «πέφτει» στην Αφροδίτη της γυναίκας, ή ο Ράχου (Βόρειος Δεσμός) της γυναίκας «πέφτει» στην Αφροδίτη του άνδραΑυτός ο συνδυασμός είναι καλός σε συναστρία, επειδή ενισχύει τις ιδιότητες και τα ζητήματα της Αφροδίτης, την αγάπη, το ρομαντισμό, το σεβασμό και την αρμονία μεταξύ του ζευγαριού. Ο ένας γίνεται στοργικότερος με τον άλλον. Η σχέση τους ωριμάζει με το χρόνο, και μακροημερεύει.

  • Ο Ketu (Νότιος Δεσμός) της γυναίκας «πέφτει» στην Αφροδίτη του άνδρα ή ο Ketu (Νότιος Δεσμός) του άνδρα «πέφτει» στην Αφροδίτη της γυναίκαςΗ Αφροδίτη είναι η σύζυγος για έναν άνδρα, έτσι όταν η Αφροδίτη ενός άνδρα «πέφτει» στον Ketu (Νότιο Δεσμό) της γυναίκας, αυτή ήταν η σύζυγός του σε μια περασμένη τους ζωή. Ο συνδυασμός δεν είναι καλός σε συναστρία, γιατί μειώνει τις ιδιότητες και τα ζητήματα Αφροδίτης. Θα πάψουν να ενδιαφέρονται σταδιακά να αγαπούν ο ένας τον άλλο, θα γίνονται λιγότερο ρομαντικοί και θα αισθάνονται ανία με τον σύντροφό τους. Δεν δείχνουν σεβασμό και δεν συμβιβάζονται με τον άλλον. Είναι ένας συνδυασμός που δεν ευνοεί τη μακροημέρευση της σχέσης.

 

Ο Κρόνος είναι το όριο, το εμπόδιο, η τραχύτητα, η 

σκληρότητα, και η ψυχρότητα.

  • Ο Ράχου (Βόρειος Δεσμός) του άνδρα «πέφτει» στον Κρόνο της γυναίκας, ή ο Ράχου (Βόρειος Δεσμός) της γυναίκας «πέφτει» στον Κρόνο του άνδραΑυτός ο συνδυασμός είναι πολύ δύσκολος σε συναστρία, επειδή ο Κρόνος είναι το εμπόδιο, η σκληρότητα, η πειθαρχία, η μνησικακία, η ψυχρότητα, ο έλεγχος και η απόσταση. Ο Ράχου (Βόρειος Δεσμός) ενισχύει όλη αυτή την κρόνια ενέργεια και δημιουργεί πρόβλημα σε μακροχρόνια σχέση. Κατά συνέπεια, δεν την ευνοεί.

  • Ο Ketu (Νότιος Δεσμός) της γυναίκας «πέφτει» στον Κρόνο του άνδρα, ή ο Ketu (Νότιος Δεσμός) του άνδρα «πέφτει» στον Κρόνο της γυναίκαςΘετικός συνδυασμός σε συναστρία, καθώς μειώνει την επιρροή του Κρόνου. Επιλύει το κρόνιο κάρμα του παρελθόντος, και τα κρόνια προβλήματα. Ευνοεί τη μακροχρόνια σχέση και την ομαλοποιεί σταδιακά. Αρχικά το άτομο νιώθει απόμακρο και αποστασιοποιημένο, αλλά με τον καιρό οι δυσκολίες του Κρόνου φεύγουν. Αυτός ο συνδυασμός είναι καλός τόσο για τις συντροφικές όσο και για τις συζυγικές σχέσεις.

 

Ωροσκόπος

  • Ο Ωροσκόπος του ενός πάνω στον Ράχου (Βόρειος Δεσμός) του άλλου είναι θετικός συνδυασμός, διότι τα δύο άτομα ωριμάζουν και μαθαίνουν μαζί σ΄αυτή τη ζωή, ενώ είναι σε θέση να καταφέρουν και να ολοκληρώσουν πράγματα μαζί.

  • Ο Ωροσκόπος του ενός πάνω στον Ketu (Νότιος Δεσμός) του άλλου είναι αρνητικός συνδυασμός, επειδή φέρει κάποιο καρμικό ζήτημα του παρελθόντος και συνεπάγεται λιγότερη έλξη προς τον άλλο και σταδιακή απομάκρυνση.

 

«Παρελθοντικές Συνδέσεις» του Ketu (Νότιος Δεσμός) 

με  τους Πλανήτες:

Βρείτε, με ποιον πλανήτη του άλλου έρχεται σε επαφή ο Νότιος 

Δεσμός σας, και ανακαλύψτε τι σχέση σας συνέδεε σε 

προηγούμενες ζωές.

 

Ήλιος σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό:

Ο Ήλιος είναι η δύναμη.

Το πρόσωπο αυτό είχε απόλυτη εξουσία πάνω σας.

 

Σελήνη σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό:

Η Σελήνη είναι η μητέρα.

Το πρόσωπο αυτό ήταν παιδί σας.

 

Ερμής σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό:

Ο Ερμής είναι ο συγγενής.

Το πρόσωπο αυτό ήταν αδελφός ή αδελφή σας.

 

Αφροδίτη σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό:

Η Αφροδίτη είναι η σύζυγος ή η ερωμένη.

Το πρόσωπο αυτό υπήρξε εραστής/ερωμένη σας.

 

Άρης σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό:

Ο Άρης είναι ο στρατιώτης.

Το πρόσωπο αυτό ήταν ένας στρατιώτης που γνωρίζατε.

 

Δίας σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό:

Ο Δίας είναι ο δάσκαλος.

Το πρόσωπο αυτό ήταν δάσκαλος ή ευεργέτης σας.

 

Κρόνος σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό:

Ο Κρόνος είναι ο «αυστηρός» δάσκαλος.

Το πρόσωπο αυτό ήταν ο αυστηρός δάσκαλός σας.

 

Ουρανός σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό:

Το πρόσωπο αυτό ήταν ένας επαναστάτης που ασκούσε επιρροή πάνω σας.

 

Ποσειδώνας σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό:

Το πρόσωπο αυτό ήταν ένας προφήτης ή πνευματικός ηγέτης που σας επηρέαζε.

 

Πλούτωνας σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό:

Το πρόσωπο αυτό είχε τον έλεγχο μιας ομάδας της οποίας ήσασταν μέλος.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα