Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Πού πας για Καμασούτρα χωρίς κράνος;

Βαρέθηκες τις γνωστές ερωτικές στάσεις και ετοιμάζεσαι να εξερευνήσεις υψηλότερα επίπεδα έκστασης; Πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τα ακροβατικά του Καμασούτρα, που μπορεί μεν να… δένουν κόμπο τα σώματα των δύο εραστών, αλλά υπόσχονται υπέρτατη ευχαρίστηση; Δεν είναι τόσο απλό. Ίσως χρειάζεται να πάρεις κάποια μέτρα ασφαλείας, για να μην πάθεις ό,τι και το νεαρό ζευγάρι από την Αγγλία, που για δύο συνεχή χρόνια εθίστηκε στο… επικίνδυνο αυτό άθλημα.
Δοκιμάζοντας… 434 στάσεις

Σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο, οι νεαροί εραστές, αφού εξάντλησαν και τις 365 στάσεις που περιέχει ο κλασικός οδηγός του Καμασούτρα, θέλησαν να εντρυφήσουν και σε άλλες 69, για τις οποίες ενημερώθηκαν ηλεκτρονικά (συνολικά δοκίμασαν 434 στάσεις). Αποτέλεσμα; Όπως διηγείται η γυναίκα, ούτε που θυμάται πλέον πόσες φορές χτύπησε το κεφάλι της, ενώ ο σύντροφός της στην προσπάθειά του να υποδυθεί τέλεια τον ρόλο του έχει πέσει από το κρεβάτι, από καρέκλες, ακόμα και έξω από το αυτοκίνητο… Άρα, τι απαιτεί το Καμασούτρα; Να έχεις χρόνο και ριψοκίνδυνη διάθεση. Αν όμως επιμένεις, καλού-κακού φόρεσε κράνος…
Για προχωρημένους της Γιόγκα
Η αλήθεια είναι ότι, αν δεν είσαι ακροβάτης, οπαδός της Yoga, εξπέρ του Pilates ή πρίμα μπαλαρίνα, καλά θα κάνεις να ξεχάσεις τα ερωτικά ακροβατικά νούμερα. Σύμφωνα με την Ellen Barrett, συγγραφέα του βιβλίου «Sexy Yoga», οι στάσεις του Καμασούτρα σχεδιάστηκαν, σε γενικές γραμμές, για προχωρημένους της Yoga. Άρα, πριν γίνετε κόμπος ή σας μαζεύουν, γιατί έχετε πάθει λουμπάγκο, σκεφτείτε το καλά.
Ποιο είναι το χειρότερο που διδάσκει το Καμασούτρα;
Για την ιστορία, το Καμασούτρα δεν είναι μόνο το παλαιότερο εγχειρίδιο ερωτικής απόλαυσης στον κόσμο. Είναι κάτι πολύ περισσότερο – ή πολύ χειρότερο, αφού επιπλέον εξηγεί πώς να κάνεις επιτυχημένα μια μοιχεία, πώς να αποπλανήσεις τη σύζυγο ενός φίλου, πώς να αποπλανήσεις μια παντρεμένη γυναίκα για να αποκομίσεις οικονομικό όφελος, πώς να διατηρήσεις το πάνω χέρι στον γάμο σου, πώς να ζήσεις με μια πόρνη, πώς να ζήσεις σαν πόρνη, πώς να παρασκευάσεις φυτικές συνταγές για τη χειραγώγηση μιας γυναίκας δια μέσου του σεξ και πλείστες άλλες οδηγίες που δεν έχουν ηθικούς φραγμούς. Σύμφωνα με τη νεότερη μετάφραση που έκαναν η καθηγήτρια του πανεπιστημίου του Σικάγο Wendy Doniger και ο ψυχαναλυτής του Χάρβαρντ Sudhir Kakar, η περιγραφή των ερωτικών στάσεων καταλαμβάνει μόνο ένα μικρό μέρος της πασίγνωστης πραγματείας. Η τέχνη της ερωτικής αποπλάνησης και της κατάκτησης της εξουσίας φαίνεται ότι απασχολεί πολύ περισσότερο το Καμασούτρα. Οι δύο επιστήμονες δεν παραλείπουν επίσης να εκφράσουν την αποδοκιμασία τους για την απάθεια του Καμασούτρα ως προς τον βιασμό!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα