Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Εντοπίστηκε το συστατικό της ελληνικής άμμου που μετατρέπει τους Έλληνες σε πρωταθλητές τένις

Κάγκουρες στο φυσικό τους περιβάλλον
Κάγκουρες στο φυσικό τους περιβάλλον
Νέα πρωτιά για την ελληνική επιστημονική κοινότητα αποτελεί ο εντοπισμός μιας ουσίας η οποία, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ευθύνεται για τις ικανότητες των Ελλήνων στην αντισφαίριση παραλίας.
Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, μια άγνωστη μέχρι τώρα ουσία βρέθηκε στην ελληνική άμμο, μετά από ανάλυση δειγμάτων από χιλιάδες ελληνικές παραλίες. Η Ποζερίνη-Β, όπως ονομάζεται, θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνη καθώς σε υψηλές συγκεντρώσεις προσβάλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα προκαλώντας ισχυρές παρενέργειες σε όσους έρχονται σε επαφή μαζί της.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, χαρακτηριστικά συμπτώματα σε όσους έχουν εκτεθεί σε υψηλές δόσεις της ουσίας είναι το σφίξιμο μυών χωρίς προφανή λόγο, η απότομη επιβράδυνση της εγκεφαλικής λειτουργίας, η επαναλαμβανόμενη χρήση της λέξης «σόρι» καθώς και μια έντονη διάθεση του θύματος να ακούσει Παντελίδη και Σταν. Παράλληλα σε προχωρημένο στάδιο το θύμα έχει έντονες παραισθήσεις, όπως για παράδειγμα ότι είναι ο Ρότζερ Φέντερερ.
Ιδιαίτερα ευάλωτοι στην ουσία φαίνονται να είναι οι άντρες ηλικίας 18-30 ετών με εφαρμοστά μαγιό, ωστόσο υπάρχουν αναφορές για συμπτώματα ακόμα και σε άντρες άνω των 50. Σύμφωνα με τις Αρχές, αν υποπτεύεστε ότι κάποιο άτομο έχει έρθει σε εκτεθεί σε υπερβολική δόση Ποζερίνης-Β, θα πρέπει να αποφεύγετε κάθε επαφή μαζί τους και να καλείτε άμεσα το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ στο 210-5212000. Ωστόσο αν βρεθείτε περικυκλωμένοι, οι Αρχές συνιστούν να πετάξετε το μπαλάκι τους όσο πιο μακριά μπορείτε ώστε να το κυνηγήσουν ή να τους πετάξετε ένα cd της Πάολα ώστε να τους αποσπάσετε την προσοχή και να διαφύγετε.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα