Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Είκοσι Αναπάντητα Απαγορευμένα Ιστορικά Ερωτήματα!




Τα παραδοσιακά εκπαιδευτικά συστήματα, βασικά μας διδάσκουν ότι η ιστορία του ανθρώπου χρονολογείται μόλις πριν από περίπου 8.000 χρόνια , ενώ τα θρησκευτικά κείμενα χρονολογούν την ανθρωπότητα σε περίπου 6.000 χρόνια πριν.

Είναι κάτι περισσότερο από προφανές ότι υπάρχει μια τεράστια συγκάληψη για να μην γίνει γνωστή η αληθινή ιστορία και η προέλευσή μας.


Ενώ μπορεί να μην συμφωνείτε με ορισμένες από τις ερωτήσεις, παρακαλώ προσπαθήστε να τις δείτε με ανοιχτό μυαλό.


Όπως θα δείτε, η ιστορία μας, που έχουμε διδαχθεί, έχει αλλοιωθεί και αποκρυφτεί από εμάς.



Ένας χάρτης, ζωγραφισμένος πάνω σε δέρμα γαζέλας,  μίας μη παγωμένης Ανταρκτικής βρέθηκε το 1929. Ο χάρτης σχεδιάστηκε το 1513 από τον Piri Reis, ο οποίος είχε προνομιακή πρόσβαση στην αυτοκρατορική βιβλιοθήκη της Κωνσταντινούπολης.


 Ο Reis δήλωσε ότι σύνταξε και αντέγραψε τα δεδομένα από ένα μεγάλο αριθμό πρωτογενών χαρτών, μερικοί από τα οποίους χρονολογούνται από το 4 π.Χ. ή νωρίτερα. Τα βιβλία της ιστορίας, μας λένε ότι η Ανταρκτική ανακαλύφθηκε από τον καπετάνιο James Cook, όταν διέσχισε τον Ανταρκτικό Κύκλο την 17η Ιανουαρίου του 1773 με τα πλοία HMS Resolution και Adventure.


1. Πώς ο Reis γνώριζε την Ανταρκτική αρκετές εκατοντάδες χρόνια πριν ο  καπετάνιος James Cook «ανακαλύψει» αυτήν;


Η τελευταία φορά που η Ανταρκτική δεν ήταν παγωμένη ήταν τουλάχιστον 4.000 π.Χ., οπότε ...




2. Από που η αυτοκρατορική βιβλιοθήκη της Κωνσταντινούπολης έλαβε τις πληροφορίες της και ποιος είναι υπεύθυνος για την αρχική σχεδίαση του εν λόγω χάρτη;


Ένα μικρό ειδώλιο από ψημένο πηλό ήρθε στην επιφάνεια ανάμεσα στα συντρίμμια, από ένα τεράστιο τρυπάνι, κατά τη διάρκεια μιας γεώτρησης στη πόλη Nampa του Idaho το 1889. Το αντικείμενο έχει μήκος μία ίντσα, έχει μακρύ σχήμα και με το ένα πόδι σπασμένο στο γόνατο .




3. Είναι πιθανό η ανθρωπότητα να έχει έρθει εδώ πολλές φορές πριν καταγραφεί το παρελθόν μας;


4. Πόσες χιλιετίες θα πήρε για ένα αντικείμενο σαν αυτό να καταχωνιαστεί 300 πόδια κάτω από το έδαφος;


Σύμφωνα με τον Δαρβινισμό, ο άνθρωπος εξελίχθηκε από τον πίθηκο.


5. Εάν ο άνθρωπος εξελίχθηκε από τον πίθηκο, τότε γιατί υπάρχουν ακόμα πίθηκοι;


6. Υπάρχουν πυραμίδες σε κάθε ήπειρο του κόσμου. Ποιος τις κατασκεύασε και γιατί;



Στο Εκουαδόρ, ανακαλύφθηκαν ένα μεγάλο φλιτζάνι από νεφρίτη και 12 μικρότερα φλιτζάνια, επίσης, από το ίδιο υλικό.

Κάθε ένα από τα μικρότερα ποτήρια είναι λίγο διαφορετικά σε μέγεθος, αλλά αν ήταν να γεμίσετε κάθε ένα και να τα εκχύσετε στο μεγαλύτερο, τα περιεχόμενα θα γεμίσουν ακριβώς το μεγαλύτερο κύπελλο.


Το μεγάλο κύπελλο έχει ένα τέλειο ψηφιδωτό αστερισμού, που μας θυμίζει την δήλωση του Κλάους Ντόνα, "μέσα στο μεγάλο κύπελλο υπάρχει πολύ, πολύ μαγνητισμός και έξω από το κύπελλο σχεδόν τίποτα.


Επαγγελματίες γεωλόγοι λένε ότι αυτό είναι αδύνατο, διότι αν μια πέτρα έχει μεταλλικά σωματίδια μέσα στην πέτρα, θα πρέπει να είναι το ίδιο μαγνητική και από τις δύο πλευρές. 

Ο "Ωρίωνας και τα άλλα αστέρια.




7. Εάν οι επιστήμονες λένε ότι είναι αδύνατο να έχουμε μαγνητισμό μέσα σε ένα κύπελλο από νεφρίτη και μη-μαγνητισμό έξω από το ίδιο κύπελλο, τότε ποιος δημιούργησε τα σκεύη αυτά καθώς επίσης και το χάλκινο νόμισμα 200000 ετών που βρέθηκε σε βάθος 114 ποδιών λίγο έξω από το Chillicothe του Ιλινόις.


 Σύμφωνα με τη δημόσια υπηρεσία Γεωλογικής Επισκόπησης του Illinois, τα ευρήματα που περιέχουν το κέρμα είναι μεταξύ 200.000 και 400.000 ετών. Από που είναι αυτά;




8. Πολύ πριν παραδεχθούν  τα κράτη που αφήσαμε να ''γράψουν'' την ιστορία μας,  από πότε ο πολιτισμένος άνθρωπος υπήρχε στη Γη, ποιος είναι ο πολιτισμός που έκανε αυτό το νόμισμα;




Περισσότερα από 350 αντικείμενα βρέθηκαν στο Εκουαδόρ σε ένα παλιό σύστημα τούνελ. Ένα τεχνούργημα ιδίως δείχνει την ίδια πυραμίδα με έναν πανόπτη οφθαλμό στην κορυφή του. Κάτω από ένα μαύρο φως, το μάτι παίρνει μια ενδιαφέρουσα απόχρωση, ενώ στο κάτω μέρος αυτού του τεχνουργήματος (βλ. παραπάτω εικόνα), μπορείτε να δείτε ένα χάρτη της ζώνης του Ωρίωνα μαζί με την γραφή που είναι παλαιότερη από οποιοδήποτε γνωστό γραπτό σε αυτόν τον πλανήτη. Σύμφωνα με την έρευνα του Κλάους Ντόνα, η ίδια γραφή έχει βρεθεί σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας ότι υπήρχε ένας προϋπάρχον παγκόσμιος πολιτισμός που είναι πολύ μεγαλύτερος από οποιοδήποτε σανσκριτικό γραπτό.


9. Γιατί όλα τα μαθήματα ιστορίας αποκλείουν αυτές τις πληροφορίες;


Βλέπουμε ένα συνεχή μοτίβο με τη συμμετοχή του Ωρίωνα. Οι πυραμίδες του οροπέδιου της Γκίζας αντανακλούν επίσης την ίδια ακριβώς ευθυγράμμιση με τους "3 βασιλιάδες" της ζώνης του Ωρίωνα. 


10. Ποιοι επισκέπτες ήρθαν σε αυτόν τον πλανήτη από τη ζώνη του Ωρίωνα;


11. Ποια είναι η σημασία της ζώνης του αστερισμού του Ωρίωνα;


Ο καθηγητής Kurt Σίλντμαν, ο πρώην Πρόεδρος της Γερμανικής Γλωσσικής Ένωσης, ονόμασε αυτή τη γραφή «pre-Sanskit" (ηλικίας άνω των 6.000 ετών) και μετάφρασε τη γραφή ως εξής:


«Ο γιος του δημιουργού έρχεται."


12. Ποιο είναι το πραγματικό νόημα αυτής της πυραμίδας και γιατί αυτό το σύμβολο εξακολουθεί να χρησιμοποιείται;


Στους προ-θρησκευτικούς  μύθους της δημιουργίας των Anunnaki, ο Άνου είχε 2 γιους, τον Enki και τον Ενλίλ. Ο Enki, επίσης γνωστός ως Εα  σε κείμενα των Σουμερίων, αγαπούσε και συμπονούσε  το είδος των γενετικά τροποποιημένων ανθρώπων που εξόρυσσαν χρυσό για τους Ανουνάκι.



13. Μήπως «Ο γιος του δημιουργού έρχεται" αναφέρεται στον Enki;


Η Παλαιά και η Καινή Διαθήκη της χριστιανικής Αγίας Γραφής δείχνουν σαφώς η πρώτη έναν εκδικητικό θεό που σκοτώνει εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ η δεύτερη έναν φαινομενικά διαφορετικό θεό ο οποίος είναι αγάπη.


14. Μήπως η Βίβλος αντανακλά την ιστορία του Ενλίλ (Παλαιά Διαθήκη, κακόβουλος προς τους ανθρώπους) και του Enki (Καινή Διαθήκη, στο Γένεση 1:26, μήπως αναφέρεται, «Ας κάνουμε άνθρωπο σύμφωνα με τη δική μας εικόνα, σύμφωνα με τη δική μας ομοίωση», προς τους ανθρώπους);


Στην Παλαιά Διαθήκη, στο Γένεση 1:26, αναφέρεται, «Ας κάνουμε άνθρωπο σύμφωνα με τη δική μας εικόνα, σύμφωνα με τη δική μας ομοίωση»


15. Τι σημαίνει "εμείς" και "δική μας";


Το 1851 στο Ντόρτσεστερ, Μασαχουσέτη, ένα 4-1/2 ιντσών αγγείο από ψευδάργυρο και κράμα αργύρου εξορύχθηκε, μετά από έκρηξη δυναμίτη σε στερεό βράχο, 15 μέτρα κάτω από την επιφάνεια. Στις πλευρές υπήρχαν περιγράμματα λουλουδιών διαρρυθμισμένα σε μπουκέτο , διακοσμημένα με καθαρό ασήμι. Ο βράχος από τον οποίο ήρθε υπολογίζεται ότι είναι 100 χιλιάδες χρόνια παλιός.


16. Σύμφωνα με την πανεπιστημιακή κοινότητα, ποιος πολιτισμός ήταν σε θέση να παράγει αυτό το είδος της τέχνης πριν από 100.000 χρόνια;


Πάνω από 200 μεταλλικές σφαίρες βρέθηκαν στη Νότια Αφρική και οι οποίες εκτιμάται ότι είναι 4.500 εκατομμυρίων ετών. Υπάρχουν δύο τύποι σφαιρών: "ένας από στερεό γαλαζωπό μέταλλο με λευκές κηλίδες, και ένας άλλος ο οποίος είναι μία κοίλη μπάλα γεμάτη με ένα λευκό σπογγώδες κέντρο" (Jimison, 1982). 


17. Η καταγραμμένη ιστορία μας λέει ότι ο πολιτισμένος άνθρωπος υπάρχει περίπου 6-8,000 χρόνια, οπότε ποιος έκανε αυτές τις σφαίρες εκατομμύρια χρόνια πριν;


Με εξαίρεση την πέτρα και τα πολύτιμα μέταλλα, σχεδόν όλα όσα κατέχουμε αυτή τη στιγμή τελικά θα καταστραφούν κατά το πέρασμα των χιλιετιών, συμπεριλαμβανομένων όλων των τηλεοράσεων μας, των κινητών τηλεφώνων, των αυτοκινήτων, των αεροπλάνων και όλων όσων είναι κατασκευασμένα από πλαστικό. Εάν πιθανώς, κάποια μεγάλη καταστροφή ήταν να χτυπήσει τον πλανήτη μας, μέσα σε 100.000 χρόνια, ακριβώς κάθε ίχνος πολιτισμού θα θαβόταν κάτω από χρόνια αποσύνθεση.


18. Είναι δυνατόν να υπάρχουν κακόβουλοι κυβερνήτες που μας έχουν κρατήσει στην οικονομική υποτέλεια για κυριολεκτικά εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, αν όχι εκατομμύρια χρόνια;


Όλες οι θρησκείες φαίνεται να συμμερίζονται παρόμοιες ιστορίες.


19. Είναι πιθανό αυτό το πρότυπο να έχει χρησιμοποιηθεί από την αρχή της αποίκησης αυτού του πλανήτη, ίσως και δισεκατομμύρια χρόνια πριν;


20. Πότε θα μπορέσουμε τελικά να μάθουμε να ζούμε χωρίς να είμαστε οικονομικοί σκλάβοι στο ίδιο σύστημα κυριαρχίας και ελέγχου;


3 ερωτήσεις μπόνους που ίσως θέλετε  να απαντήσετε:


Γιατί η αληθινή ιστορία μας έχει αποκρυφθεί από εμάς;

Ποιος είναι ο σκοπός της απόκρυψης αυτών των πληροφοριών;
Πόσες φορές πολιτισμοί έρχονται και παρέρχονται από αυτόν τον πλανήτη;

Συντάχθηκε απο τον Gregg Prescott, MS - MessageToEagle.com 




Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Gregg Prescott, MS - είναι ο ιδρυτής και εκδότης του In5D και BodyMindSoulSpirit . Παρουσιάζει μια εβδομαδιαία εκπομπή στο In5D Radio και προάγει τις πνευματικές, μεταφυσικές και εσωτερικές συνεδρίες στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω των In5dEvents. 


messagetoeagle


Απόδοση Κειμένου dorieas


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα