Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Αίμα, τιμή, ο Ηλίας στη στενή


Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά τη συμπληρωματική απολογία του στους ανακριτές. Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν κατάφερε να τους πείσει ότι είναι αθώος αλλά δεν πειράζει, αφού κατάφερε να πείσει μισό εκατομμύριο Έλληνες ότι είναι πατριώτης και αντισυστημικός.

Όπως αποκαλύψαμε νωρίτερα, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορείται ότι πήρε πολλά παραπανίσια κιλά τους τελευταίους μήνες, γεγονός που δε συνάδει με τα αρχαιοελληνικά ιδεώδη και τον σπαρτιατικό τρόπο ζωής, ενώ ο ίδιος υποστήριξε ότι προσπαθεί να μοιάσει στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο που μοιάζει με παραφουσκωμένη κουκουβάγια.

Πάντως, τώρα που οι μισοί βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι στη φυλακή κι οι άλλοι μισοί σε κατ' οίκον περιορισμό, καλό θα ήταν να σκεφτούν το ενδεχόμενο μεταφοράς των κεντρικών γραφείων τους από τη Μεσογείων στον Κορυδαλλό, ώστε να βαδίσουν και στα χνάρια του Γεώργιου Παπαδόπουλου.





Ολόκληρη ΕΠΕΝ ίδρυσε μέσα από τα κάγκελα. Δεν είναι τυχαίο ότι έβγαλε μπουμπούκια σαν τον Μάκη Βορίδη.

Το λάθος του Ηλία Κασιδιάρη - κι όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής - δεν είναι ότι είναι ναζί. Το λάθος τους είναι ότι δεν είναι εφοπλιστές. 

Εγώ άμα ήμουν ναζί, θα φρόντιζα πρώτα να κάνω περιουσία, θα γινόμουν πρόεδρος σε καμιά μεγάλη ομάδα, θα έστηνα κάνα ματς για να την κάνω πρωταθλήτρια και να έχω χιλιάδες κόσμου στο πλευρό μου, θα χρηματοδοτούσα τους ναζί από πίσω, θα εκλεγόμουν δήθεν δημοκρατικά στον δήμο που εδρεύει η ομάδα μου και θα έγραφα την ανύπαρκτη Ελληνική Δικαιοσύνη στην καραπουτσακλάρα μου. Σιγά μην τολμούσε κανείς να με ακουμπήσει.

Όχι σαν τον Ηλία που μπαίνει φυλακή για δύο καραμπίνες. Εντελώς ηλίθιοι αυτοί εκεί στη Χρυσή Αυγή σου λέω.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Δεν υπάρχει ανήθικο δίδαγμα. Είναι όλα τόσο ηθικά σε αυτή τη χώρα.)


thethreemooges


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα