Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Οι έρευνες μίλησαν: Αυτό είναι το δείπνο που αδυνατίζει

Οι έρευνες μίλησαν: Αυτό είναι το δείπνο που αδυνατίζει
Το καλοκαίρι είναι λογικό, λόγω κυρίως υψηλής θερμοκρασίας, αλλά και φυσικά λόγω μαγιό και παραλίας, τα γεύματά μας να είναι πιο ελαφριά προκειμένου να μεταβολίζονται ευκολότερα, ώστε να αποφεύγουμε το ενοχλητικό φούσκωμα που είναι ικανό να μας χαλάσει μία ολόκληρη μέρα.
Έπειτα από αναζητήσεις χρόνων λοιπόν, καταλήξαμε, βασικά όχι εμείς αλλά ειδικοί διατροφολόγοι, ότι το καλύτερο δείπνο αν θέλεις να χάσεις κιλά, είναι η φρουτοσαλάτα με γιαούρτι.

Αφενός τα φρούτα, των οποίων η ποικιλία αυτή την εποχή είναι τεράστια, έχουν την ικανότητα να χορταίνουν, να εφοδιάζουν με αμέτρητα θρεπτικά συστατικά και όλα αυτά με ελάχιστες θερμίδες, και αφετέρου, υπάρχει το μαγικό αυτό συστατικό που δεν είναι άλλο από το αγαπημένο μας γιαούρτι.
Γιατί μαγικό; Σύμφωνα με πείραμα που διεξήχθη, 16 παχύσαρκοι άντρες και γυναίκες πρόσθεσαν στη διατροφή τους 3 μερίδες γιαούρτι την μέρα. Μετά από 3 μήνες, οι υποψήφιοι που έτρωγαν καθημερινά γιαούρτι, έχασαν 61% περισσότερο λίπος σε σχέση με τους υπόλοιπους, οι οποίοι έτρωγαν τον ίδιο αριθμό θερμίδων, αλλά όχι γιαούρτι. Εκτός φυσικά από το λίπος, έχασαν περισσότερους πόντους από το δύσκολο σημείο της κοιλιάς, ενώ αυξήθηκε αισθητά και η μυική τους μάζα.
Δεν έχετε λοιπόν, παρά να προσθέσετε γιαούρτι στη διατροφή σας και μην ξεχνάτε, ότι μια φρουτοσαλάτα την ημέρα, εκτός από το γιατρό, κάνει και το λίπος πέρα.


queen


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα