Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Διάστημα...το Τελευταίο σύνορο. Σταθερές , Αλήθειες




Αποκάλυψη.


Έτος 2014.

1η Σταθερά : Όποιος εχει κατακτήσει το θείο δώρο της συνείδησης, αρα της αθανασίας, εχει την δυνατότητα να είναι αθάνατος . Με λίγα λόγια να επιζεί και μετά τον φυσικό θάνατο του σαρκίου του . Δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι αυτό το θείο δώρο, διότι πολλοί άνθρωποι δεν εχουν κατακτήσει συνείδηση, η δεν ασχολήθηκαν ποτέ με το να κτίσουν και να δομήσουν μια ατομική συνείδηση ικανή, να επιζήσει και μετά θάνατον, αλλά κάθε ανθρωπος εχει την φυσική ικανότητα να αποκτήσει, εξαιτίας της δομής του ανθρώπινου dna και του τρόπου που αυτό χτίστηκε προκειμένου να μπορεί να κοινωνήσει μα και να επικοινωνήσει με το ηλιακό βασίλειο (7ο chakra). Η κατάκτηση συνείδησης, εχει άμεση σχέση με την Θέληση, την Πίστη, την Αυτογνωσία και την πνευματική Άσκηση στο μέτρο του δυνατού. 

Αυτοί οι ανθρωποι, οι δίχως ισχυρή συνείδηση, μετά τον φυσικό θάνατο τους ανακυκλώνονται, ακριβώς οπως τα βιολογικά τους σώματα στην ύλη, σε ενεργειακό υπόβαθρο στην συλλογική ψυχο-δεξαμενή του πλανήτη Γη, στην οποία εντάσσονται και τα ζώα του πλανήτη ως αγελαίες ψυχές δίχως ατομικότητα. 

Το κατώτερο και ζωώδες κομμάτι της ψυχής, δημιουργείται απευθείας απο το σπέρμα και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το βιολογικό σώμα, τα γονίδια, τις γονιδιακές μνήμες κ.ο.κ. Όσοι κατορθώνουν να επιζήσουν μετά τον θάνατο, είτε περιφέρονται άσκοπα, είτε συγκεντρώνονται σε "τομείς" με αλλες συνειδήσεις , με γνώμονα το που εχουν ενταχθεί σε πλαίσιο συχνότητας πίστεως η κατανόησης. Αυτή η σταθερά υφίσταται μονάχα για τον πλανήτη Γη, του παρόντος ηλιακού συστήματος για το βιολογικό είδος που λέμε Άνθρωπο. 

Αυτή η σταθερά, είναι θεμελιώδης. Ο Άνθρωπος δημιουργείται με την φυσική του ψυχή, την θηριώδη, η αλλιώς ζωώδη και είτε είχε προηγούμενη ζωή-ζωές - ενσαρκώσεις- και συνεχίζει την συνειδησιακή πορεία του -ταξίδι- απο το 0, σαν νεογνό, είτε είναι νέος φορέας συνειδησιακής ζωής και του δίνεται η δυνατότητα μέσω της γονιδιακής μνήμης και των βιωμάτων -επιλογών του- να δημιουργήσει νέα συνείδηση και να κατορθώσει να κατακτήσει το δώρο της αθανασίας. 

Μέχρι πριν κάποιους αιώνες, οι περισσότερες ψυχές φιλοξενούσαν παλαιότερες συνειδήσεις που με κυκλική τροχιά μύησης ενσαρκωνόντουσαν ξανά και ξανά. Ο ρυθμός γεννήσεων ομως και η ραγδαία αύξηση του πληθυσμού, εχει φέρει την κατάσταση σε πλαίσιο τέτοιο, νέων συνειδήσεων, οι οποίες δεν είναι εύκολο σαν πρώτο βήμα να κατακτήσουν συνειδησιακή σταθερότητα, η αλλιώς να μπορέσουν να κατακτήσουν το "Υπάρχειν". 

Απο οσους απλά σβήνουν και χάνονται μετά τον φυσικό θάνατο, παραμένει "ζωντανό" στο χωρο-χρονικό συνεχές το ενεργειακό αποτύπωμα, η αλλιώς "είδωλο" , το οποίο ούτε σβήνει, ούτε χάνεται, για οσο χρονικό διάστημα οι ζώντες συγγενείς και φίλοι μνημονεύουν το συγκεκριμένο ατομο, η εαν και εφόσον το άτομο αυτό εχει πεθάνει με βίαιο η άγριο τρόπο, οπου τότε το ενεργειακό αποτύπωμα-είδωλο, παραμένει σε τραυματισμένη μορφή για μακράν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πέριξ του χώρου της τέλεσης του γεγονότος. Όσοι είναι συνειδησιακά ικανοί και φέρουν ατομική συνείδηση-πνεύμα, μετά τον θάνατο περιπλανιούνται εως οτου ταξινομηθούν ανάλογα την θέληση και την ακτίνα που εκπέμπει η φύση τους. 

Η νοημοσύνη οπως την ορίζει ο σύγχρονος δυτικός τρόπος σκέψης και κατανόησης, υπάγεται στην ζωώδη πλευρά , δηλαδή την γονιδιακή-υλική και ουδεμία σχέση εχει με τις δυνατότητες μιας προυπάρχουσας συνείδησης που βιώνει ανθρώπινη εμπειρία ως  ενσαρκωμένη. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει αντιληπτό αυτό το σκέλος, διότι το ζωώδες κομμάτι , το υλικό, εχει πρωταρχικό και κύριο ρόλο σε αυτή την σφαίρα ύπαρξης, για ευνόητους λόγους.


Σταθερά 2η : Η βιολογική μορφή ζωής στο σύμπαν, οπως ακριβώς την βιώνουμε ως άνθρωποι, δεν είναι σπάνια. Δεν υπάρχουν ομως πολλά είδη στο σύμπαν σε βιολογικούς κόσμους σαν την γη, με την μορφή και τις ιδιαιτερότητες του ανθρώπου. Ο Άνθρωπος είναι είδος και ον μοναδικό στον γαλαξία. Κατέχει κάτι που οι υλικές ανεπτυγμένες μορφές ζωής δεν κατέχουν. Το θείο δώρο του πνεύματος, η αλλιώς ατομική συνείδηση

Όλα τα εξωγήινα βιολογικά-υλικά είδη στον γαλαξία, ανεξάρτητα τεχνολογικής εξέλιξης η επιστημονικής κατανόησης τους , είναι είδη συλλογικά, με κοινωνίες ομοιες Εντόμων, υδρόβιων ειδών, η Ερπετών -αμφίβιων ,οπως υπάρχουν σαν δομή και οργάνωση στο φυσικό περιβάλλον της γης σε μικρογραφία. Αυτά τα είδη εχουν ελάχιστη ατομική συνειδητότητα, αλλά εχουν εξέχουσα συλλογική συνειδητότητα. Ζούν για την φυλή και το είδος τους και ολη τους η ζωή εχει να κάνει με αυτό, την συλλογική υπηρεσία και προσφορά στην φυλή-αγέλη. 

Αυτή την σταθερά την κατέχει και το ανθρώπινο γένος, οχι ομως σε βαθμό τέτοιο που να μπορεί να παρέχει αρμονία και ανάπτυξη στις κοινωνίες του ανθρώπου. Η πνευματική σπορά στην ανθρωπότητα, προκαλεί διχόνοια και σύγχιση στο ανθρώπινο γένος. Η ατομική εξέλιξη μπερδεύεται με την αναγκαιότητα της συλλογικής και ετσι το χάος είναι διαχρονικό και δυστυχώς δίχως λύση. 

Στην 2η σταθερά συγκαταλέγεται και ο σεβασμός των ειδών προς το εκάστοτε φυσικό περιβάλλον. Κανένα είδος στον γαλαξία δεν μολύνει η δεν καταστρέφει την βιόσφαιρα του οπως κάνει το ανθρώπινο με εξαιρέσεις πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ των ειδών οπου ανάλογα το επίπεδο τεχνολογικής εξέλιξης χρησιμοποιούνται και επιβλαβή για τα οικοσυστήματα οπλα και μηχανισμοί αλληλοεξόντωσης. Όλα ζούν και αναπτύσσονται σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, εφόσον αυτό είναι το σπίτι τους και η τροφός τους . 

Όπως κανένα αλλο είδος στην γη -εκτός του ανθρώπου και ελαχίστων εξαιρέσεων- δεν σκοτώνει ομοιο είδος με τον εαυτό του, παρά μόνο άλλα είδη για την ανάγκη της αυτοσυντήρησης πάντοτε σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, ετσι και στα διάφορα "εξωγήινα" οικοσυστήματα , κανένα ανεπτυγμένο ψυχο-νοητικά υλικο-βιολογικό είδος δεν συμπεριφέρεται εχθρικά η ενάντια στο οικοσύστημα του, στην κλίμακα και για τα αίτια, που ανέκαθεν το εκανε ο άνθρωπος. Φέρονται και πράττουν μόνο υπο τις διαταγές της μητέρας Ανάγκης και οσο εξελίσσονται μοχθούν να διατηρούν το οικοσύστημα σε αρμονία . 

Ο Άνθρωπος μέσω της φαντασίας του εχει "δει" μορφές και σχήματα διαφόρων μη γήινων υλικών πολιτισμών και ολους τους υπόλοιπους υλικούς πολιτισμούς τους χαρακτηρίζει απο καθαρό ένστικτο φόβου ως "εχθρούς" η "τέρατα", ενώ κάτι τέτοιο είναι αναληθές και προδίδει μια ακόμη αδυναμία του ανθρώπου της γης .

Σταθερά 3η . Ατομική συνείδηση , ελεύθερη βούληση εν ολίγοις και ελευθερία πνευματική, κατέχουν μόνο τα ανώτερα ηλιακά στρώματα ύπαρξης , αλλά και ο άνθρωπος. Κάθε υλικό είδος στο γαλαξία, εχει συλλογική ψυχή-πνεύμα , γνωστά στους ανθρώπους ως Δαίμονες (βλ. Σολομωνική -"κλειδιά" επικοινωνίας κ.α). 

Για παράδειγμα, ως δαίμων Ασταρώθ, μπορεί να εμφανιστεί, είτε 1 ψυχή της φυλής του συγκεκριμένου είδους εκ μέρους των υπολοίπων, είτε ολη η συλλογική ψυχή και πνεύμα της φυλής ως ενιαία οντότητα-εκπρόσωπος. 

Δεν κατέχει ξεχωριστή συνείδηση οπως εχει ο μέσος ορος των ανθρώπων. Εξού και η ονομασία "Λεγεών" σε διάφορες μορφές επικοινωνίας με παρεμφερή οντα μέσω πνευματικών μεθόδων. Κάθε υλικό είδος στον γαλαξία, λειτουργεί, κινείται και πορεύεται ως μια ομάδα-συνείδηση και κάθε ξεχωριστό τμήμα , είναι προέκταση της ολότητας της φυλής, δίχως να γνωρίζει στοιχεία εγωισμού οπως συμβαίνει στους ανθρώπους.

Σταθερά 4η. Όλες οι μέθοδοι επίκλησης και επικοινωνίας με οντότητες, δαιμονικές η αγγελικές , είναι μέθοδοι γαλαξιακής ασώματης επικοινωνίας και επαφής . Όλες οι σφραγίδες που εχουν δοθεί στον ανθρωπο αλλά και η μέθοδος δημιουργίας σφραγίδων, είναι δομημένες με γνώμονα την ακριβή αστρική τοποθεσία του οντος , η της φυλής που θέλει ο ανθρωπος να ερθει σε επαφή. 

Όλη η δομή της επικλητικής μαγείας, σύγχρονου η παλαιού τύπου, βασίζεται στην λογική ανοίγματος ενεργειακής πύλης προκειμένου η συνείδηση του ανθρώπου να σπάσει τα δεσμά και τα όρια του υλικού πεδίου . Οι συνειδήσεις δεν γνωρίζουν απόσταση, διότι στο σύμπαν η απόσταση δεν είναι τόσο αχανής οσο την αντιλαμβάνεται η υλική φύση του εδώ κόσμου.

Ο Άνθρωπος είναι το μοναδικό υλικό είδος , το οποίο κατέχει ατομική συνείδηση/πνεύμα, η την ικανότητα να αποκτήσει πνεύμα, βάση παρεμβάσεων που εγιναν στον γενετικό του κώδικα απο υπάρξεις του ηλιακού πεδίου υπαρξης, η αλλιώς ενώσεις ηλιακών οντων, με θνητές γυναίκες . Η ένωση και η μείξη διαφόρων υλικών οντων , δεν ηταν κάτι αγνωστο για τον ανθρωπο της γης η για τα διαστημικά δεδομένα, αλλά η μείξη πνεύματος και θνητής υλικής ύπαρξης, ηταν κάτι πρωτοφανές στα κοσμικά χρονικά. Τα ηλιακά οντα που ήρθαν σε συνουσία με το ανθρώπινο γένος, ονομάστηκαν και τιμήθηκαν ως θεοί απο τους ανθρώπους, ενω οι ακόλουθοι αυτών των όντων, άλλα υλικά είδη υψηλής νοημοσύνης, τάχθηκαν στο πλευρό τους και ελαβαν κι αυτά μέρος στην εξέλιξη του ανθρώπου .

Στους Ήλιους,  κατοικούν οι αρχαιότερες και ανώτερες συνειδήσεις . Είναι ισως ο αρχαιότερος πολιτισμός στο σύμπαν, γεννημένος απο Πυρ και Ήλεκτρον σε αγνωστο χρόνο και για άγνωστη σε εμάς αιτία. Το ον που γνωρίζουμε ως Εωσφόρο, είναι η αιτία και ο Λόγος της δημιουργίας διαφόρων υλικών οντων στους γαλαξίες, που τα γνωρίζουμε ως Ερπετά, καθώς και η αιτία για το συνειδησιακό αλμα του ανθρώπου διαμέσου της ένωσης στρατιών του με θνητούς ανθρώπους.Επίσης είναι το ον εκείνο που ανέλαβε να διοικεί, να κρίνει και να επιβλέπει την πορεία αυτών των ειδών και ειδικά του Ανθρώπου. Για αυτή του την πράξη εξορίστηκε απο το πεδίο των αρχαιότερων Ηλιακών κόσμων και του Ακτίστου Βασιλείου . Η πράξη του αυτή, εδωσε την δυνατότητα δημιουργίας και εξέλιξης υλικών πολιτισμών και κόσμων , αρα και την δυνατότητα εμπλουτισμού της ζωής στο σύμπαν. Η ύπαρξη του ανθρώπου, αποδεικνύει επίσης, την δυνατότητα ενός τόσο "κατώτερου" είδους να ανέλθει στα υψηλότερα συνειδησιακά κλιμάκια της ύπαρξης , απο κάτω, προς τα ανω. Ο Άνθρωπος δημιουργήθηκε κατ εικόνα των ηλιακών οντων , απο την ώρα και την στιγμή που τα ηλιακά οντα ενώθηκαν μαζί του και τον απεγκλώβισαν απο την πρότερη ζωώδη κατάσταση συνείδησης στην οποία υπαγόταν, σύμφωνα με τους νόμους και τις σταθερές οπως αναλύθηκαν προηγουμένως...

Ο Άνθρωπος δεν μπορεί να συλλάβει και να κατανοήσει τα είδη και ολες τις μορφές ζωής που υπάρχουν στο σύμπαν, διότι η αντιληπτική του ικανότητα είναι περιορισμένη και ζωώδης. Μόνο με τα μάτια της συνείδησης , του πνεύματος, δηλαδή την φαντασία, μπορεί να αγγίξει αυτά τα πεδία ύπαρξης και να "δει" αυτό που οντως υπάρχει, αλλά που δεν μπορεί επουδενί να καταστεί πραγματικό για τον ίδιο στην "απτή" του αλήθεια .

Ο μόνος Εχθρός του ανθρώπου, είναι ο ιδιος ο Εαυτός του , κι αυτό μπορεί να κατανοηθεί σε βάθος, εφόσον κανείς κατανοήσει τα οσα ελέχθησαν στο παρόν κείμενο.

"Το παρόν κείμενο αποτελεί προιόν αγνής φαντασίας και ουδεμία σχέση εχει με την "πραγματικότητα". 
Νικόλαος Καλογήρου



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα