Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Αφροδίτη – H εικόνα στον καθρέφτη!

aphrodite_by_lotta_lotos-d49lw6o

Συνεργασία, μοίρασμα, συμβιβασμός, ομορφιά , αγάπη , αξία , σύγκριση , τέχνη, χρήματα,
εσύ και εγώ, εμείς

Η Αφροδίτη συμβολίζει την ανάγκη του ανθρώπου να βγει από τα προσωπικά του τείχη και να αρχίζει να συνυπάρχει με τους άλλους μέσα σε ένα πλαίσιο, που θα το ονομάσουμε σχέση.
Επίσης η Αφροδίτη εκπροσωπεί την έννοια του θηλυκού, γιατί η ομορφιά είναι στενά συνδεδεμένη με τη γυναίκα που χρησιμοποιεί τη δύναμή της για να «υποδουλώσει» τον αιώνιο αντίπαλο, τον άντρα.
Η Αφροδίτη περπατάει στη γη αλλά και στροβιλίζεται σαν αέρας, καθώς κυριαρχεί στον αστερισμό του Ταύρου που είναι απόλυτος και έχει επιθυμίες που ταυτίζονται με την υλική πλευρά της ζωής, και στον αστερισμό του Ζυγού που παρορμητικά φεύγει, απομακρύνεται από την έννοια του «εγώ» για να αλλάξει το πρόσωπο του και νιώσει το μεγαλείο της ανταλλαγής, αλλά και για να υπάρξει /μοιάσει με τον άλλον/η.
Η Τέχνη, η Μόδα, και η κοσμική ζωή τρέφεται, καλλιεργείται από μια φιλάρεσκη Αφροδίτη που αντικατοπτρίζει την επιθυμία του ανθρώπου να διατηρήσει το ωραίο σαν δεύτερο δέρμα ,να καλλιεργήσει το πνεύμα πχ με την ποίηση, αλλά και να λάβει θαυμασμό και αναγνώριση.

Οι Αξίες μας ή οι απόψεις που καθορίζουν τις αποφάσεις μας και βασίζονται στον τρόπο που αξιολογούμε τη ζωή μας και το περιβάλλον μας, κατευθύνονται από τον τρόπο που σκέφτεται η θεά
Το πώς όμως σκέφτεται η θεά έχει να κάνει με το ζώδιο που καταλαμβάνει στον γενέθλιο μας χάρτη αλλά και τον οίκο με βάση τον ωροσκόπο μας.
Η Αφροδίτη στον Κριό ή στον 1ο οίκο .
Αστρολογικά η Αφροδίτη στον Κριό είναι σε αδυναμία , και χάνει την δύναμη της, καθώς φέρεται σαν άντρας: διεκδικεί το ταίρι της με τρόπο μαχητικό, και απομακρύνει τους θαυμαστές, γιατί φοβίζει. Η θέση της Αφροδίτης στον 1ο οίκο γεννά τον «όμορφο» και λόγω της ελκυστικής εξωτερικής εμφάνισης τα άτομα αυτά δεν εμβαθύνουν και δημιουργούν σχέσεις επιφανειακές που λήγουν σύντομα.
Η Αφροδίτη στον Ταύρο ή στον 2 οίκο. 
Αστρολογικά η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι σε κυριαρχία και εδώ η Αφροδίτη αποκτά την ισορροπία και την γαλήνη μέσα από την υλική και συναισθηματική σταθερότητα. Παγωμένη στα πιστεύω της, αμφισβητεί το καινούργιο και αποφεύγει τις αλλαγές. Χαίρεται να ζει τον έρωτα. Η θέση της Αφροδίτης στον 2ο οίκο γεννά τον «υλιστή», που απολαμβάνει τη ζωή μέσα από τις αισθήσεις, ενώ δημιουργεί σχέσεις με βάση το συμφέρον.
Η Αφροδίτη στους Διδύμους ή στον 3ο οίκο.
Αστρολογικά η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι διανοητική , υπερβαίνει τη γήινη φύση της και χρησιμοποιεί πλέον το μυαλό της. Για να σε γοητεύσει, καλλιεργεί την τέχνη του διαλόγου και μιλάει πολύ ωραία, και ασταμάτητα.
Η θέση της Αφροδίτης στον 3ο οίκο, γεννά τον έφηβο που διεκδικεί τη ζωή μέσα από τις εμπειρίες αλλά και τη μάθηση. Ο έφηβος υπόσχεται την αιώνια αγάπη , αλλά δεν κρατά υποσχέσεις.
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ή στον 4ο οίκο.
Αστρολογικά η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι γλυκιά, τρυφερή, «οικογενειακή», αγαπάει τις παραδόσεις και τα έθιμα. Σταθερά προσκολλημένη στα αγαπημένα της άτομα, χαίρεται να τα φροντίζει. Η θέση της Αφροδίτης στον 4ο οίκο γεννά τον οικογενειάρχη αλλά και τον «κακομαθημένο» που φοβάται να αμφισβητήσει αξίες, και ηθικά στερεότυπα και στο τέλος αποφεύγει να ζήσει τον έρωτα.
Η Αφροδίτη στον Λέων ή στον 5ο οίκο. 
Αστρολογικά η Αφροδίτη στον Λέων είναι λαμπερή , γενναιόδωρη – δημιουργική και επιδιώκει το χειροκρότημα μέσα στο δικό της βασίλειο. Η θέση της Αφροδίτης στο 5ο οίκο γεννά το παιδί που σκορπάει τη χαρά μέσα από δημιουργικές ενασχολήσεις. Ρισκάρει να γευτεί τον έρωτα χωρίς όρια και κανόνες.
Η Αφροδίτη στην Παρθένο ή στον 6ο οίκο.
Αστρολογικά η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι σε πτώση, και πέφτει σε «μελαγχολία» χάνοντας το χαμόγελο και την θηλυκότητα της. Επικριτική, δυσκολεύεται να αγαπήσει τον εαυτό της και βρίσκει συνέχεια ψεγάδια και ελαττώματα. Η θέση της Αφροδίτης στον 6ο οίκο γεννά τον «υπηρέτη» που αγαπά να προσφέρει τις υπηρεσίες του για να νιώθει χρήσιμος. Εργασιομανής, αμελεί τα αγαπημένα του άτομα.
Η Αφροδίτη στον Ζυγό ή στον 7ο οίκο.
Αστρολογικά η Αφροδίτη στον Ζυγό είναι σε κυριαρχία και εκπροσωπεί την τέλεια σύζυγο που γνωρίζει την τέχνη της συνύπαρξης και εκπέμπει ηρεμία και γαλήνη. Η θέση της Αφροδίτης στον 7ο οίκο γεννά τον «σύντροφο» που έχει το δικαίωμα της επιλογής, και εμπνέει την εμπιστοσύνη.
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ή στον 8ο οίκο.
Αστρολογικά η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι σε πτώση και δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματα της, γιατί νιώθει ευάλωτη. Μυστηριώδης και αρκετά επιφυλακτική, αγαπά να έχει τον έλεγχο και αποφεύγει να μοιράζεται την ψυχή της. Η θέση της Αφροδίτης στον 8ο οίκο γεννά τον αιώνιο «εραστή» που όμως είναι δύσκολο να πλησιάσεις-κατακτήσεις.
Η Αφροδίτη στον Τοξότη ή στον 9ο οίκο.
Αστρολογικά η Αφροδίτη στον Τοξότη είναι ταξιδιάρα, περιπετειώδης και ανοιχτή σε νέες γνωριμίες. Μαθαίνει από τις εμπειρίες της και προχωράει παρακάτω χωρίς περιττές ενοχές. Η θέση της Αφροδίτης στον 9ο οίκο γεννά τον «ανήσυχο» που ψάχνει για το ταιριαστό του ταίρι.
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ή στον 10ο οίκο.
Αστρολογικά η Αφροδίτη στον Αιγόκερω αγαπά την πολυτέλεια και είναι αρκετά φιλόδοξή. Βάζει στόχους και συνήθως βγαίνει νικήτρια. Συντηρητική, δεν ρισκάρει την υπόληψη της για εφήμερες περιπέτειες. Η θέση της Αφροδίτης στον 10ο οίκο γεννά τον «κατακτητή», το άτομο που θα κυνηγήσει μεγαλεία, κοινωνική άνοδο, και τον πλούσιο γάμο.
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ή στον 11ο οίκο.
Αστρολογικά η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι ελεύθερη, αγαπάει την ισότητα και διεκδικεί τα πιστεύω της . Αγαπά να έχει φίλους που στέκονται δίπλα της και χαίρεται, απολαμβάνει την κοινωνικότητα της. Η Θέση της Αφροδίτης στον 11ο οίκο γεννά τον «φίλο» που συνεχώς σε μπερδεύει με τη στάση του.
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες ή στον 12ο οίκο 
Αστρολογικά η Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι σε έξαρση και γνωρίζει να δίνει, χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα. Δοτική, παραδίνεται στο παιχνίδι της αγάπης και θυσιάζει τις προσωπικές της ανάγκες. Η θέση της Αφροδίτης στον 12 ο οίκο γεννά το «θύμα» που παίζει το τρίτο πρόσωπο και συνήθως χάνει την παρτίδα.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα