Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΡΠΑΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ;


ΕΡΩΤΗΣΗ
Γιατί  δεν προηγείται η Αρπαγή των Ουράνιων Ανθρώπων από τον κόσμο του Εωσφόρου, αλλά θα πρέπει να παραμείνουν στο υλικό πεδίο και να υποστούν μέχρι τέλους όλα τα δεινά της “Αποκάλυψης”  που θα συνοδεύσουν το τέλος του χρόνου με την απόσυρση των Ιερών Αρχετύπων?
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατά τη διεξαγωγή της αποχώρησης των Ιερών, απεγκλωβίζονται, αφενός τα Αρχέτυπα των Νόμων που συγκροτούν την υλική δημιουργία με αποτέλεσμα την κατάρρευση των νόμων της φύσης, και αφετέρου, μετάγονται Πνευματικά η Γη και ο Άνθρωπος.
Καθώς αυτή η διαδικασία θα πραγματώνεται, θα αποκόβεται από την πυκνή ύλη —επιστρέφοντας «Οίκαδε»— το Ιερό Αρχέτυπο της Ζωής εγκαταλείποντας το ένα μετά το άλλο όλα τα ενεργειακά πεδία, αφήνοντας σ’ αυτά μόνον έναν «απόηχο» ζωής.
archetypes
Καθώς  τα Ιερά Αρχέτυπα θα αποσύρονται, θα  εγκαταλείπονται αρχικά οι πυκνότερες/εσώτερες ενεργειακές διαστάσεις, αρχής γενομένης από την πυκνή ορατή ύλη, και διαδοχικά θα εγκαταλείπονται οι ολοένα αραιότερες.
Σαν παρενέργεια θα προκύψει η διατάραξη των συνόρων ανάμεσα στις διαστάσεις, έτσι που η μία διάσταση θα αρχίσει να διαπερνά την άλλη.
Στην ορατή ύλη θα κάνουν τότε την εμφάνισή τους πολύμορφα αστρικά όντα· από τα χειρότερα, προερχόμενα από τις χαμηλές (κατώτερες) αστρικές περιοχές, μέχρι —σταδιακά— τα «καλύτερα» από τις τελευταίες (ανώτερες) αστρικές  διαστάσεις.
Ο άνθρωπος όμως θα παραμένει στο ορατό υλικό πεδίο και θα βιώνει όλα τα δεινά που θα ακολουθούν αυτήν τη διαδικασία.
Ο λόγος θα είναι, ότι το σημείο/θέση όπου στην πραγματικότητα (αυτός) βρίσκεται, είναι η τελευταία ενεργειακή στοιβάδα από την οποία και προβάλλεται· όμως η διαδικασία της απόσυρσης δεν θα έχει ακόμη επεκταθεί έως εκεί.
Θα θεωρήσει τότε τα αστρικά όντα που θα εμφανιστούν από το κατώτερο αστρικό, ως τους κακούς εξωγήινους· και τα όντα που θα εμφανιστούν από το ανώτερο αστρικό, ως τους «καλούς» εξωγήινους.
Εκείνες τις ώρες, μόνο η Γνώση της Αλήθειας θα μπορεί να τον προφυλάξει.
Όλη αυτή η διαδικασία δεν θα είναι ένα στιγμιαίο γεγονός, αλλά στο υλικό πεδίο θα διαρκέσει μια «απροσδιόριστη» χρονική περίοδο —καθώς η συνοχή του χρόνου θα καταρρέει— μέσα στην οποία η ανθρωπότητα θα βιώνει έντονα γεγονότα Αποκάλυψης, με τα αστρικά όντα να την λυμαίνονται.
Όταν πλέον, στο τέλος, η διαδικασία της Απόσυρσης θα αγγίξει την τελευταία ενεργειακή στοιβάδα του ενεργειακού υλικού κόσμου, εκεί από όπου προβάλλεται ο άνθρωπος, τότε στο υλικό πεδίο, θα συμβεί η ονομαζόμενη ΑΡΠΑΓΗ.
The-route of the-soul
Τότε ο Πνευματικός εν Ουσία Άνθρωπος —συμπαρασύροντας και την Ψυχή του— θα αποσυρθεί από αυτή, με επακόλουθο να εγκαταλείψει οριστικά την εξώτερη ενεργειακή στοιβάδα του υλικού σύμπαντος, απ’ όπου προβάλλεται στην πυκνή ύλη.
Αυτό θα έχει σαν συνέπεια να πάψει να προβάλλει την εικόνα του στο πυκνά υλικό πεδίο, δίνοντας έτσι την εντύπωση σ’ αυτούς που θα μένουν πίσω στην ύλη, πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος εξαφανίζεται αποϋλοποιούμενος.
Θα είναι η ώρα που ο Νάρκισσος θα απομακρύνεται από τις «όχθες της λίμνης» και το είδωλό του θα παύει να προβάλλεται στα (ενεργειακά) ύδατα.
Narkissos Michelangelo Caravaggio 065
Ο Χριστός περιγράφει τη διαδικασία της Πνευματικής Αρπαγής από την ύλη:
«Τότε δύο θέλουσι είσθαι εν τω αγρώ, ο είς παραλαμβάνεται, και ο είς αφήνεται. Δύο γυναίκες θέλουσιν αλέθει εν τω μύλω, μία παραλαμβάνεται και μία αφήνεται» [ΜΑΤΘ. ΚΔ: 40,41] 
Και αυτό συμβαίνει: 
«…διότι έρχεται ώρα, καθ’ ην πάντες (οι άνθρωποι) οι εν τοις μνημείοις (που βρίσκονται μέσα στα σώματα/τάφους*θέλουσι ακούσει την φωνήν αυτού (του Υιού του Ανθρώπου), και θέλουσι εξέλθει (εκ των σωμάτων/τάφων*[ΙΩΑΝΝΗΣ Ε: 28,29]».
*ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΙΩΑΝΝΗ: «Το πλήθος των αρχόντων και των δαιμόνων κατέστρωσαν από κοινού τα σχέδιά τους. Ανέμειξαν φωτιά και γη και νερό, μαζί με τους τέσσερις σαρωτικούς φλεγόμενους ανέμους και τα συγκόλλησαν μαζί, με μεγάλη αναταραχή. Έφεραν τον Αδάμ, μέσα στη σκιά του θανάτου. Σκόπευαν να τον φτιάξουν εκ νέου αυτήν τη φορά, από χώμα, νερό, φωτιά, άνεμο τα οποία είναι ύλη, σκότος, επιθυμία. Το τεχνητό πνεύμα. Αυτά όλα έγιναν ένα είδος σώματος/τάφουΕκείνοι οι κλέφτες τον αιχμαλώτισαν μέσα σ’ αυτό με αμνησία, και τον έκαναν υποκείμενο του θανάτου».
Αντίθετα όσοι έχουν επιλέξει την επιστροφή στις Άχραντες Πατρίδες, αλλά τότε μπορεί να μην βρίσκονται ζωντανοί στην ύλη, θα περιμαζευτούν, δι’ άλλου τρόπου:
ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΔ:31
«Και θέλει αποστείλει τους αγγέλους αυτού μετά σάλπιγγος φωνής μεγάλης, και θέλουσι συνάξει τους εκλεκτούς αυτού εκ των τεσσάρων ανέμων απ” άκρων ουρανών έως άκρων αυτών.»

 antexeistinalitheia

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα