Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Η επιθυμία της καρδιάς σας

Τα πάντα είναι ενέργεια κι εμείς, ως ενεργειακά όντα που κατοικούν προσωρινά σε ένα φυσικό σώμα, έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε ό,τι θέλουμε. Αυτό προϋποθέτει την αλλαγή σε ενεργειακό επίπεδο και είναι κάτι που τα τελευταία χρόνια έχουμε αρχίσει να εν-θυμόμαστε. Μόλις γίνει η αλλαγή στο ενεργειακό επίπεδο, η ύλη δεν μπορεί παρά να ακολουθήσει. Σε αυτό το άρθρο ο JP μας εξηγεί με πολύ απλά παραδείγματα έναν τρόπο με τον οποίο μπορούμε να έλξουμε το ποθητό αποτέλεσμα, μόνο μετατοπίζοντας την ενέργεια. Κι έτσι είναι… – Νίκος Πνευματικός
Τι είναι αυτό που θέλετε στη ζωή σας, τι επιθυμεί η καρδιά σας; Αυτή η ερώτηση είναι ρητορική, ο καθένας έχει διαφορετική απάντηση. Αυτό τον καιρό οι περισσότεροι ίσως να πουν χρήματα. Μερικοί θα πουν αγάπη. Φαίνεται πως η αγάπη και τα χρήματα ήταν πάντοτε στην κορυφή μιας μεγάλης λίστας. Εγώ βρήκα έναν τρόπο να έχω αυτό που επιθυμεί η καρδιά μου και θέλω να τον μοιραστώ μαζί σας. Είναι τόσο απλό που δεν ξέρω αν θα γεμίσω μια σελίδα γράφοντας γι’ αυτό.

Ό,τι κι αν επιθυμείτε περισσότερο, μπορεί να γίνει δικό σας αν βρείτε κάποιον άλλον που χρειάζεται το ίδιο με εσάς αλλά το χρειάζεται περισσότερο. Από τη στιγμή που όλα είναι σχετικά, εξαρτάται από το με ποια οπτική βλέπετε τον κόσμο. Πάντα υπάρχουν κάποιοι λιγότερο τυχεροί από εσάς, με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε την κοινή επιθυμία και ανάγκη σας. Ας πούμε πως είσαστε μόνοι και χρειάζεστε κάποιον για να μιλήσετε. Βρείτε κάποιον άλλον μοναχικό, προτιμότερο είναι να βρείτε κάποιον που νιώθει περισσότερη μοναξιά από εσάς και μοιραστείτε την μοναξιά σας μαζί του. Πολύ σύντομα αυτή η μοναξιά θα μετατραπεί σε φιλία και κανείς από τους δύο δεν να νιώθει μόνος. Ας πούμε πως θέλετε χρήματα.
Πολύ σπάνια είμαστε με τόσο άδειες τσέπες που δεν έχουμε χρήματα για να φάμε ή ένα μέρος για να μείνουμε, αλλά όταν συμβεί αυτό σε κάποιους ανθρώπους, σίγουρα θα βρεθεί κάποιος που θα χρησιμοποιήσει τα ψιλά μας. Μόνο το γεγονός ότι έχετε ψιλά να δώσετε, θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πως είσαστε σε πολύ καλύτερη θέση από την δυστυχισμένη εκείνη ψυχή που μπορεί να μην έχει φάει για μέρες. Αν θέλετε έναν φίλο, τότε να είσαστε φίλος με όλους και θα αποκτήσετε φίλους. Αν αγαπάτε και δεν εννοώ να ποθείτε αλλά να αγαπάτε πραγματικά, αγαπήστε τους πάντες και θα αποκτήσετε τόση αγάπη που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε πώς ήταν όταν δεν είχατε φίλους. Άκουσα μια παροιμία κάποτε που συνήχησε στην καρδιά μου: “Παραπονιόμουν ότι δεν είχα παπούτσια, μέχρι που συνάντησα κάποιον που δεν είχε πόδια”. Πάντα υπάρχουν κάποιοι που βρίσκονται σε χειρότερη θέση από τη δική σας και αν μπορέσετε να βρείτε εκείνους που χρειάζονται το ίδιο πράγμα που κι εσείς επιθυμείτε διακαώς, μπορείτε να τους το δώσετε. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα δύο ανθρώπων.
Έχουμε ξεχάσει πως όλοι είμαστε ένα. Όταν κάποιος έχει μια έλλειψη στη ζωή του και συναντηθεί με κάποιον άλλον που έχει την ίδια έλλειψη, είναι απλά μαθηματικά, τα δύο αρνητικά κάνουν ένα θετικό κι έτσι θα επωφεληθούν και οι δύο. Η σύνδεση μεταξύ μας είναι θέμα για άλλη φορά ακόμα κι αν συνδέεται με αυτό εδώ, γιατί θα χρειαστεί πολύς χώρος για να την εξηγήσω σε αυτό το άρθρο. Θα καλύψω λοιπόν αυτό το θέμα σε άλλο άρθρο.
Ένας άλλος τρόπος να καθησυχάσουμε τις ανάγκες μας είναι να “σκεφτόμαστε μπροστά” τι είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο. Προβάλλετε τις σκέψεις σας στο μέλλον όπου έχετε βρει το άτομο, το μέρος ή την κατάσταση που επιθυμείτε και δημιουργήστε το συναίσθημα ευγνωμοσύνης που απορρέει από αυτό το γεγονός. Βάλτε πολλή ευτυχία και αγάπη για τις ευλογίες που λαμβάνετε, σταθείτε σε αυτά τα συναισθήματα αγάπης και ευγνωμοσύνης και θα δημιουργήσετε κύματα στον κοσμικό ιστό που θα γίνουν αισθητά από εκείνους που είναι σε αρμονία με αυτή τη συχνότητα. Το σημαντικό σε αυτή τη διαδικασία είναι η δημιουργία αυτών των θετικών συναισθημάτων.
Η καρδιά σας εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά (Η/Μ) κύματα τα οποία απλώνονται σε αρκετά χιλιόμετρα. Συνηχούν με τον κοσμικό ιστό και γίνονται αισθητά σε ολόκληρη τη Γη από εκείνους που είναι συντονισμένοι στην ίδια συχνότητα. Αφού το κάνετε αυτό, επιστρέψτε στον δικό σας χρόνο αλλά φέρτε μαζί σας τα συναισθήματα ικανοποίησης τα οποία νιώσατε σε αυτό το ταξίδι στο μέλλον. Κρατήστε τα στην καρδιά σας και συνεχίστε να δημιουργείτε και να εκπέμπετε ίδια συναισθήματα και το Σύμπαν θα απαντήσει με την μοναδική απάντηση που δίνει πάντα, “Κι έτσι είναι!”. Με αυτόν τον τρόπο θα επιταχύνετε την άφιξη του πραγματικού γεγονότος, καθώς το πνεύμα δημιουργεί στη μαγεία για να φέρει στη ζωή σας αυτό που λαχταρούσατε.
Φως και αγάπη,
Jean-Paul Déry
για το www.elenaera.com
Ποιος είναι ο Jean-Paul Déry
O Jean-Paul Déry  γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1936 και ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στην Καλιφόρνια. Είναι συνταξιούχος μηχανικός και πρώην ναυτικός. Διετέλεσε επί σειρά ετών υπεύθυνος μεταφράσεων της ιστοσελίδας www.lightworker.com και τώρα γράφει άρθρα όπου μας στέλνει για να μεταφραστούν στα Ελληνικά και να μοιραστούν από την ιστοσελίδα και το περιοδικό μας. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που η πνευματική του εξέλιξη μέσα από τις δύσκολες συνθήκες της ζωής, του έχει χαρίσει σοφία και εμπειρία, την οποία μοιράζεται με όλους με τον χαρακτηριστικό, απλό του τρόπο. Μέσω της ιδιότητάς του αυτής έχει αγγίξει πολλές καρδιές με τις σοφές του κουβέντες, μεταξύ αυτών και τις δικές μας…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα