Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Γιατί οι ποδοσφαιριστές προκαλούν το γυναικείο και το gay κοινό;


Olivier-giroud
Αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια με τους ποδοσφαιριστές δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στα χρονικά του αθλήματος. Ξαφνικά τόσο οι ωραίοι, όσο και οι λιγότερο ωραίοι αλλά σέξι, ή οι διάσημοι ποδοσφαιριστές έχουν γίνει ανάρπαστοι, από τους συλλόγους, από τις εταιρίες, από τους σχεδιαστές μόδας, από τα περιοδικά, από τα γυναικεία και τα gay blogs. Οι σύλλογοι θέλουν δημοφιλείς ποδοσφαιριστές για να πουλάνε φανέλες και αξεσουάρ που φέρουν το όνομά τους. Οι εταιρίες για να τους διαφημίζουν τα ξυραφάκια τους, τις μπάρες δημητριακών, τα αποσμητικά κτλ. Οι σχεδιαστές μόδας για να τους φοράνε τα εσώρουχα τους και τα περιοδικά [κυρίως τα γυναικεία και τα gay] για να προσφέρουν οφθαλμόλουτρο στις αναγνώστριες και στους αναγνώστες τους. Και έτσι οι ποδοσφαιριστές γίνονται είδωλα και πολυεκατομμυριούχοι.
croatia_photo_naked_uncensored_M
Ιδιαίτερα το φετινό τουρνουά για το παγκόσμιο κύπελλο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Οιpaparazzi καραδοκούσαν για να βγάλουν όσο το δυνατόν πιο σέξι φωτογραφίες των παικτών, και μερικοί μάλιστα παραμόνευαν ακόμα και τις νύχτες μη συμβεί κάτι. Που και συνέβη. Βγήκαν οι παίχτες της Κροατία τσίτσιδοι στην πισίνα. [φωτογραφία πιο πάνω]

Η επέλαση του σκληρού κουτσομπολιού στα γήπεδα και οι λίστες με τους «πιο καυτούς ποδοσφαιριστές» που αναρτούν σχεδόν καθημερινά sites και blogs σε όλο τον κόσμο μετέτρεψαν το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου σε πραγματικό… τουρνουά αντρικών καλλιστείων.
Είμαστε λοιπόν αντιμέτωποι με έναν «ανάποδο σεξισμό» που πλέον μετατρέπει και τους άντρες αθλητές σε σεξουαλικά αντικείμενα εμπορευματοποιώντας το ανδρικό σώμα; Κάποτε οι κάμεραμαν έκαναν ζουμ σε κάποια κούκλα που παρακολουθούσε τον αγώνα από τις κερκίδες, ενώ τώρα όλες οι κάμερες είναι στραμμένες στους ποδοσφαιριστές στο πάγκο, ή σ’ αυτούς που παίζουν μη τυχόν και σηκώσουν τη φανέλα τους ή μη τυχόν και τους πέσει το σορτσάκι.
Αυτό που ζούμε είναι μια μεταβολή των ισορροπιών, με τις γυναίκες και τους gay άντρες να κερδίζουν κατά κράτος στα σημεία, διεκδικώντας και αυτοί το μερίδιό τους στο δημοφιλέστερο άθλημα του πλανήτη, που με το δικό τους βλέμμα και τα δικά τους κριτήρια, έχουν αναγκάσει τους πάντες να εστιάζουν στους ωραίους ποδοσφαιριστές με τα καλογυμνασμένα πόδια, τους κοιλιακούς πέτρα και τα πεταχτά-ζουμερά οπίσθια. Για τους gay βέβαια, όταν οι παίχτες αγκαλιάζονται, φιλιούνται, πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο κτλ. προσφέρουν ένα επιπλέον bonus…
Για όσες και όσους «βλέπουν το παιχνίδι διαφορετικά» φτιάχτηκε και η ιστοσελίδαHashtagshirtless που αναλαμβάνει να σας βρει τις πιο σέξι ανδρικές παρουσίες του φετινού Μουντιάλ. Σου βγάζει όλες τις χώρες, επιλέγεις αυτήν που θέλεις, και σου παρουσιάζει τους παίχτες, με ονοματεπώνυμο αλλά και με νούμερο φανέλας αν δεν μπόρεσες να συγκρατήσεις το όνομα. Από κει και πέρα σας βοηθάει να σας βρει φωτογραφίες του με όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα! Και σε ζήτηση, τα σκήπτρα κρατούν οι: Sergio RamosOlivier Giroud,Lucas Podolski, Ezequiel Lavezzi, Mats Hummels κ.α.
Sergio Ramos. Μα είναι φωτογράφηση αυτή; Πως να μην φανατιστούν οι γυναίκες και οι gay;
Sergio Ramos. Μα είναι φωτογράφηση αυτή; Πως να μην φανατιστούν οι γυναίκες και οι gay;
Με το θέμα Gay ποδοσφαιριστές, τι γίνεται;
Και αυτά δεν είναι τίποτα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ο πισινός τους έχει λογαριασμό στο… Twitter [Έλα Χριστέ και Παναγιά!!!!] Και άλλοι που διαμαρτύρονται όταν τους φωτογραφίζουν ημίγυμνους οι Paparazzi, όχι όμως και όταν τους γδύνουν οι διαφημιστές έναντι υπέρογκης αμοιβής. Πάντως όσο κι αν οι παίκτες πλέον φλερτάρουν ανοιχτά με το πορτοφόλι των γυναικών και των γκέι καταναλωτών ποζάροντας σε φωτογραφίσεις εσωρούχων, αποσμητικών, αφροντους κτλ. δεν θα δούμε ποτέ να αποκαλύπτονται οι gayποδοσφαιριστές. Το θέμα αυτό είναι ταμπού. Και πως να μην είναι όταν η FIFA αρνείται να τιμωρήσει το Μεξικό και τη Βραζιλία για τα ομοφοβικά συνθήματα που ακούστηκαν από τους οπαδούς τους στο γήπεδο; Που στην Βραζιλία!!! Που το gaysex είναι στην καθημερινότητα τους. Κι’ αν αυτά συμβαίνουν εκεί, τι θα γίνει άραγε όταν σε 4 χρόνια το Μουντιάλ βρεθεί στη Ρωσία ή στο Κατάρ το 2022.
Αντί λοιπόν να ζητούν από τους γκέι ποδοσφαιριστές να αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, θα ήταν πιο αποτελεσματικό αν οι υπεύθυνοι φρόντιζαν να δημιουργήσουν για αυτούς ένα πιο ασφαλές περιβάλλον στα γήπεδα, τιμωρώντας τα περιστατικά ομοφοβίας με την ίδια αυστηρότητα που αντιμετωπίζουν τα περιστατικά ρατσισμού… Άλλωστε και η ομοφοβία είναι μορφή ρατσισμού.
Olivier Giroud- Mario Gomaz Οι φωτογραφήσεις τους προκαλούν πανικό στα gay site
Olivier Giroud- Mario Gomaz Οι φωτογραφήσεις τους προκαλούν πανικό στα gay site
Sergio Ramos με τις πόζες τοπυ τρελαίνει κόσμο
Sergio Ramos με τις πόζες του τρελαίνει κόσμο
Ο Ezequiel Lavezzi έχει φανατικό γυναικείο και gay κοινό
Ο Ezequiel Lavezzi έχει φανατικό γυναικείο και gay κοινό
Ο Mats Hummels από την εποχή που άρχισε να γδύνεται έγινε δημοφιλέστατος
Ο Mats Hummels από την εποχή που άρχισε να γδύνεται έγινε δημοφιλέστατος
Sergio Ramos σε κάθε ευκαιρία σηκώνει τη φανέλα. Κοιλιακοί πέτρα.
Sergio Ramos σε κάθε ευκαιρία σηκώνει τη φανέλα. Κοιλιακοί πέτρα.
Ο Lukas Podolski είναι από τους πιο προκλητικούς ποδοσφαιριστές του κόσμου
Ο Lukas Podolski είναι από τους πιο προκλητικούς ποδοσφαιριστές του κόσμου
Ο Olivier Giroud της Γαλλίας δεν κωλώνει μπροστά σε τίποτα
Ο Olivier Giroud της Γαλλίας δεν κωλώνει μπροστά σε τίποτα
Sergio Ramow Superstar
Sergio Ramos Superstar
maxresdefault

nikosonline


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα