Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Μη μου τους εφοπλιστές τάραττε



Για σωρεία εγκληματικών πράξεων, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία και άλλα αδικήματα, εγκαλείται από τις δικαστικές αρχές ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ.

Δεν είναι καθόλου προσεκτικός ο Βαγγέλας. Κατηγορείται ότι δωροδόκησε αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς κι άλλους, ενώ θα μπορούσε απλά να τους απειλήσει ότι θα τους σκοτώσει τις οικογένειες.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να κριθεί προφυλακιστέος. Έχουν πολύ χιούμορ εκεί στα ειδησεογραφικά σάιτ.

Ο κ. Μαρινάκης είχε κληθεί και το 2011 από τις δικαστικές αρχές για τις ίδιες περίπου κατηγορίες, γεγονός που τον βοήθησε πάρα πολύ, αφού από τότε έγινε κατά μερικά εκατομμύρια πλουσιότερος και εκλέχτηκε στον Δήμο Πειραιά.

Φαντάζομαι πολλούς να ανοίγουν το δικαστικό έγγραφο που δημοσίευεσε ο ΣΚΑΪ και να σπαταλούν έστω και μισό λεπτό από τη ζωή τους για να το διαβάσουν, ενώ την ίδια στιγμή φαντάζομαι τον Μαρινάκη να το παίρνει στα χέρια του και να σκουπίζει με αυτό τον κώλο του.

Η περίπτωση Μαρινάκη είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα εφοπλιστών-μαφιόζων - που παριστάνουν τους προέδρους ομάδων για να ξεπλένουν χρήμα -, οι οποίοι τυγχάνουν θαυμασμού από κάτι αξιοθρήνητα ανθρωπάκια που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα αλλά πάνε και τους ψηφίζουν για ένα 20άρικο.

Εντάξει, εκτός από τον Νίκο Χατζηνικολάου που είναι έγκυρος δημοσιογράφος και παίρνει κάτι παραπάνω.

Κι ενώ γράφω αυτές τις γραμμές, μου στέλνει ο Bert κείμενο στήριξης του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οπότε κάπου εδώ σταματάω να γράφω. Έχει κι η βλακεία τα όριά της.

Ο μόνος τρόπος για να μπει ο Βαγγέλης Μαρινάκης φυλακή είναι να κάνει κάτι που θα εκνευρίσει πολύ τον Δημήτρη Μελισσανίδη που είναι κολλητός του Σαμαρά. Κι ο Αντώνης έχει δείξει ότι δε ξεχνά τους φίλους του. Μέχρι και τα κλειδιά της χώρας τους έχει παραδώσει. Η χώρα έχει περάσει κι επισήμως σε χέρια μαφιόζων. Και σε αυτό φταίμε κι εμείς.

Όταν έχεις ψηφοφόρους-οπαδούς θα έχεις και προέδρους-μαφιόζους που τους φυλάνε μπράβοι. Η λουμπενοποίηση της κοινωνίας προχωράει με αστραπιαία ταχύτητα. Για όποιον δεν το 'χει καταλάβει ακόμα, η μόνη λύση πλέον είναι οι σφαίρες. 

Το κακό είναι ότι δεν έχουμε όπλα. Κι εννοώ πνευματικά.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Κάτι τύποι σαν τον Μαρινάκη μου φέρνουν στο μυαλό τους στίχους από το Γυφτάκι του Πανούση: "Σας σιχάθηκε η ψυχή μου καρκινάκια του πλανήτη, σκατοκαριόλες".)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα