Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Το αμφιλεγόμενο ζήτημα των εκτρώσεων


Οι σκοτεινές δυνάμεις λειτουργούν μέσα απ' το αμφιλεγόμενο ζήτημα των εκτρώσεων. Οι εκτρώσεις είναι το αποτέλεσμα της δράσης των σκοτεινών δυνάμεων. Η έκτρωση ποτέ δεν πρέπει να εκτελείται εκτός αν βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή της μητέρας. Οι σκοτεινές δυνάμεις είναι είναι ιδιαιτέρως αντίθετες σε αυτές τις ψυχές που είναι πνευματικά προχωρημένες. Οι δυνάμεις του κακού προσπαθούν να αποτρέψουν εξελιγμένους ανθρώπους απ' το να λάβουν ενσάρκωση. Θέλουν να στείλουν προχωρημένες ψυχές στον Λεπτοφυή Κόσμο, ώστε να υπάρχουν λιγότεροι μαχητές του Φωτός που θα παλέψουν ενάντιά τους στο φυσικό πεδίο του πλανήτη. Στο μέλλον, δεν θα πρέπει καν να σκεφτόμαστε την έκτρωση αλλά θα βρίσκουμε λύσεις για την αποφυγή της.
Ερώτηση: Τι γίνεται σχετικά με τις προσπάθειες της Κίνας να περιορίσει το πληθυσμιακό πρόβλημα μέσα απ' την έκτρωση; Τι γίνεται σχετικά με τον έλεγχο των γεννήσεων γενικά;

Απάντηση: Ο έλεγχος των γεννήσεων είναι εντάξει, αλλά η καλύτερη μέθοδος είναι η πειθαρχία και φυσικές μέθοδοι. Ακόμα κι έτσι, ακόμα προσπαθείτε να περιορίσετε τον αριθμό των ανθρώπων που γεννιούνται στον πλανήτη, που συμπεριλαμβάνει εξελιγμένους ανθρώπους, όπως επίσης και πρόωρες ενσαρκώσεις. Αυτός ο πλανήτης θα μπορούσε να χωρέσει ακόμα διακόσια δισεκατομμύρια ανθρώπους, εάν ζούσαμε σωστά. Αλλά επειδή δεν ζούμε σωστά, δεν υπάρχει επαρκής χώρος και τροφή γι' αυτούς. Εάν ζούσαμε σύμφωνα με τις ηθικές αρχές του Χριστού, του Βούδα και του Κρίσνα, θα είχαμε αφθονία από τα αναγκαία της ζωής. Στην πραγματικότητα, η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή σπαταλά το ενενήντα τοις εκατό των φυσικών πόρων. Εάν δούμε την κατάσταση επιστημονικά, για το μεγαλύτερο μέρος σπαταλάμε· εμπλεκόμαστε σε απληστία, ανταγωνισμό, ζήλεια και στην ψυχολογία του "δικού μου - δικού σου" κατά το πλείστον. Τα ζώα ξέρουν τον σεξουαλικό τους σκοπό καλύτερα απ' ότι ξέρουμε εμείς. Είμαστε διεστραμμένοι κι έχουμε υποστεί πλύση εγκεφάλου. Βλέπουμε το σεξ σαν μια καθημερινή αναγκαιότητα, σαν το φαγητό. Όταν οι θυμαπάτες και οι ψευδαισθήσεις μας εξαφανιστούν, το σεξ θα ρυθμιστεί ώστε να χρησιμοποιηθεί μόνο για την ανάγκη. Τελικά θα συνειδητοποιήσουμε ότι το σεξ είναι αναγκαίο μόνο για να φέρουμε παιδιά. Πώς μπορούμε να έρθουμε σε αυτή την επίγνωση όταν ο μηχανισμός μας είναι τόσο διαστρεβλωμένος και διαταραγμένος; Πρέπει να συμβιβαστούμε και να αντισταθμίσουμε τις καταστάσεις μέχρι να έρθουμε στο ιδανικό. Δεν το χρειαζόμαστε, αλλά το ποθούμε γιατί οι ταινίες, οι εφημερίδες, οι γονείς, η μοναξιά, η προπαγάνδα μας προτρέπουν προς υπέρμετρη σεξουαλική δραστηριότητα. Εάν κατορθώσουμε να έχουμε μια φυσική, καθαρή συνειδητότητα ωστόσο, χρειαζόμαστε πολύ λιγότερο σεξ απ' τις τρέχουσες συνήθειές μας. Πρόκειται για σπατάλη. Τα υγρά που εμπεριέχονται στο σεξ είναι Κοσμικές ουσίες που έχουν δοθεί στην ανθρωπότητα για να συνδέσει το Ενορατικό Πεδίο με το ανθρώπινο ον. Όταν αυτή η ουσία, αυτή η πολύτιμη ενέργεια σπαταληθεί, τότε δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά για την οποία προορίζεται. Η καλύτερη τακτική είναι να χρησιμοποιούμε την κοινή λογική και να είμαστε όσο πιο καθαροί και αγνοί είναι εφικτό.
Όταν πρωτοήρθα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ξαφνιάστηκα όταν ανακάλυψα ότι άτομα δώδεκα και δεκατριών ετών έκαναν σεξ. Ένα άτομο δεν πρέπει να κάνει σεξ πριν απ' την ηλικία των δεκαοκτώ, και ακόμα και τότε θα πρέπει να είναι μέσα σε γάμο.
Μπορεί να υπάρξει κάποια ανοχή σε ένα βαθμό, αλλά όχι πολύ. Όχι μόνο ανεχόμαστε να ακολουθούμε τις δικές μας σεξουαλικές επιθυμίες και ωθήσεις, αλλά επίσης ενθαρρύνουμε και άλλους να κάνουν το ίδιο. Τελικά ωστόσο, έρχεται μια στιγμή που βλέπουμε πόσο καταχραστήκαμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Αυτή είναι η στιγμή που συντρίβουμε τη σεξουαλική μας θυμαπάτη και στεκόμαστε στο φως. Φυσικά μετανιώνουμε για όσα κάναμε στο παρελθόν, αλλά σκεφτόμαστε το μέλλον και σχεδιάζουμε τη ζωή μας ώστε να διαχειριζόμαστε τις ενέργειές μας πιο δημιουργικά.

Στον καιρό της Ατλαντίδας, η σύφιλη, η γονόρροια και το AIDS ήταν τόσο εξαπλωμένα που κατέστρεψαν αυτόν τον πολιτισμό. Η ασφαλέστερη οδός είναι η αγνότητα. Να έχετε σεξουαλικές σχέσεις μόνο με τον σύζυγο ή την σύζυγό σας. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην εξαναγκάζετε εμμέσως τον σύντροφό σας σε ανθυγιεινές σεξουαλικές πρακτικές. Σε οτιδήποτε κάνετε, χρησιμοποιήστε την υψηλότερή σας αντίληψη, την υψηλότερή σας νοημοσύνη. Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο μπορείτε πιο εύκολα να εντοπίσετε τα χέρια του Σατανά που κάθονται στο ιερό σας κέντρο και σας ελέγχουν.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Battling Dark Forces


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα