Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Τα καθήκοντα των γυναικών

Woman Wept by JanjyGiggins

Οι γυναίκες δεν έχουν μόνο να παίξουν έναν μοναδικό ρόλο στην οικογένειά τους, αλλά έχουν και ένα ιδιαίτερο καθήκον:
 
- να προστατεύσουν τη ζωή
- να προστατεύσουν την σωστή ανάπτυξη της ζωής
- να αφυπνίσουν το υψηλότερο δυναμικό στον άνδρα
- να προστατεύσουν την ομορφιά
- να προστατεύσουν την ειρήνη και την αρμονία
- να προστατεύσουν τους αιώνιους καρπούς του μόχθου της ανθρωπότητας
- να προστατεύσουν την Διδασκαλία από τον εκφυλισμό
- να ενθαρρύνουν το άριστο σε όλα τα πεδία
- να μοχθήσουν προς το μέλλον
- να μάθουν και να διδάξουν τους νόμους της θυσίας και της υπηρεσίας
- να παράγουν τις υψηλότερες τεχνικές επιβίωσης
- να εμπνεύσουν δημιουργικότητα σε όλα τα πεδία
- να αποκαλύψουν τις μελλοντικές δυνατότητες της ζωής μετά το θάνατο
- να εξηγήσουν το νόμο της αγάπης και της συμπόνιας
 
Είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε γυναίκες να μάχονται για τα δικαιώματα των γυναικών, αλλά θα ήταν ακόμα πιο σημαντικό εάν οι γυναίκες δημιουργούσαν μια νέα ομάδα, ένα νέο οργανισμό, που θα μπορούσε να αποκαλύψει στην ανθρωπότητα τα καθήκοντα των γυναικών και να αγωνιστούν να αποκαταστήσουν εκείνες τις συνθήκες όπου οι γυναίκες θα είναι σε θέση να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους.
 
Οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να εργάζονται σοβαρά ενάντια στη μόλυνση, προσπαθώντας να διασφαλίσουν τη ζωή στη θάλασσα, τη ζωή στον αέρα, τη ζωή στα δάση, τη ζωή στο φυτικό βασίλειο -δέντρα, λουλούδια, θάμνοι- να διασφαλίσουν τη ζωή της ανθρωπότητας.
 
Τι σπουδαίο πράγμα έχουν οι γυναίκες να κάνουν, να διατηρήσουν τη ζωή, να προστατεύσουν τη ζωή. Εάν αφοσιωθούν σε αυτό το έργο, θα κάνουν μεγάλα άλματα προόδου στον κόσμο προστατεύοντας τη ζωή, αντί να οργανώνουν χορούς μέχρι το πρωί, ή να πηγαίνουν σε διάφορα κλαμπ και να κάθονται για πολλές ώρες μπροστά στην τηλεόραση. Οι γυναίκες μπορούν να οργανώσουν ομάδες και οργανισμούς που θα κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί σε όλο το κόσμο, διακηρύσσοντας ότι η ζωή πρέπει να προστατευτεί. Θα βεβαιώσουν ότι: "Ο άνθρωπος δεν ξέρει τη ζημιά που κάνει στη ζωή, και γι' αυτό δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να συνεχίσει να μολύνει τον κόσμο. Η γυναίκα είναι ο προστάτης της ζωής." Αλλά εάν έχουμε γυναίκες που δεν είναι μορφωμένες και ανοιχτές σε τέτοιες αρχές, σε τέτοια καθήκοντα, τότε είναι ανώφελο για εκείνες να φέρνουν στον κόσμο μας παιδιά, γιατί τα παιδιά θα εργαστούν ενάντια στη ζωή.
 
Η γυναίκα έχει έναν ορισμένο μαγικό, μυστηριώδη τρόπο με τον οποίο μπορεί να ανασύρει το βέλτιστο από έναν άνδρα. Η γυναίκα είναι πιο εξελιγμένη φυσιολογικά και πνευματικά απ' τον άνδρα, αλλά το καλύτερο που μπορεί να βγάλει προς τα έξω απ' τον άνδρα, είναι το καλύτερο που η ίδια η γυναίκα έχει μέσα της. Είναι σαν μαγνήτης, γιατί όταν αγγίζει έναν άνδρα, όταν μιλά σ' έναν άνδρα, όταν χαμογελά σ' έναν άνδρα, αυτός ο άνθρωπος νιώθει ότι εξευγενίζεται περισσότερο, ότι μεταμορφώνεται περισσότερο λόγω της επαφής της. Όταν μιλάμε για επαφή, δεν μιλάμε για μια "τεχνική". Για παράδειγμα, μια μέρα συνάντησα μια δασκάλα που δίδασκε στα κορίτσια το πως να είναι "μαγνητικές", και έλεγε, "Περπατήστε με αυτόν τον τρόπο, φανείτε με αυτόν τον τρόπο, φτιάξτε τα μαλλιά σας με αυτόν τον τρόπο." Πραγματικά τις δίδασκε τεχνικά. Τότε την ρώτησα, "Είχατε κάποια αποτελέσματα;" "Περιέργως," απάντησε, "υπήρξαν αποτελέσματα αλλά δεν κράτησαν για πολύ." Αυτό ήθελα να ξέρω. Γιατί δεν κράτησαν; Γιατί ήταν τεχνητά, ήταν προσποιητά.
 
Μια γυναίκα πρέπει να έχει μεγαλοσύνη μέσα της για να βγάλει την μεγαλοσύνη των άλλων προς τα έξω. Η γυναίκα πρέπει να χτίσει αυτή τη μεγαλοσύνη, αυτή την ομορφιά, να χτίσει τον δημιουργικό μηχανισμό μέσα της ώστε ο δημιουργικός μαγνητισμός της να εφελκύσει την ομορφιά του άνδρα. Εάν ο άνδρας έχει το μαγικό χέρι μιας γυναίκας, τη μαγική αγάπη μιας γυναίκας, θα μεταμορφωθεί. Πολλά, πάρα πολλά ιατρικά έξοδα μπορούν να αποσοβηθούν, πολλές νομικές δαπάνες μπορούν να σταματήσουν εάν ο άνδρας έχει μια γυναίκα με κατανόηση, με συμπόνια, μια γυναίκα στοργική που είναι υψηλά μορφωμένη και είναι υψηλά μεταμορφωμένη στο εσωτερικό της είναι.
 

-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Woman, Torch of the Future


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα